Arkadaşlar çok uzun tutmayacağım.
14 Aydır sevgilim için taylanddayım. Kendisi taylandlı. Bu süreçte işler kötü gitti online çalışıyordum işimden ayrıldım. Burada iş arayışına geçtım ama bulamadım. Kendisinin durumu gayet iyi cok iyi miktarlar kazanıyor.
Ben 9aydır kendi cebimden yiyorum çalışmadan. Kızın evınde kalıyorum. Düşünüp taşındım türkiye dönsem hayat kuramam sıfır dan. Amerika gidip orada başlamak istiyorum. Şuandakı kız arkadaşım olmasa beni tutan bir şey yok.
Kız arkadaşımı seviyorum. Ona bu konudaan bahsetmedim. Kendisi benimle gelemez çocuklari var burada işi var. Ona nasil konuyu açmalıyım ne demeliyim. Seviyorum ama hayat bu şekilde devam etmeyecek
Bizim milletimiz neden isyan etmiyor dogruya dogru yanlışa yanlış demiyor.Yemeyip içmeyip biriktirdiği parayı araba almak istese 20- 30 bin dolar fazla para vermeyi göze aliyor.Herkes bu kadar zengin mi umursamıyor mu ?Hükümetin etrafındaki cogu yandaş galeri sahibi.Devlet istese 1 ay'a kalmaz araç sıkıntısın cözer.Neden cözmek istemiyor.Çevresinin hiç bir şekilde işine gelmiyor.Sosyal medya platformunan takip ettiğim kişiler var.Şu araç hacıma hayırlı olsun buna hayırlı olsun hep galerici.Bayiler hepsi zaten bağlı hükümet adamlarına.Bu ülkede neden birlik olmak yok.Erdoğan diyince olur mu öyle şey bayiler fırsatcılar yüzünden böyle Erdoğana laf attırmıyor partizanlar.Bu düzenın sorumlusu Erdoğan değil mi? Ben sen fırsatcılar mı ?
Kemal Kılıçtaroğlu bütün suçlu kendisidir
Ülke bu durumdayken kendisini aday olarak seçmenlere bize dayattı. Dayatma fılan yok masa beni seçti diyor hepsi yalan dolan. Ülkenin çıkarı için de olsa garanti kazanacak aday seçenekleri vardı ama böbürlenip gaza geldi. Sosyal medya da okadar aday olma olma dendi neden bunu bizlere yaptı. Kaç yaşına geldin zaten be adam bırak artık düzgün muhalefet de yapamadın bu zamana kadar kimse ciddi almadı.
Yeter ya 5 yıl bizi bu adama tekrar mahrum bıraktınız. Yazıklar olsun. Tek kaybetmemizin sebebi KEMAL BEY dir. Kimse inkar etmesin yanlışa yanlış dogru ya dogru demeyi öğrenin. KEMAL Bey sende ülkenin cıkar ları için bu halki sattın benden bu kadar
Mülteciler giderse ülke batar
Mülteciler için milyar avroluk alınan paralar var alınmaya devam ediyor.Her bir mültici bir para hükümet için siz şaşırdınız mı?Hükümet asla göndermicek geldikce para kazanıyorlar.
.Gelen para akışı cok ciddi bir miktar milyar avrolardan bahsediyoruz.Hastaneler vs olsun devlet hepsini raporlayip iletiyor AB'YE çark çok güzel çalişiyor avro kazanıyor hükümet.
Arkadaşlar 2016 model 64 binde beyaz Mercedes c200d aracım var.Reno motoru sensor arızaları biraz canını sıktı içimde heves olan 320d f30 2015 model bmw aldım kırmızı renk. 58 binde borusan bakımlı fiyat olarak kafakafaya denk geldi diye bilirim. Mercedes den sonra biraz garip geldi açıkçası iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum. Sizin düşünceniz nedir
2 aracda halen üstüme kayıtlı galeri ye verdim ilan açsınlar diye hangisi satılırsa ona binicem.Mercedes bir kaç güne satılacak gibi. Fiyatlara lütfen takılmayın. 2 araç arasında sizce hangisi
Ordu’nun Ünye ilçesinde, oturduğu sitenin kapalı otoparkında, ilçede görevli savcıya ait aracın camına ‘Arabayı koyduğunuz alan yol geçişi bilginize’ yazıp bırakan, S.U. (45), sileceklere zarar verdiği belirtilerek gözaltına alındı. S.U. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Ecopayz Türkiye'yi Kara listeye aldı
Ecopayz dün itibariyle Türkiye'yi kara listeye almış bulunmakta. Ecopayz tarafından ödeme yöntemi kullanan işletmelere bildirim geçildi.Artık Türk kullanıcılar ecopayz hesaplarina bakiye yükleyemeyecek.
Neden bu şekilde karar alındı, neler oluyor bilgim yok. Net bilgi gelirse güncelleyeceğim konuyu.
Aslında çok fazla şaşırmamak lazım paypaldan sonra diğer yabancı ödeme yöntemleri hükümet tarafından istenmemesi, iyice olağan bir durum
Mercedes c200d mi BMW 320d mi?
Arkadaşlar 2016 model 61 binde c200d aracım var. Takasa bmw 320d almayı düşünüyorum. 2015_2016 model 190hplik olan. Sizce geçilir mi?
Takas düşünme sebebim c200d çok fazla kronik sensör hatası olması. Bir kaç ustaya sorduğum da bmw kullandığı parça kalitesi bakımından mercedese göre döküntü olduğunu iletmekte. Ne kadar doğrudur bilemiyorum. Yorumlarınız nedir?
Arkadaşlar bu aracın kronik sorunlarından bıktım reno motoru olduğu için hep ışık yanması arıza vermesi. Isı sensörü arızalandı. 3000tl verdim. Aradan 2 ay sonra nox sensor arızası verdi. 4000-7000Tl arası fiyatı var. Araç 62binde satmayı düşünüyorum. 430.000l bandına ne alınabilir benzin dizel farketmiyor.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.030
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 43.175 (Bu ay: 528)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 752 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO