Beyler madem bu kadar istiyorsunuz kk yı, neden istiyorsunuz diye anket yaptım. umarım ban yemem çünkü yukardakilerin hiçbirisi uydurulma değil. başka nedeniniz varsa yazarsınız |
Niye oyunu kılıçdara veriyorsun

Niye oyunu kılıçdara veriyorsun
(En Son Oy Tarihi: 24.3.2023)
-
- turda inceye ver, bunun rte ye faydası yok. olur da kk 2. tura kalırsa o zaman kk ya ver.(kk ya oy verilmesini tavsiye etmiyorum, ytd)
-
Bir kere dürüst. Partiye veda etti dakika 1 gol 1.
-
Kötünün az daha iyisi olduğunu düşündüğüm için kk. Başka seçenek sunmadılar. İkisi arasında vermek istemiyorum. İnanın ince daha mantıklı geliyor ama seçilme olasılığı pek yok diye kk vermek zorunda kalıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- turda inceye ver, bunun rte ye faydası yok. olur da kk 2. tura kalırsa o zaman kk ya ver.(kk ya oy verilmesini tavsiye etmiyorum, ytd)
sen inceye oy verince rte nin oy oranı artmayacak, inceye de kk ya da versen rte oy oranı aynı kalır. sandığa gitmezsen rte oy oranı artar
-
Niye mi? Başkasına köle olacağıma benden olana köle olurum diye.
Bunu daha iyi ifade eden daha kürfürlü olanı var da, onu yazarsak uçururlar
Ayrıca anket mantığı yanlış olduğundan mecburen yanlış seçeneği yani RTE gitsin seçeneğini işaretledim, çoğunluk da öyle yapacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Mart 2023; 15:45:7 >
kürdcüyüm, seloyu bırakacak, beleş elektrik verecek, ypg dost olacak
İstemsizce güldüm. Siz çok yaşayın. Umarım konu uzun ömürlü olur.
-
Seyyid olduğu için şıkkı eklensin
Mecburiyetten ama CHP'ye oy yok.
+1. Lakin toplumdaki RTE nefreti o kadar büyük bir hale geldi ki KK'nın birtakım iyi yönlerinin hiçbirini görmüyorlar. Başlıktaki oylama durumu da bunu gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Mart 2023; 18:45:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
''kılıçdar tam lider kişilik, zeki, ileri görüşlü, güçlü, dinamik, çevik''
Bu şıkka oy veren 5 kişi kim? Çok merak ediyorum onları kendilerini belli ederlerse iyi olur.
-
Ben de mayışınızı merak ediyorum...
-
Ben de senin Kemal tarafından ne kadara çorba paranın verildiğini merak ediyorum.
-
şu anlık kötünün azıcık iyisi olduğunu düşündüğüm için yoksa bayıldığımdan değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE66BC799 -- 7 Mart 2023; 16:44:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mayışını alan gelmis
Kılıçdaroğlu halka eşşek gibi gelip bana oy vereceksiniz demeye getirdi. Ben kendimi eşşek olarak görmüyorum. Vermiycem.
Memleket TVyoutube
Eşşek gibi oy vereceksiniz! Cüneyt Özdemir'den CHP'yi kızdıracak yorum!https://www.youtube.com/watch?v=KKS4rEa175Y&feature=youtu.be -
yeni seçenekler geldi beyler
oy nedeni olan söylesin eklerim :)
-
ekledim
-
burası bile bölündüğüne göre k.k nın kazanma ihtimali %0.1 bile değil açıkçası dh de karşıt üye beklemiyordum fazla k.k nefreti olan chp lide çok muş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Mart 2023; 18:39:43 > -
Muhtarlara yardımcı vaadiyle benim gönlümü çeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bir kere dürüst. Partiye veda etti dakika 1 gol 1. |
Kılıçdaroğlu halka eşşek gibi gelip bana oy vereceksiniz demeye getirdi. Ben kendimi eşşek olarak görmüyorum. Vermiycem. ![]() Eşşek gibi oy vereceksiniz! Cüneyt Özdemir'den CHP'yi kızdıracak yorum! https://www.youtube.com/watch?v=KKS4rEa175Y&feature=youtu.be |
kürdcüyüm, seloyu bırakacak, beleş elektrik verecek, ypg dost olacak
İstemsizce güldüm. Siz çok yaşayın. Umarım konu uzun ömürlü olur. |
Ben de mayışınızı merak ediyorum... |
Kötünün az daha iyisi olduğunu düşündüğüm için kk. Başka seçenek sunmadılar. İkisi arasında vermek istemiyorum. İnanın ince daha mantıklı geliyor ama seçilme olasılığı pek yok diye kk vermek zorunda kalıyorum.
|
sen inceye oy verince rte nin oy oranı artmayacak, inceye de kk ya da versen rte oy oranı aynı kalır. sandığa gitmezsen rte oy oranı artar |
Benzer içerikler
- ayetullah ahmed irvani
- emre ayan
- dream games maaş
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- magdy hussein mourad mohammad
- e sim nedir
- 1 milyon tl havale ücreti
- s25 fiyat
- gizli numara
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X