Şimdi Ara

Nikita (2010-2013 ) | BİTTİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
6
Favori
29.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm çıkmış.Hayırlısı umarım güzel birşeydir.
    Nikita.S01E01.HDTV.XviD-LOL.avi
  • lost heroes supernatural tarzı diziler beklemeyin bundan sonra çünkü bilim/kurgu fantastik dizilerin maliyeti yüksek oluyor ve Amerikada da tutalan türdün diziler değil dolayısıyla adamlar daha az maliyete polisye tarzı dizi yapıp daha fazla reyting topluyolar onlarda polisiye yada hastene dizileri (house, grey's anatomy) ve asıl yarışma programları reyting rekorları kırıyor 12-13milyon reyting alan yarış prog. tekrarı bile 11 milyon reyting alıyor fantastik bilim/kurguyu geçtim yakında adamlar dizilerden tamammen vazgeçicekler bu gidişle

Edit:Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMurat_ -- 10 Eylül 2010; 19:41:46 >

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Nikita (2010-2013 ) | BİTTİ

Of be

• İlk bölüm eh işte diyebilirim sanırım. Çok berbat da değil çok iyi de değil. Ortada olmuş. 3'ncü bölüme kadar şans vereceğim olmazsa olmaz. Zaten yeni sezon başlıyor Nikita'dan daha önemli diziler var izleyecek.

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • ilk bölümü izledim idarelik bir dizi. en azından şimdilik...
  • İlk bölüm bence çok kötüydü beğenmedim. Ama 4.bölüme kadar bekleyelim istediklerimi vermezse bırakırım özellikle oyunculuklar hiç hoşuma gitmedi hi! derkenn sanki başka biryerden okurmuş gibi bir halleri vardı bazı oyuncuların...

Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.
    Yanımda hiç arkadaş olmamasından yoruldum. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söylecek biri.
    En çok da insanların birbirine kötü davranmasından yoruldum.

Elvis Presley Şarkı Çevirileri
    | Star Trek TOS | Star Trek TNG | Star Trek Voyager | Star Trek Deep Space Nine | Stargate SG-1 | Supernatural | The Vampire Diaries | Game of Thrones | Homeland | Arrow |
  • Ortalama bir bölümdü.Bölüm sonu da güzel bitti.Bende 5.bölüme kadar şans vermeyi düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: onea54

Imdb puanı düşük fazla uzun sürmeyecek gibi

imdb puanını boşver hocam ilk bölüm reytingi sağlam 3.5milyon izlemiş aslında düşük ama CW'nin reytinglerine göre yüksek bile vampire diaries bile 3.2milyon izlemiş aynı şekilde CW'de yayınlananan smallville supernatural gibi bizde efsane olarak nitelendirilen diziler bile max. 3 milyon reyting alıyor ben daha fazla sanıyordum ama @smd oyle söylemişti araştırdım baktımki doğruymuş yani bu dizi ilk bölüm diye merak edip izlemiş olanlar olabilir ama reytingler aynı şekilde devam ederse 2. sezonu garantiler

Boşuna izlemeyin yakında kalkar...
  • karıda tip yok bee

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • Bence ilk bölüme göre fena değildi, devamını izleyip öyle karar vermek lazım.
  • Maggie Q boş bir oyuncu değildir. Dövüş sanatında kendini geliştirmiştir. Oynadığı filmlerden bazıları; Rush Hour 2 (2001) Naked Weapon (2002) Around the World in 80 Days (2004) Mission: Impossible III (2006) Live Free or Die Hard (2007) Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008) Operation: Endgame (2010) Mission: Impossible IV (2011)
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.