Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.856
Cevap
141
Favori
129.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?


(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben kitap okumaktan çok zevk alan biri olarak kitap okumanın hayatın değişilmez bir parçası olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden benim gibi DH de kitap tutkunu kişiler varsa paylaşım yada birlikte farklı konularda sohbet etmek isterim.Bir fan sayfasıda oluşturmuş oluruz.Düşüncem fan konusuna katılmak isteyenler kitap okumayı hangi kitapla sevdiğinizi yada kitap okuma süreniz de en sevdiginiz ders aldığıniz kitabı yazarsanız sevinirim.Ayrıca kitap okumak ve başlamak isteyenlere örnek olabiliriz.İlgi olursa imzada yapabiliriz.İlk ben başlayayım.Katılım bekliyorum.


    KİTAP OKUMAK

    Hepimizin bildiği gibi kitap okumak bir hobidir. Ama düşüncemizi sorarsanız hobiden öte , onsuz bir hayatın pek bir anlamı olmadığını söyleyebiliriz. Bunu söylüyoruz çünkü bize katkıları , hayal gücünü zorlanması ya da insanı farklı boyutlara taşıması sayılabilecek en belirgin özellikleri. Ancak en önemlisi çoğu kişi tarafından bilinmeyen yönü çok iyi bir dinleyici olmamızı sağlar kitap okumak. Birkaç yanlış düşünceden ve kitap okumanın yararlarından bahsedeceğiz. En çok yanlış düşünülen konu klasik ve diğerleri kavramı. Madde madde açıklamak istiyorum:

    -Klasiklerin insana kattığı boyut çok önemlidir bunu kimse görmezden gelemez. Her insanın, kitap okuyorum diyen herkesin bence ömründe klasiklere göz atmadan geçmesini istemeyiz.

    -Çok büyük bir yanılgı klasik harici kitapların zaman kaybı , eğlence için okunan kitaplar olarak görülmesi. Bu düşünceye sahip biri kitap okuyorum demesin. Klasik harici her kitap tekrar söylüyorum her kitabın yararı vardır. Her tür kitap , hiç fark etmez yararı olan kitaplardır. Nasıl mı şöyle :

    1-Hangi kitap olursa olsun okuduğunuz zaman hız kazanır ve pratik yapmış olursunuz.

    2-Her kitabın kendi dünyası vardır. Her yazarın farklı düşüncesi vardır. Bu durum insanın ufkunu genişletir. Her kitap için geçerlidir.

    3-Dikkatli okunduğu zaman yazım yanlışı ve anlatım bozukluğu yapamazsınız ki bu durum her kitap için geçerli ve en güzel özelliklerinden biridir. Her ne kadar bazı insanlar ne gereği var gibi söylemiş olsalar bile yazı dili hayatın çok önemli bir parçasıdır.

    4-Her kitap insanın iyi vakit geçirmesini sağlar ve kelime haznesini büyütür.

    5-Her kitap değil ama(Örnek olarak Dan Brown kitapları vs.) genel kültür bilginiz olsun , pratik bilgiler olsun insana kattığı boyut çok önemlidir.

    6- Kitap okumak düşünce ufkunu geliştirir, kişilerin olaylara bakış açısını, onu irdeleme, analiz etme şeklini geliştirir.

    Kitap okuma beyinin iki lobu arasında bağlantıyı kurar, ve beyinin gelişimine yüksek oranda katkı sağlar. Okuyan insanın düşüncesi ve konuşması çok farklı olup, toplumda kabul görülür bir kişiliğe sahip olur. Toplumda kabul görülür bir kişiliğe sahip olmak, kendini daha iyi bir şekilde ifade etmekdir.


    DOĞRU KİTAP SEÇME
    Okuma alışkanlığı ile ilgili tüm bu ayrıntıların yanı sıra özellikle dikkat edilmesi gereken bir nokta, okunacak kitabın seçilmesinde özen gösterilmesidir. Bir yıl içerisinde basılan binlerce kitabın arasında elbette faydalı eserlerin yanı sıra kitap olarak değerlendirilemeyecek yayınlar da vardır. Tüm bu kitapların arasında okunacak doğru kitapları seçmek ise ancak kişileri doğru yönlendirmek ile mümkündür.
    Öncelikle okunacak eserlerin okuyacak kişiye heyecan vermesi ve kişinin kitabı zevk alarak okuması önemlidir. Çünkü aksi özelliklere sahip kitaplar, kişileri şüpheci ve ümitsiz bir ruh haline sürükler.

    Kitaplar, aklın tedavi yerleridir. (Didorus Siculus)

    Kitaplık kurmak, tapınak yapmak kadar kutsaldır. (Victor Hugo)

    Kitaplar yaşadıkça "geçmiş" diye birşey olmayacaktır. (Bulver Lytton)




    |DH KİTAP TUTKUNLARI-Ayda Kaç Kitap Okuyorsunuz?
    Toplam oy : 150


    1-2 45% (68)
    3-5 36% (54)
    6-8 11% (17)
    10+ 5% (8)
    9-10 2% (3)



    AYIN KİTABI

    2012 AYIN KİTAPLARI



    NİSAN 2012 AYIN KİTABI-Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon %37,50
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    Gerilim romanı uzmanı olan John Verdon'un kaleme aldığı Aklında Bir Sayı Tut kitapseverlere mükemmel bir dedektiflik ve gizem romanı sunuyor.
    Posta kutusuna gelen bir notta 1 ile 1000 arasında bir sayı tutması gerektiğini söyler ve devamında tüm sırlarını bildiği ve tuttuğu sayının aynısı yazılıdır. Bunun üzerine bu gizemli notun kim tarafından yazıldığını bulmaya çalışan adam kendini bir anda mükemmel bir gizem oyununun içinde bulur.
    Kitabını okurken kendinizi birden romanın içinde buluyorsunuz. Adeta romandaki adamdan daha önce bu gizemi çözmeye çalışıyorsunuz fakat bir türlü başarılı olamıyorsunuz. Kitabın sonundaki gerçek ile ise büyük bir şaşkınlık içine giriyorsunuz.
    Aklında Bir Sayı Tut kitabının en güzel tarafı çok fazla detaya girilmeden basit bir anlatımının olması. Bu yüzden okurken fazla zorlanmıyorsunuz ve akıcı dili ile kendinizi bir anda kaptırıyorsunuz.


    1-İçimizdeki Şeytan-Sabahattin Ali %18,75
    2-Uçurtma Avcısı-Khaled Hosseini %31,25
    3-Fedailerin Kalesi Alamut-Vladimir Bartol %6,25
    4-Prag Mezarlığı-Umberta Eco %6,25
    5-Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon %37,50

    MAYIS 2012 AYIN KİTABI-Kızıl Nehirler-Jean-Christophe Grangé %29,41
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    "Kızıl Nehirler", ''Çocukluğumdan beri korkutucu hikâyeleri, korku filmlerini, bilinmeyenin verdiği endişeyi hep sevmişimdir" diyen Jean-Christophe Grangé'nin yazarlık yaşamındaki ikinci romanı. Mathieu Kassovitz tarafından filme çekilen ve başrollerinde Jean Reno ve Vincent Kessel’in oynadığı "Kızıl Nehirler", birbirini tamamlayan, iki gözü pek polisin son derece karanlık ve karmaşık bir cinayeti çözme çabasını anlatır. Küçük bir Fransız kasabasında meydana gelen bir cinayet, roman kahramanı iki polisin merakını körükler. Sonuçta kökü eskilere uzanan bir gizli örgüt çıkacaktır ortaya ve hiçbir şeyin tesadüf olmadığı gözler önüne serilir. "Kızıl Nehirler", yazarın ustalıkla sağladığı soluk kesici tempo ve usta işi karakter tahlilleri, best-seller türüne dudak büken Avrupalı okuru derinden etkilemiştir.

    1-Açlık Oyunları(seri)-Suzanne Collins %23,52
    2-Şah Mat-Mario Mazzanti %23,52
    3-Kızıl Nehirler-Jean-Christophe Grangé %29,41
    4-Yaşlı Adamın Savaşı-John Scalzi %11,76
    5-Yaşlı Adam ve Deniz-Ernest Hemingway %11,76


    HAZİRAN 2012 AYIN KİTABI-Cerrah-Tess Gerritsen%32
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    Bu romanın her satırından kan sızıyor... Kitaba adını veren, planlı ve kanlı katil Cerrah gerilimi her an ayakta tutuyor.
    Dr. Catherine Cordell Savannah'da seri cinayetler işleyen bir katilin vahşi saldırısına uğramıştır. Saldırgandan onu silahla vurarak kurtulmayı başarmıştır. Şimdi Boston'dadır. Ancak başka bir katil bu kentte de gerilim yaratmaktadır. Kadınların rahimlerini kesip alan ve korkunç işkencelere tabi tutan adama Cerrah adı verilmektedir. Catherine Cordell birdenbire bu katilin de hedefi haline gelecektir.
    Çok satanlar listesinin müdavimlerinden Tess Gerritsen'in insan bedenini ve ruhunu en ince ayrıntısına kadar tarif ettiği tıbbî gerilim romanlarından beşincisi olan Cerrah, inandırıcı kahramanları, sürükleyici diyalogları ve sürekli tırmanan gerilim duygusuyla bu türü sevenlerin hayran olacağı tarzda bir roman. Doğan Kitap'ın yılın gerilim romanı olmasını beklediği Cerrah'da Gerritsen tıpkı kahramanının neşterini kullandığı gibi kalemini ustaca oynatıyor.

    1-Buz Kapanı-Gleen Meade%8
    2-Bin Muhteşem Güneş-Khaled Hosseini%16
    3-Orman-Harlan Coben%8
    4-Cerrah-Tess Gerritsen%32
    5-Oyun-Ted Dekker%8
    6-Buz Ve Ateşin Şarkısı(seri)-George R.R Martin%28


    TEMMUZ 2012 AYIN KİTABI-Yüzüklerin Efendisi(seri)-J.R.R Tolkein %35
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    Orta Dünyadan destansı bir masal Yüzüklerin Efendisi.Tolkien‘in yarattığı kusursuz dünyanın yeniden hayata dönüşü.Orta Dünya hakkında kısa bir bilgi vermeli öncelikle.Cüceler, elfler, insanlar üç büyük ırkdır. Bunların dışında hobbitler, ebtler, orklar gibi kendine has özellikleri bulunan ırklar mevcutur. Masalımızın içerisinde bu ırkların özellikleri bir kez daha vurgulanacaktır.
    En taş kalbli görünen insanların bile taştan da olsa bir kalbi vardır ve yalçın kayalar bile ufacık damlalar ile zaman içinde aşınırlar.

    1-Tanrının Öyküsü-Robert Winston %4
    2-Kayıp Sembol-Dan Brown%15%
    3-Sisle Gelen Yolcu-Jean Christophe Grange %24
    4-Yüzüklerin Efendisi(seri)-J.R.R Tolkein %35
    5-Otostopçu(seri)-Douglas Adams %6
    6-Zar Adam-Luke Rhinehart %13


    AĞUSTOS 2012 AYIN KİTABI-Sherlock Holmes(seri)-Sir Arthur Conan Doyle%30
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    ”Sayın Bay Holmes; Brixtone Sokağı’ndaki, Lauriston Gardesn’ta, gece saat üçte çok feci bir olay meydana geldi. Devriye gezen adamımız köhne evde bir ışık görünce içeriye girip bakmış ve cesetle karşılaşmış. Fakat ne bir hırsızlık olmuş, ne de bu adamın nasıl öldüğüne dair elimizde bir ipucu var. Odada kan izleri var ama adamın hiç yarası yok. Bu boş eve nasıl geldiği konusunda da hiçbir fikrimiz yok; her şey büyük bir bulmacaya benziyor. Bu sizin çözebileceğiniz nitelikte bir durum…”
    Ünlü dedektif ve polisiye severler için unutulmaz bir kahraman olan Sherlock Holmes’un maceralı tekrar basılıyor. Yayınlanmış iki baskı üzerinden Holmes’un özelliklerine değindik. Watson’un Holmes hakkındaki ilginç gözlemleri ilginizi çekecek türden.
    Bu zamana kadar Sherlock Holmes’un adını, kitaplarla alakadar olup da duymayan herhâlde yoktur. Holmes’un namı öylesine alıp başını yürümüştür ki, yazarı Doyle’un adını bile geçip, ünlenmiştir. Bazen karakterler yazarlarını böyle geride bırakırlar, bu yazar için iyi midir, kötü müdür bu ayrı bir tartışma konusudur ama Doyle için Holmes’un kendisinden ünlü olması iftihar meselesi olsa gerek. Zira dedektiflik denilince hemen akla Holmes gelir. Bu karakterden önce de karakterler vardı; en barizi Poe’nun karakteri Dupin’dir. Fakat Dupin, Holmes gibi macera silsilesine sahip olamamış ve doğal olarak ünü de buna bağlı kalmıştır. Holmes ise gerek zekası gerek çözümlemeleri ile her polisiye severin takdirini kazanmış, tam bir ütopik kahramandır. Zira o, sararan tırnaklardan kişinin sigara içtiğini ve markasını çıkarıp, cinayet yerinde bulduğu izmaritle suçluya giden bir ‘tümdengelim’ uygulayan dahine bir zattır. Kısacası her özelliğiyle dedektifliğinden ödün vermeyen, suçluların kendisinden korktuğu birisidir.



    1-Doğu Ekspresinde Cinayet-Agatha Christie%6
    2-Küçük Mucizeler Dükkanı-Debbie Macomber%14
    3-Ölü Ozanlar Derneği-N.H. Kleinbaum%28
    4-Dijital Kale-Dan Brown%20
    5-Sherlock Holmes(seri)-Sir Arthur Conan Doyle%30



    EYLÜL 2012 AYIN KİTABI-Metro 2033-Dmitry Glukhovsky%27
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    Moskova Metrosu'ndaki Sırrı Keşfetmeye Hazır mısınız? Rusya'da 1 Milyon Kişi Okudu, 25 Dile Çevrildi Haritalarıyla.
    Yıl 2033...Nükleer savaş sonrası enkaz haline gelen dünyada insan soyu neredeyse tükenmiş, radyasyon yüzünden kentler yaşanamaz halde. Hayatta kalan birkaç bin kişi yeraltına, dünyanın en büyük nükleer sığınağı olan Moskova Metrosu'na sığınıyor. Burası insanoğlunun son kalesi.
    Yeraltındakiler için en büyük tehlike Karaderililer. İstasyonlar mini devletlere bölünmüş. İdealler, dinler, temiz su filtreleri gibi nedenlerle bir araya gelmiş halklar. Duygular yerini içgüdülere bırakmış. Tek bir amaç var: Ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak.
    Genç Artyom'a yaklaşmakta olan karanlık tehlikeye karşı halkı uyarması için Metro'nun kalbi, "Polis" istasyonuna gitme görevi verilir. Metro'nun kaderi belki de tüm insanlığın kaderi Artyom'un elindedir artık.
    Moskova metrosu, romanda anlatıldığı gibi labirente benzer, büyüklüğü ve hatları tam olarak bilinmeyen bir gizemdir. Metroda, devlet ve gizli servislere ait yüzden fazla gizli yeraltı sığınağı bulunur. Sovyetler Birliği döneminde liderleri korumak ya da ülkeden kaçırmak için yapıldığı söylenen Metro-2, Moskova metrosunun bir parçası ve en ünlü efsanelerinden biridir. Esin kaynağı olduğu çok sayıda mit ve şehir efsanesi vardır.

    Toplam oy:146

    1-Milenyum(seri)-Stieg Larsson%13
    2-Devlet-Platon%15
    3-Zen Kaçıkları-Jack Kerouac%1
    4-Yüzyıllık yalnızlık-G.G. Marquez%6
    5-Gözlerini Sımsıkı Kapat-John Verdon%8
    6-Monte Kristo Kontu-Alexandre Dumas Monte%19
    7-Metro 2033-Dmitry Glukhovsky%27
    8-Kızıl Nehir - John Hart %8


    EKİM 2012 AYIN KİTABI-Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali %45
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    Her gün, daima öğleden sonra oraya gidiyor, koridorlardaki resimlere bakıyormuş gibi ağır ağır, fakat büyük bir sabırsızlıkla asıl hedefine varmak isteyen adımlarımı zorla zapt ederek geziniyor, rastgele gözüme çarpmış gibi önünde durduğum Kürk Mantolu Madonna'yı seyre dalıyor, ta kapılar kapanıncaya kadar orada bekliyordum.' imi tutkular rehberimiz olur yaşam boyunca. Kollarıyla bizi sarar. Sorgulamadan peşlerinden gideriz ve hiç pişman olmayacağımızı biliriz. apıtlarında insanların görünmeyen yüzlerini ortaya çıkaran Sabahattin Ali, bu kitabında güçlü bir tutkunun resmini çiziyor. Düzenin sildiği kişiliklere, yaşamın uçuculuğuna ve aşkın olanaksızlığına (?) dair, yanıtlanması zor sorular soruyor.
    Toplam oy : 123

    1-Kayıp Gül-Serdar Özkan6% (8)
    2-Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali45% (56)
    3-Bye Bye-Oktay Sinanoğlu 6% (8)
    4-Savaşçı-Doğan Cüceloğlu3% (4)
    5-Dünyanın İlk Günü-Beyazit Akman 13% (17)
    6-Mesnevi-Mevlana Celaledin-i Rumi 17% (22)
    7-Osmancık-Tarık Buğra 6% (8)


    KASIM 2012 AYIN KİTABI-Yeşil Yol-Stephen King 34%
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    Acımasız, katillerin bulunduğu Could Mountain hapishanesinin E bloğuna hoş geldiniz. Buradaki mahkumlar 'Yaşlı Sparky' diye bilinen elektrikli sandalye için sıralarını beklerlerdi. Hapishane gardiyanlarından Paul Edgecombe için bütün katiller aynıydı. Ta ki John Coffey adındaki mahkumla tanışıncaya dek. Dev cüsseli, çocuk kalpli bu adam Edgecombe'un hayatını değiştirecekti.
    Toplam oy : 129


    1-Yeşil Yol-Stephen King 34% (45)
    2-Kar Kurdu-Glenn Meade 27% (35)
    3-Siyah Kan-Jean Christophe Grange17% (22)
    4-Mahşer- Stephen King10% (13)
    5-Herman Melville-Moby Dick10% (14)



    ARALIK 2012 AYIN KİTABI-Empati-Adam Fawer34%
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    Yaşamınızın kontrolü sizde değil!Öyle olduğunu düşünebilirsiniz, ama yanılıyorsunuz.
    Elbette ki kendi kararlarınızı kendiniz vermekte özgürsünüz.Bu kitabı kapatabilirsiniz.O sandalyede oturmaya devam edebilirsiniz.Ya da gözlerinizi oymak gibi çılgınca bir şey yapabilirsiniz.Ne isterseniz yapabilirsiniz.Ama sorun şurada: Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsinizHer davranışınızı önceden belirleyen arzularınız ruhunuzun o kadar derinlerine işlemiştir ki, onlara dikkat bile etmezsiniz Ve bu da sizi mükemmel bir köle yapar Bu nedenle, hayatınızı yaşamaya devam edin Ne isterseniz yapın Sadece ‘isteklerinizin’ tümüyle sizin kontrolünüzde olmadığı gerçeği üzerine kafanızı çok fazla yormamaya çalışın

    Toplam oy : 84

    1-Çakal-Frederick Forsyth13% (11)
    2-Zaman Çarkı(seri)-Robert Jordan33%(28)
    3-Psikopat-Tami Hoag7% (6)
    4-Şahane Hatalar-Heather Mcelhatton11% (10)
    5-Empati-Adam Fawer34% (29)




    2012 YILIN KİTABI-Yüzüklerin Efendisi(seri)-J.R.R Tolkein29%
    KİTAP HAKKINDA BİLGİ
    Orta Dünyadan destansı bir masal Yüzüklerin Efendisi.Tolkien‘in yarattığı kusursuz dünyanın yeniden hayata dönüşü.Orta Dünya hakkında kısa bir bilgi vermeli öncelikle.Cüceler, elfler, insanlar üç büyük ırkdır. Bunların dışında hobbitler, ebtler, orklar gibi kendine has özellikleri bulunan ırklar mevcutur. Masalımızın içerisinde bu ırkların özellikleri bir kez daha vurgulanacaktır.
    En taş kalbli görünen insanların bile taştan da olsa bir kalbi vardır ve yalçın kayalar bile ufacık damlalar ile zaman içinde aşınırlar.
    Toplam oy :217

    1-Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon 8% (19)
    2-Kızıl Nehirler-Jean-Christophe Grangé 5% (13)
    3-Cerrah-Tess Gerritsen 6% (14)
    4-Yüzüklerin Efendisi(seri)-J.R.R Tolkein29% (65)
    5-Sherlock Holmes(seri)-Sir Arthur Conan Doyle9% (21)
    6-Metro 2033-Dmitry Glukhovsky9% (21)
    7-Kürk Mantolu Madonna-Sabahattin Ali16% (35)
    8-Yeşil Yol-Stephen King 6% (14)
    9-Empati-Adam Fawer 6% (15)



    EN İYİ YABANCI YAZAR-J. R. R. Tolkien25% (45)
    YAZAR HAKKINDA BİLGİ
    John Ronald Reuel Tolkien (3 Ocak 1892 - 2 Eylül 1973), İngiliz yazar, şair, filolog ve profesör unvanlı akademisyen. Uzmanlık alanı Anglo-Saxon Dili ve Edebiyatıdır. Hobbit, Yüzüklerin Efendisi ve Silmarillion gibi fantastik kurgu eserleriyle tanınır.
    Başlıca Eserleri
    1925 - Sir Gawain And The Green Knight (editör, E.V. Gordon ile birlikte)
    1936 - Beowulf: The Monsters And The Critics
    1937 - Hobbit
    1939 - Fairy Stories
    1949 - Farmer Giles Of Ham
    1957 - Yüzüklerin Efendisi
    1962 - The Adventures Of Tom Bombadil
    1967 - Smith Of Wootton Major, The Road Goes Ever On
    Toplam oy :177

    1-Stephen King21% (38)
    2-Jean Christophe Grangé 7% (14)
    3-Franz Kafka2% (4)
    4-Glenn Meade2% (4)
    5-Mario Mazzanti1% (3)
    6-J. R. R. Tolkien25% (45)
    7-Lev Tolstoy 3% (7)
    8-Conan Doyle 2% (4)
    9-Fyodor Dostoyevski22% (40)
    10-Oscar Wilde2% (5)
    11-Victor Hugo7% (13)


    BEĞENİLEN KİTAP KAHRAMANI-Saruman-Yüzüklerin Efendisi30% (29)
    Toplam oy : 95

    1-Çakal karakteri-Çakal 4% (4)
    2-Candide karakteri-Candide3% (3)
    3-Jaques Reverdi-Siyah Kan5% (5)
    4-Saruman-Yüzüklerin Efendisi30% (29)
    5-Robert Langdon-Da Vinci Şifresi26% (25)
    6-Lisbeth Salander-Ejderha Dövmeli Kız 7% (7)
    7-Kvothe-Kral Katili Güncesi23% (22)


    EN İYİ KAPAK TASARIMI-Ölü Ruhlar Ormanı19% (27)
    2-Ölü Ruhlar Ormanı
     |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

    Toplam oy : 140

    1-Buz ve Ateşin Şarkısı15% (21)
    2-Ölü Ruhlar Ormanı19% (27)
    3-Miras Döngüsü1% (2)
    4-Yüzüklerin Efendisi18% (26)
    5-Rüzgarın Adı12% (18)
    6-Pi nin Yaşamı7% (11)
    7-Baba16% (23)
    8-Ejderha Dövmeli Kız8% (12)



    Favori yayıneviniz?-CAN YAYINLARI
    Toplam oy : 97



    1-CAN YAYINLARI 16% (16)
    2-İTHAKİ YAYINLARI 14% (14)
    3-İş Bankası Kültür Yayınları 12% (12)
    4-EPSİLON YAYINLARI10% (10)
    5-PEGASUS YAYINLARI 9% (9)
    6-DOĞAN KİTAP 7% (7)
    7-İLETİŞİM YAYINLARI 5% (5)
    8-ALTIN KİTAPLAR 5% (5)
    9-YAPI KREDİ YAYINLARI 4% (4)
    10-KORİDOR YAYINCILIK 4% (4)
    11-NTV YAYINLARI3% (3)
    12-EVEREST YAYINLARI3% (3)
    13-ARTEMİS YAYINLARI2% (2)
    14-Metis Yayınları1% (1)
    15-İZ YAYINCILIK1% (1)
    16-BİLGİ YAYINEVİ 1% (1)
    17-ALFA YAYINLARI 1% (1)


    EN İYİ POLİSİYE ROMANI-Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon
    Toplam oy : 93


    1-Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon30% (28)
    2-On Küçük Zenci-Agatha Christie17% (16)
    3-Siyah Kan - J.C.Grange18% (17)
    4-Buz Kapanı - Glenn Meade9% (9)
    5-Panik - Jeff Abbott4% (4)
    6-Cerrah serisi- Tess Gerritsen 20% (19)




    EN İYİ MACERA-GERİLİM ROMANI-Da Vinci Şifresi-Dan Brown
    Toplam oy : 68



    1-Da Vinci Şifresi-Dan Brown54% (37)
    2-Kızıl Nehir - John Hart7% (5)
    3-Yürüyen Ölüler - Robert Kirkman5% (4)
    4-Leyleklerin Uçuşu - J.C.Grange14% (10)
    5-Dijital Kale-Dan Brown13% (9)
    6-Psiko Analist - John Katzenbach4% (3)




    EN İYİ FANTASTİK ROMANI-Buz ve Ateşin Şarkısı -George R.R. Martin
    Toplam oy : 105

    1-Kral Katili Güncesi-Patrick Rothfuss31% (33)
    2-Zaman Çarkı - Robert Jordan6% (7)
    3-Buz ve Ateşin Şarkısı -George R.R. Martin41% (44)
    4-Mahşer-Stephen King4% (5)
    5-Kara Kule-Stephen King9% (10)
    6-Ejderha Mızrağı - Tracy Hickman5% (6)



    EN İYİ KLASİK ROMANI-Suç ve Ceza-F. M. Dostoyevski
    Toplam oy : 137


    1-Don Kişot-Cervantes8% (12)
    2-Sefiller - Victor Hugo27% (37)
    3-Suç ve Ceza-F. M. Dostoyevski34% (47)
    4-Ölü canlar - Gogol2% (4)
    5-Karamazov Kardeşler-F. M. Dostoyevski5% (8)
    6-Fareler ve İnsanlar-John Steinbeck13% (19)
    7-Savaş ve Barış-L. N. Tolstoy7% (10)


    2013 AYIN KİTAPLARI



    EYLÜL 2013 AYIN KİTABI-Cehennem-Dan Brown
    Toplam oy : 80



    1-Cehennem-Dan Brown32% (26)
    2-Ejderhaların Dansı-G.R.R Martin16% (13)
    3-Ejderhanın Hiddeti-Margaret Weis,Tracy Hickman1% (1)
    4-Tanrının Unutulan Çocukları-Craig Silvey8% (7)
    5-Simyacı-Paulo Coelho 26% (21)
    6-Zaman Çarkı 14 Işığın Anısı - Robert Jordan, Brandon Sanderson3% (3)
    7-Spartakus: Kılıçlar ve Küller - J. M. Clements3% (3)
    8-Yürüyen Ölüler : İsyan - Jay Bonansinga, Robert Kirkman5% (4)
    9-Franny ve Zooey - J. D. Salinger1% (1)
    10-Sessiz Kız - Tess Gerritsen1% (1)




    EKİM 2013 AYIN KİTABI-Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman
    Toplam oy :79


    1-Kardeşimin Hikayesi - Zülfü Livaneli 22% (18)
    2-Ruhi Mücerret - Murat Menteş 21% (17)
    3-Son Sefarad - Beyazit Akman 10% (8)
    4-Şimdiki Çocuklar Harika - Aziz Nesin10% (8)
    5-Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman35% (28)



    KASIM 2013 AYIN KİTABI-Bin Dokuz Yüz Seksen Dört-George Orwel
    Toplam oy :70


    1-Ben Efsane-Richard Matheson10% (7)
    2-Bin Dokuz Yüz Seksen Dört-George Orwell34% (24)
    3-Kemiklerin Şifresi-Simon Beckett 8% (6)
    4-Kıyamet Gösterisi-Terry Pratchhett8% (6)
    5-Knulp-Hermann Hesse7% (5)
    6-Kurtlar İmparatorluğu-Jean Christophe Grange 14% (10)
    7-Münih e Kadar 6 Mezar-Mario Puzo 17%(12)



    ARALIK 2013 AYIN YERLİ KİTABI-Şairin Romanı-Murathan Munganl
    Toplam oy :26


    1-Şairin Romanı-Murathan Mungan30% (8)
    2-Hasret -Canan Tan 26% (7)
    3-Uygarlık Tarihi-Server Tanili23% (6)
    4-Dönüş-Ayşe Kulin15% (4)
    5-Varolmayanlar-Doğu Yücel 3% (1)



    ARALIK 2013 AYIN YABANCI KİTABI-Faust-Goethel
    Toplam oy :59

    1-Faust-Goethe32% (19)
    2-Fahrenheit 451 - Ray Bradbury27% (16)
    3-Yüzbaşının Kızı - A.S. Puşkin18% (11)
    4-Sokak Kedisi Bob-James Bowen15% (9)
    5-Cthulhu nun Çağrısı - H. P. Lovecraft6% (4)



    2013 YILIN KİTABI-Cehennem-Dan Brown
    Toplam oy :111


    1-Cehennem-Dan Brown30% (34)
    2-Bin Dokuz Yüz Seksen Dört-George Orwell20% (23)
    3-Simyacı-Paulo Coelh13% (15)
    4-Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman11% (13)
    5-Ruhi Mücerret - Murat Menteş10% (12)
    6-Faust-Goethe 4% (5)
    7-Fahrenheit 451 - Ray Bradbury3% (4)
    8-Münih e Kadar 6 Mezar-Mario Puzo2% (3)
    9-Hasret -Canan Tan 0% (1)
    10-Şairin Romanı-Murathan Mungan 0% (1)



    2014 AYIN KİTAPLARI



    OCAK 2014 AYIN KİTABI-Hayvan Çiftliği George Orwell
    Toplam oy:75


    1-Hayvan Çiftliği George Orwell 44% (33)
    2-22/11/63 - Stephen King 29% (22)
    3-Hiç Kimse Sıradan Değildir - Markus Zusak13% (10)
    4-Brandenburg-Glenn meade 6% (5)
    5-Dehşet Ülkesi-Jack London6% (5)



    OCAK 2014 AYIN KİTABI-Amat-Ihsan Oktay Anar
    Toplam oy:60


    1-Amat-Ihsan Oktay Anar18% (11)
    2-İstanbul Hatırası- Ahmet Ümit16% (10)
    3-Dünyanın İlk Günü - Beyazıt Akman13% (8)
    4-Çalıkuşu- Reşat Nuri Güntekin11% (7)
    5-Şah ve Sultan - İskender Pala8% (5)
    6-Yeni Dünya - Sabahattin Ali8% (5)
    7-Ustam ve Ben- Elif Şafak6% (4)
    8-Sultanı Öldürmek- Ahmet Ümit3% (2)
    9-Anne Kafamda Bit Var-Tarık Akan3% (2)
    10-Mahalle Kahvesi-Sait Faik Abasıyanık3% (2)
    11-Mihmandar-İskender PALA3% (2)
    12-Başucumda Müzik- Kürşat Başar1% (1)
    13-Veda- Ayşe Kulin 1% (1)
    14-Mucizevi Mandarin - Aslı Erdoğan0% (0)



    KASIM 2014 AYIN KİTABI-Ve Dağlar Yankılandı-Khaled Hosseini
    Toplam oy:57


    1-Ve Dağlar Yankılandı - Khaled Hosseini31% (18)
    2-Peter Pan Ölmeli - John Verdon 26% (15)
    3-Oyun–Ted Dekker19% (11)
    4-Üçlü İttifak - Maxime Chattam14% (8)
    5-Adsız Sansız Bir Jude - Thomas Hardy8% (5)



    Dan Brown'un En Sevdiğiniz Eseri Hangisi?-Melekler ve Şeytanlar
    Toplam oy : 74


    1-Melekler ve Şeytanlar43% (32)
    2-Da Vinci Şifresi31% (23)
    3-Cehennem10% (8)
    4-Dijital Kale9% (7)
    5-Kayıp Sembol2% (2)
    6-İhanet Noktası2% (2)


    Siz Hangisini Tercih Edersiniz?-Matbu Kitap
    Toplam oy : 61


    1-Matbu Kitap80% (49)
    2-E-kitap19% (12)








    İMZA

     |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/ea/00/39/ea003940ca59fff2e498c7ff05a23073.jpg[/image][/center][center][color=blue][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_53760892/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53760892]DH KİTAP TUTKUNLARI[/link][/b][/color][/center]



     |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/fe/01/3d/fe013dcb1a60c839019b4f2f1b013546.jpg[/image][/center][center][color=blue][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_53760892/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53760892]DH KİTAP TUTKUNLARI[/link][/b][/color][/center]


     |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/6d/f0/bd/6df0bdddfc260c7457c35b2165fdbc35.jpg[/image][/center][center][color=blue][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_53760892/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53760892]DH KİTAP TUTKUNLARI[/link][/b][/color][/center]



     |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?




    [center][image]https://store.donanimhaber.com/54/d3/3c/54d33cdae16bb790de4bed0372e3c820.jpg[/image][/center]
    [center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_53760892/mpage_1/f_/key_//tm.htm#53760892]DH KİTAP TUTKUNLARI[/link][/b][/center]




    ÜYELER
    1-|DL| -Uçurtma Avcısı
    2-mertblade-Alamut
    3-Klavyelist-Efendi(Soner Yalçın)
    4-mert8396-Ruh Adam(Hüseyin Nihal Atsız)
    5-AtticusFinch-Bülbülü Öldürmek
    6-Dolumay-Yüzüklerin Efendisi
    7-DMUKKS- Hırsız Şehzade
    8-blackemre
    9-EGercek-Beyaz Diş
    10-beytepeli06
    11-DonCorleone^^- Karamazov Kardeşler
    12-khefren-Suç ve Ceza
    13-*damon*-Don kişot(Cervantes)
    14-Levis 501
    15-aso2
    16-BAM TELİ
    17-f(x)-Empati(Adam Fawer)
    18-Wheatley
    19-Uuu Beybi
    20-Dgkn_ngn
    21-pspfreak
    22-GusFring-Satranç
    23-Maggese-Sefiller
    24- SammaR-The Lord Of The Rings
    25-crazytrex-Kelebek
    26-ruhsuzadam
    27-Forcé
    28-Creative_Director
    29-MrDraius-Biz Osmanlıyız(Yavuz bahadıroğlu)
    30-Sıradan Biri
    31-zigör-Sherlock Holmes
    32-ênigma
    33-Tarih Bilinci
    34-JDaniels
    35-gdraek
    36-Dönüşüm
    37-Düşünemedi
    38-_Marvel_
    39-voyage123
    40-LudoTurin
    41-AnitabLake
    42-VeRMİNaaRD
    43-CR7_35
    44-JamesKırkRobertLars
    45-LudoTurin
    46-SirChaos
    47-ctrlspace
    48-SKIPPER84
    49-musanpa
    50-vector x-31
    51-BrokenGoblet
    52-alp12ank
    53-minderbob
    54-Ohan
    55-aperpil
    56-KillForYou!
    57-odtulufb
    58-WiccA35
    59-Artizt
    60-yori
    61-l3ortacine16
    62-MeYo
    63-PessCorpse
    64-oguz_19811981
    65-guRizingo-simyacı
    66-geronimo.
    67-xx_pm
    68-poorsa-Cennetin Doğusu
    69-Jakoß
    70-pronefroz-Ejderha Mızrağı
    71-egerasim-Binboğalar Hikayesi
    72-aşkacısı
    73-Görkem Y.
    74-Huseyinn31
    75-kalip
    76-akula2005- Don Kişot
    77-mo0rfin-Taaşuku Talat ve fitnat
    78-Michael Joseph Jackson
    79-koraysonmez
    80-Pentagramet-Kinyas ve Kayra(Hakan Günday)
    81-laider
    82-kızıl bulutsu-Korkuyu Beklerken(Oğuz Atay)
    83-kroto
    84-A Man-9.hariciye(Peyami safa)
    85-damardangiren-Suc ve Ceza
    86-marfoglu
    87-alwer
    88-aliisot
    89-Itachi-san
    90-NJP- Kurtlarla dans
    91-Junkie.
    [color=#000099]92- iztuzu(Ayın birincisi)[/color]
    93-wampaa
    94-Sherlock0
    95-kraljoe31
    96-can_navaro5-Osmanlı Demokrasisinden Türkiye Cumhuriyetine(Yavuz Bahadıroğlu)
    97-platinone-Martı
    98-musty81-Dar Kapı(Andre Gide)
    99-by_c
    100-Bookill
    101-iso_deno_demiro
    102-HyDro-X-GEN
    103-berdurmus
    104-Yerdeniz B.
    105-muelincolt
    106-brcsrdr
    [color=#000099]107-the right hand of evil(Ayın birincisi) [/color]
    108-emma morley
    109-unowen-Kızıl Nehirler(Jean-Christophe Grange)
    110-gribb
    111-zoro11-Angela'nın Külleri(Frank McCourt)
    112-DyingStar
    113-JanBaV
    114-acabacı
    115-kamiku549
    116-janjanahmet
    117-Hussein Genghis
    118-Don-Vito Corleone
    119-ewee1212
    120-1444
    121-Kabuska
    122-.::KraL::.
    123-JacquesReverdi
    124-HIMYM-Çalıkuşu
    125-the right hand of evil
    126-B2Production-Metal Fırtına
    127-RingThalion
    128-olek1988
    129-Eksi-1
    130-El-Cezeri
    131-EhliKeyf06
    132-MYılmaz4646
    133-GFB.Semih
    134-Patria o Muerte
    135-yaramanguru
    136-ÖzeDönükZeka
    137-hop-e3
    138-Lutino
    139-CarrieWhite
    140-NomadCRY
    141-_Realist_
    142-carlitoss
    143-X_S!nS!
    144-unknown*
    145-Gentlove
    146-ShitThat
    147-Danny Greene
    148-Uuu Beybi
    149-heavyen
    150-ayanozer
    151-kabataserkek
    152-ibretcrew
    153-Volleyballer*
    154-witch_i
    155-Génésis
    156-isyanisi
    157-sol_ak
    158-Poros-Beyaz Diş
    [b] 159-Sentez*-Onur Üyesi[/b]
    160-birmanyak-Komplo(Shdney Sheldo)
    161-y3k-Kusursuz Katil(Lewis Perdue)
    162-dexter27
    163-~PanteR~
    164-K.B.V.
    165-The Player
    166-MayonezliTost
    167-FallBackNow!!!
    168-lolex
    169-Tracy-Mcgrady-Ana(Maksim Gorki)
    170-HaYaTiTehLiKe-İnsancıklar(Dostoyevski)
    171-Kamishi
    172-tinus
    173-mvsm
    174-elifednah
    175-metecan1996x
    176-Sgt.Gaz
    177-yasin..
    178-4everGs59
    179-trmntr
    180-Un1qU3
    181-Manyofobi
    182-scorpionn88
    183-Jack Kerouac
    184-BluePage
    185-Chidori
    186-sigma6
    187-ikiodayediduvar
    188-mcudy
    189-yasar177
    190-photobomber
    191-Mc_ScRubS
    192-joker09
    193-ker3
    194-wintersunahmet
    195-citizenmiodakim
    196-EbrarSeha
    197-dexter27
    198-Valentinus12
    199-mesutreis
    200-Udlêngur
    201-DündenBugüne
    202-Brisingr
    203-Bedavauye
    204--StrongeR-
    205-Syronwar
    206-The Ugly
    207-Kelâm
    208-grkn07
    209-ilkebay
    210-ot
    211-firebender67
    212-efekan candan
    213-Bilinmeyen denklem
    214-r0land000
    215-BurningMoon
    216-napolyon94
    217-m@ydin
    218-tembelizm
    219-Ghosturk
    220-cazador1453
    221-yldrmhukuk
    222-qRiatuS
    223-furkanustunbas
    224-kesenturk
    225-Senatus
    226-neska
    227-ÇankırıLordu
    228-Mysterious47
    229-Mihail Bakunin
    230-Hussein Genghis
    231-VagueMan
    232-TheNightMaree
    233-Mongibello
    234-CooRDeLia
    235-1-BamBam-1
    236-Odaxre
    237-pridedawson
    238-GomuGomuNo
    239-Kıyamet Senfonisi
    240-Amrothrim
    241-atmaca57
    242-jnic
    243-DewilDragon
    244-Z.E.U.S
    245-cendikce
    246-1zmirli
    247-Admiralkheir
    248-pridedawson
    249-LoveU4ever
    250-Zamaazingoo
    251-The_R
    252-İlluminatici
    253-cemocekko
    254-lgndkgn
    255-Fatkork
    256-Kowalski941
    257-carpediemmm
    258-xPesya
    259-Post Rock
    260-Zornocu3169
    261-natlusss
    262-DaLGa©I
    263-korkunc penguen
    264-byelektronik
    265-recoakk
    266-lordy23
    267-eagle_beagle
    268-DoingForUs
    269-Artyom
    270-khal_drogo
    271-Arathorn97
    272-khal_drogo
    273-JackSparrov
    274-CiviLian.
    275-herakles24
    276-byabancı
    277-cduman
    278-carpemonoem
    279-Hans-Joachim Marseille
    280-LaHire
    281-story1981
    282-Scientist-Programmer Kid
    283-Edward Elric
    284-halloween13
    285-***FA***
    286-eraysenol
    287-tsukky
    288-metalmanr+
    289-ÇankırıLordu
    290-adsgads123
    291-FucsioN
    292-qwer7113
    293-scrtlg
    294-Haxenkoff
    295-butze
    296-isyanimvar
    297-thesaylon
    298-Kimyacı_~_Na2SO4
    299-Torchrable
    300-Rusty Ryan
    301-ChicharitoHernandez
    302-armutyus
    303-bnym97
    304-ByRaven
    305-Pulstar
    306-ersan145
    307-Azor Ahai
    308-mms01
    309-Crimson Knight
    310-chaos7
    311-CKayacan
    312-xMawii
    313-AhmetGüler
    314-ican96
    315-Arrow.-
    316-Loveliest
    317-XpressMusic34
    318-ksogul
    319-w0s3ra
    320-inanc13
    321-ALPARS
    322-fatihcsr
    323-biohard35
    324-meresu
    325-onlyArda
    326-Sucuklu Menemen-Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok
    327-John Citizen
    328-elzora666666
    329-Shik4marU
    330-taha.
    331-Arrow.-
    332-Vampire.
    333-QardeLs
    334-ogrenciinsan
    335-killersred
    336-ehdude31
    337-Existence.
    338-byabancı
    339-nk061
    340-aloren11
    341-teddybear01
    342-deancorll
    343-TheHistorian
    344-Kızıl Ejderha
    345-Uzman Öğenci
    346-aknykc
    347-s3ca6rcvv
    348-Havlayan Köpek Balığı
    349-Blue Dragon Ready
    350-bauberk
    351-yakuzza123
    352-GylR?
    353-sosyalik
    354-Jack Kerouac
    355-Pippi
    356-Root*
    357-batuhan1122
    358-S. Hawking
    359-cihatemlik
    360-#Muhammed
    361-Ludwig van Beethoven
    362-Minerva*
    363-Heudérbaix
    364-deniz.1778
    365-Üni Güç - Gooner
    366-magnetotr
    367-sir506
    368-NUDERA
    369-sHepHeRd'
    370-xchmer
    371-Aranel Isilrá
    372-Turnedar
    373-Ted1Getir
    374-patrynhaplo
    375-thedarkpassenger*
    376-therionboy
    377-planetearth
    378-AZPILICUETA
    379-48K
    380-Altay.
    381-Dragonborn Targaryen
    382-Mihail Bakunin
    383-Volume*
    384-_Moody
    385-Dragstyle
    386-Great.Wave
    387-kaylule123
    388-gfbsusuf
    389-Arrow.-
    390-Fielddd
    391-onlyfreedom
    392-Guthrath
    393-W.Röntgen
    394-caissabugra
    395-wesra
    396-omertopal44
    397-faldov
    398-tornacı-veysel
    399-tostmakinası
    400-ulaslaslas
    401-HayaletMisafir
    402-Mutfak Artisti
    403-Ken Adams
    404-Kagoca
    405-Gökkağan
    406-qun
    407-byob
    408-çkrge
    409-vascancelos
    410-TheVoice
    411-Bardeos
    412-logan34
    413-JabbaWockeeZ
    414-sadasc11
    415-QueenHelen
    416-Osman Okkes
    417-claderan
    418-Kreas Lunaquas
    419-LordM
    420-muvensa
    421-Yiğit Alp Demirkıran
    422-Heptor10
    423-PeşimizdeBiriVar
    424-wreckittralph
    425-Bossa
    426-pr0gedys
    427-d4rkness
    428-incir reçelşi
    429-Mesen90
    430-undercater
    431-ZıplakAdam
    432-Paco de Lucia
    433-MalcolmIIX
    434-canınıyerim
    435-Tek Göz
    436-WoodPecker.
    437-JessicaHyde
    438-cin
    439-AllameKisi
    440-Andromache
    441-gogogo.
    442-byMekkeliSerseri
    443-Drybeansandrice
    444-HKnatas
    445-Photographer Boy
    446-Whici
    447-aliemci
    448-İzmirli Samuray
    449-yergeylmz
    450-Swelterangel
    451-Royster
    452-Ray Manzarek
    453-ugurcan_baris
    454-Da Vinci was here
    455-ŞevketMarco
    456-claderan
    457-sergio22
    458-ithelien
    459-janejonce
    460-TurkısHKowboY
    461-ninja tuna
    462-Mr.Yengeç
    463-KediyeKafaAtanFare
    464-rocky bayboğa
    465-G.House M.D
    466-LucasAuAn
    467-Chekkumeito
    468-Gandalf81
    469-BAM TELİ
    470-Av. Harvey Specter
    471-Güneyli Şaman
    472-Fluid D.
    473-cem2014
    474-demaNer
    475-Rubai
    476-blackhawk25
    477-Snape758
    478-calıskan2144
    479-Sıkı Dur Geliyorum
    480-Bronze Boy
    481-destinati0n
    482-techkalem
    483-Harrow35
    484-schi8850
    485-MUHAFIZ44
    486-.Aslan.
    487-Lycosthene
    488-Mikacan
    489-cnbzkrt
    490-Parishan
    491-Jouska
    492-bi tylol hot içer miyiz
    493-Bleeeed
    494-jaguarr1903
    495-Alegra
    496-




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 25 Kasım 2021; 21:42:47 >







  • ekle kanka Alamut un yeri başkadır hayatımda
  • Benide yaz. Garip gelebilir ama Efendi-Soner Yalçın
  • Ben de varım. Ruh Adam-Hüseyin Nihal Atsız
  • Bülbülü Öldürmek ekleyebilirsin
  • imzada yaptım elimden geldiğince hayatı kitap ile olanları bekleriz.
  • Benide ekleyebilirsin Yüzkülerin Efendisi Favrim ama Ejderha dövmeli Kız seriside harika
  • acaba yüzüklerin efendisini nasıl okuyabilirim burdan yada nerden getirtebilirim
  • İlk kitabım Hırsız Şehzadeydi hiç unutmam 7 yaşımdaydım sanırım .İmzaları sevdim .Beni de ekleyebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eosk

    acaba yüzüklerin efendisini nasıl okuyabilirim burdan yada nerden getirtebilirim

    Hocam nerde oturuyorsun internette sipariş edebilirsin yada her kitapçıda genelde var.Eğer site olarak kargo ile istiyorsan pm den yardımcı olurum musait bir zamanda
  • kitap sevdalısı başka arkadaşlarımızıda bekleriz, imzaları son hali ile düzenledim.
  • Okumak asla bir hobi değil bir ihtiyaçtır.Bakış açımız bu şekilde olursa kitaba yaklaşımımız da değişebilir.Değerli zamanlarımızı kitaba harcarsak bu harcadığımız zamanlar bize kazanç olarak geri döner.Bir kitap dostu olarak beni de ekleyebilirsiniz...
  • Beyaz dişle başladı benim sevdam.Ekleyebilirsin
  • dan brownun kitaplarından ve millennium serisinden sonra hiçbir kitap kesmiyor artık beni çok çabuk sıkılıyorum.yeni arayışlara girdim tavsiye edecek varsa bekliyorum. dışarı çıktığımda şahane hataları alacagım,konu olarak ilginç geldi.birde klonun konusuda ilginçti. evde yatan kitaplar aklından bir sayı tut,olasılıksız,empati,stephen king mahşer ve o kitapları.açlık oyunları serisinide zor bitirdim ilk kitap güzeldi ama ikinci çok sıkıcıydı 3tede sırf bitirmek için okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beytepeli06

    dan brownun kitaplarından ve millennium serisinden sonra hiçbir kitap kesmiyor artık beni çok çabuk sıkılıyorum.yeni arayışlara girdim tavsiye edecek varsa bekliyorum. dışarı çıktığımda şahane hataları alacagım,konu olarak ilginç geldi.birde klonun konusuda ilginçti. evde yatan kitaplar aklından bir sayı tut,olasılıksız,empati,stephen king mahşer ve o kitapları.açlık oyunları serisinide zor bitirdim ilk kitap güzeldi ama ikinci çok sıkıcıydı 3tede sırf bitirmek için okudum.

    Dan brown gibi yazar bulmak zor bende ihanet noktası hariç tüm kitaplarını okudum.Sana önerebileceğim.Ted Dekker-skin(oyun) kitabını okuyabilirsin güzellik kavramı üstüne yazılmış bir romamn benim hoşuma gitmişti.bu arada listeye ekleyeyim mi?




  • tşk ederim inceleyecegim evet ekleyebilirsin.
  • Ne ile başladığımı anımsayamıyorum uzun zaman oldu.. Ama en çok etkileyen karamazov kardeşler olmuştu 7.sınıftım galiba. Yaz hocam benide
  • Güncel kitap tavsiyesi,yada kitap okumaya başlamak isteyene tavsiye verebilirim yada kitap tutkunu varsa ekleyebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacob108

    Güncel kitap tavsiyesi,yada kitap okumaya başlamak isteyene tavsiye verebilirim yada kitap tutkunu varsa ekleyebilirim

    değerli önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gungor96

    quote:

    Orijinalden alıntı: jacob108

    Güncel kitap tavsiyesi,yada kitap okumaya başlamak isteyene tavsiye verebilirim yada kitap tutkunu varsa ekleyebilirim

    değerli önerilerinizi bekliyorum.

    Öneri yaparken kendi mi örnek vermek istiyorum.Kitap okumayı bu denli sevmeme neden olan etkenlerden bir tanesi hevesti.Kitap bakarken sizin merakınıza gideni yada sizle bağlantılı olan ve biraz da ilk başta kısa olan kitapları secmeye çalışın ki çabucak sıkılmayin.Tamamen kendinize ait bir kitaplik yapin.Bu daha çok sizi istekli kılacaktır.Elinizden geldigince orjinal kitap alın,biraz daha değeri artacağı için kitabı özenle kullanıp, okuyacaksınız büyük ihtimalle.Aslında kitap türleri o kadar çok ki sevdiginiz hobilerden tutun,hayalleriniz dahil olmak üzere her alandan kitap bulmak çok kolay.Aslında çoğu kişi kitap okumayı sevmemesi nedeni iki,üç sayfa okuyup bırakması yanlış kitap seçiminden kaynaklanıyor.Çünkü merak etmediğiniz bir kitabı okumak ilk defa kitap okumaya başlayanlar için çok sıkıcı geliyor.Aslında kitap okumayı sevdikten sonra her kitabın ayrı bir faydasi olduğunu anlayacaksınız.4 seneye kadar aynı sorun bende de vardı ama gerçekten okumayı istiyorsanız doğru tercihleri bulmak zorda değil.
    Bu arada hocam sizden de tavsiyeler almak isteriz.

    Güncel olarakta eğer yeni dünya düzenini, tarihini merak edenler ayrıca gizli örgüt ve projelerin insanlar üzerinde ki etkilerini merak edenler okuyabilir.Bilgi kitabı olduğu için sıkıcı gelebilir bazı arkadaşlar için. Zihin Kontrolü-Ömer ÖZKAYA'nin kitabını tavsiye ederim




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.