< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 7 Nisan 2025; 17:42:9 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (463. sayfa)

-
-
Bende okudum tam çözemeyince buraya sormak istedim. 120+ oyun derken muhtemelen oyunları açıyordur herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet haklıymışız oyunları açıyormuş. Dün aldım denedim ubisoftlat ücretsiz oynanıyor. yeğenler için yeterli .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
denemek için Geforce Now 1 haftalık performance üyeliği başlattım. Ancak login olduktan sonra Basic üyelik gösteriyor. 1060 ekran kartı ve oyuna girerken sıra bekliyorum. Anck profilimde performance üyeliği yazıyor. Dün akşamda bu sabah saat 10:00 da da denedim. Basic üyelik var. Sebebi nedir?
-
Tcl Google TV var geforce now indirdim Tom raider oyniycamda hangi kostik alayım geforce now uyumlu olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ultimate paketi alıp deneyen var mı nasıldır
-
BF 2042 de mouse lag sorunu nasıl çözülüyor. Bazen hiç olmuyor bazen hiç oynanmıyor.
-
Şaka gibi,
-
Gfn ultimate ile game pass üzerindeki GTA5 i denemek istiyordum
ama olmuyor çok sinir bozucu
-
GTA5 GFN Oyun katalogunda yok.
hocam olmadığını biliyorum ama
gamepass kataloğunda olsa iyi olurdu
-
Geforce Nowda Cod Modern Warfare II'nin camping moduna girebilen var mı gamepass versiyonunda? ben giremiyorum hata veriyo çözümünü bilen var mı
-
1 günlük ultimate hediyesini denedim , Clair Obscur epic ayarlarda yağ gibi aktı resmen android üzerinden denediğim için maksimum çözünürlük 1440p deneyebildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 5 Mayıs 2025; 9:19:13 >
-
Hocam kendi kütüphanesi yok o zaman atıyorum epic deki her oyunu oynayabilir miyiz ve çözünürlük nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye'de kullanılmıyor hocam uyarı veriyor. Sizin hesap adresi ABD görünüyor olabilir mi yada vpn.
US amazon kullanmıştım ordada hesap buranın amazonuyla aynı kullanıyorum evet sallama bir amerikan adreside var adresler arasında. VPN yok operator TTNET.
-
Destekleyen oyunlar var galiba. Benim hesap kutuphanesinde olmayan oyunlar var luna nın kütüphanede devil may cry 5 gibi. Bir dünya oyun var şimdilik.
-
Anladım hocam gfn yeterli oluyor şimdilik laptop ta var 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X