Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (463. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.291
Cevap
198
Favori
574.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bir ara ge force now üyelikleri satılıyordu o işler halen devam ediyormu alıp kullananan sıkılanlar satıyordu vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 7 Nisan 2025; 17:42:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende okudum tam çözemeyince buraya sormak istedim. 120+ oyun derken muhtemelen oyunları açıyordur herhalde

• Evet haklıymışız oyunları açıyormuş. Dün aldım denedim ubisoftlat ücretsiz oynanıyor. yeğenler için yeterli .

• denemek için Geforce Now 1 haftalık performance üyeliği başlattım. Ancak login olduktan sonra Basic üyelik gösteriyor. 1060 ekran kartı ve oyuna girerken sıra bekliyorum. Anck profilimde performance üyeliği yazıyor. Dün akşamda bu sabah saat 10:00 da da denedim. Basic üyelik var. Sebebi nedir?

• Tcl Google TV var geforce now indirdim Tom raider oyniycamda hangi kostik alayım geforce now uyumlu olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultimate paketi alıp deneyen var mı nasıldır

• BF 2042 de mouse lag sorunu nasıl çözülüyor. Bazen hiç olmuyor bazen hiç oynanmıyor.

• Şaka gibi,

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]
  • Gfn ultimate ile game pass üzerindeki GTA5 i denemek istiyordum

ama olmuyor çok sinir bozucu

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

GTA5 GFN Oyun katalogunda yok.

• Polanski TR P kullanıcısına yanıt

hocam olmadığını biliyorum ama

gamepass kataloğunda olsa iyi olurdu

• Geforce Nowda Cod Modern Warfare II'nin camping moduna girebilen var mı gamepass versiyonunda? ben giremiyorum hata veriyo çözümünü bilen var mı

• 1 günlük ultimate hediyesini denedim , Clair Obscur epic ayarlarda yağ gibi aktı resmen android üzerinden denediğim için maksimum çözünürlük 1440p deneyebildim.

• Amazon Luna yı Türkiye açmış gibi duruyor. Bulut gaming meraklıları bir kontrol etsin 7 gün deneme veriyor anladığım.

EA, Epic, GOG, Ubi hesapları bağlanabiliyor. Ben deneme için Ubi hesabımı bağladım bendeki oyunları kütüphaneye ekledi Luna üzerinde.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]luna.amazon.com
    Amazon Luna Cloud Gaming
    https://luna.amazon.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 5 Mayıs 2025; 9:19:13 >

• cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Hocam kendi kütüphanesi yok o zaman atıyorum epic deki her oyunu oynayabilir miyiz ve çözünürlük nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türkiye'de kullanılmıyor hocam uyarı veriyor. Sizin hesap adresi ABD görünüyor olabilir mi yada vpn.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

US amazon kullanmıştım ordada hesap buranın amazonuyla aynı kullanıyorum evet sallama bir amerikan adreside var adresler arasında. VPN yok operator TTNET.

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Destekleyen oyunlar var galiba. Benim hesap kutuphanesinde olmayan oyunlar var luna nın kütüphanede devil may cry 5 gibi. Bir dünya oyun var şimdilik.

Anladım hocam gfn yeterli oluyor şimdilik laptop ta var 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.