A

Yüzbaşı
03 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 169 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhabalar.Öncelikle aracım 97 model polo classic.Aracım muayeneden sağ arka tarafta fren tutmadı denilerek geçemedi.Tamirciye götürdüğümde sağ arka tarafa fren hidroliğinin gelmediğini abs beyninin değişmesi gerektiği söylendi ve değiştirdim.Şimdi liftteyken sağ arka tekere fren hidroliği geliyor.Usta boruyu çekince aktığını gördük.Bugün muayene öncesi teste soktum ama maalesef yine tutmuyor dendi.Sorun ne olabilir?Sağ arka fren merkezide değişti.Balatalar iyi durumda dedi usta.Birde geçen sene sağ arka teker bilyasını değiştirmiştim unutmadan diyeyim.Sizlere 2020-2022 muayene evrağı fren oranlarını koyuyorum.Düzgün çıkan 2020 ye ait.Yüzde 90 sapmayla çıkan 2022.

Merhabalar.Bütçem 4500 tl.Pubg yi kasmadan rahatça oynatabilecek bir laptop arıyorum.Öneriniz var mı?

Arkadaşlar şu konuda https://forum.donanimhaber.com/8-senelik-turkcell-abonesiyim-biktim-artik-hatalardan-btk-sikayetim-sonuclandi--142351834-2#142679797 yazdığım gibi btk şikayetim 26 mart sonuçlandı.Turkcell hatalı fatura çıkarttığını kabul etti.Aşağıya atarım gelen cevabı ssli olarak.Lakin 11 günden beri para iadesi bekliyorum.Virüs meselesi yüzünden çok üstüne düşmedim personel azaltacaklarından dolayı.Geçen hafta perşembe aradığımda müşteri hizmetlerindeki beyefendi 7 iş gününü beklemem gerektiğini eğer hesaba gelen para yoksa pazartesi aramam gerektiğini söylemişti.Bugün 7. iş günü.Yine aradım 532 yi.Bu sefer de ne dediler sizce?Çıkan adam bu problemin genel olduğunu,incelemelerin sürdüğünü ve belli bir tarih veremeyeceğini söyledi.Turkcell hatasını kabul ediyor ama para iadesiyle alakalı net bir tarih ya da somut bir gelişme yok.Müşteri hizmetleri kendi arasında çelişiyor sizin anlayacağınız.Birisinin dediği öbürkini tutmuyor.Ne yapmalıyım para mı geri almak için?Tüketici hakem heyetine başvursam faydalı olabilir mi?

Arkadaşlar Turkcell kaç gündür btk şikayetime cevap vermiyor.Bu durum normal mi?Kaç gün içerisinde cevap vermesi gerek?
Bu konu tum operatorler icindir.Bildiginiz uzere universitelerde uzaktan egitim baslayacaktir.Tum operatorler ogrencilere aylik 10 gb ek internet vermelidir.Evinde internet olmayan adam ne yapsin?Disari cikmayin diorsunuz madem.Uzaktan egitime kota mi yeter?
Arkadaşlar salla kazandan 5000 tl üzeri alışverişe turkcell.com.tr de geçerli 400 tl indirim çıktı.Ben bu kodu satabilir miyim?Alan olur mu forumda?
Arkadaslar 9 mart 2019 da turbo firsat paketi(lanet olsun) 29.9 tl karsiliginda 1 yillik taahhutlu aldum.Turkcell sonradan bunu 39.9 tl yapti indirimlerle bunu 10 tl indirdi.Yine 29.9 tl ye gelmis oldu.Fotogrqflarda var zaten indirimlerin detayi.Gelelim son faturaya.Son faturama dikkatli bakarsaniz yani taahhutumun 12.ayina ait olan faturama.Turbo paketin aylik olan yani kontratsiz ucret uzerinden alindigini gorursunuz yani 54.9 tl uzerinden hesaplanmis.Ocak-Subat 2020 ye bakin 39.9 tl yazar.Ben 2-3 gune bir kontrol ederim faturami.Faturam 9 mart 2020 saat 23.59 da 34.67 tl civariydi.10 mart gece saat 00:30 da kontrol ettim faturalama isleminiz devam edior diordu.Ucret 34.67 tl civariydi.Sabah saat 6 da kalktim ne goreyim bir anda taahhutum son ay faturasi firlamis.Neyse faturalama islemi devam ederken yani 10 mart gunu ben aksam vaktinde musteri hizmetini aradim.Kadin bana yanlislik oldugunu ama faturalama islemi devam ettigi icin benim yarin yani 11 mart gunu aramami istedi.Beni anladigini soyledi.Bugun aradim derdimi anlattim kadin kontrol etti ve yanlislik yok dedi.Simdi size soruorum ben 1 sene once 29.9 tlden anlastigim taahhutlu pakete neden taahhutun son ayinda 44.9 tl odemeliyim?Cayma bedeli falan yok arkadaslar.Size fatura detaylarimi dijital operatorden ssli atayim.Son 4 ya da 3 faturami atacagim.Umarim sizde gorursunuz hatayi.

Edit 1:Anladigim kadariyla basvuru tarihi esas alinior ama çok saçma.Operator degistirecek adam neden sozlesmenin son gununu beklesinki?Ustune 2 gun surse işlem,kullanim bedeli odeyecek Turkcelle.

Arkadaslar taahhut verdigim turbo fırsat paketinin taahhutu 9 martta sona ermektedir.5 martta faturasiz icin basvuru yapacaktim bana cayma bedeli cikacagi soylendi.7 martta yine gittim 20 tl cayma bedeli cikacagini ogrendim kuplere bindim tabiri caizse.Hemen 532 yi aradim.Dedigi aynen şu bazı paketlerimizde son ay icerisinde cayma bedeli odemeden cikabiliorken bazilarinda sozlesmenin son gununu gectikten sonra islem yapabilecegim soylendi.Hayatimda ilk defa boyle bir sey duyuyorum.Gelelim skandala.Ayin 9 unda islem yapsam faturasiza gecis 4 gun sureceginden benim bu 4 gunluk hesabi turkcele ayriyeten odemem gerekmis.Bunun haricinde demek operator degisikligi yapmaya kalksam yine Turkcelle para odemem gerekiyor o zaman çünkü ayin 9 undan once islem yapmaya kalksam pat cayma bedeli cikior.Bu nasil bir rezilliktir ya? Musteri hizmetlerindeki kadin sozlesmenin bitisini yani yillik abonelikten aylik abonelige gecen zamani bekleyin dior eee ben kullandigim gun kadar ayriyeten bir para odemem gerekior dedim o da onayladi.Bu kullandigim gun kadar aylik abonelige gore baz alinirsa nasil olacak bu is o zaman?Nasil is yapiorlar anlamiorum ki?Tek ben degil forumda daha once konu acan arkadaslarda vardi bu konuyla ilgili.
Arkadaslar turkcell ile taahhutum 9 unda bitior. Bugun gittim faturasiza gececektim. Lakin 16 tl ceza cikti nasil oluyor bu ya?
https://www.youtube.com/watch?v=gIsEbDWPRXM
Yunanistanın Skai kanalında klasik göçmenlerle ilgili haberler veriliyor.O ara yanılmıorsam İstanbullu olduğunu bildiğim rum bir T.C vatandaşına bağlanılıyor.Bu dallamayı kaç haftadır gözlemliyorum bildiğin ajan gibi çalışıyor.Türkçesi falan her şey iyi.Gelelim meseleye.Bu adam her bir olayda kendine adam bulup Türkiye aleyhine faaliyette bulunuyor.Sinirlendiğim kısım 3.59 da başlıyor.Türk askerine yanındaki şerefsizle binbir türlü ithamlarda bulunup Türkiye aleyhinde propagandada bulunuorlar.Mutlaka izleyin.Sessiz kalmayın.Herifler buradan propaganda yapıyorlar ya.Türk askeri bunları suya atmış sözde paralarını,telefonlarını falan almış.Buna sessiz kalmasın forum ahalisi.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.085
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 2.808 (Bu ay: 516)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 990 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.