Şimdi Ara

NFT Nedir? [Eksiksiz Özet] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
11
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler :) Estağfirullah, haklısınız büyüğümsünüz. Açıkçası çok fazla ilgi ve alaka istiyor bu tür piyasalar. Bu yüzden çalışan insanların zaten kısıtlı olan vakitlerini tekrardan bu tür şeylere ayırmaları zor olabiliyor. İlgi ve alaka vermeden, kulaktan dolma bilgilerle projelere girince de çok büyük zararlar edilebiliyor. Çok dikkatli olmak lazım gerçekten.

Açıkçası tüyo olarak maksimum kendim araştırmalarımın devam ettiği projelerin isimlerini verebilirim. Daha fazlasını verirsem yatırım tavsiyesi olarak düşünebilir insanlar, öyle bir sorumluluğa asla girmek istemem açıkçası :D

• Ape1281 kullanıcısına yanıt

Anlıyorum. Hassasiyetinizde de sonuna kadar haklısınız. Dediğiniz gibi çalışan bizler için bu işler zor oluyor. Sizlere bol şans o halde :D

• Yeni bir keriz silkme yöntemiymiş gibime geliyor.

• Rarible-da fotoğraf satmak istiyorum. NFT yi yüklediğimde ekranda bu geliyor. Böyle kalıyor. Hiç gitmiyor. Ne yapmam lazım ?

NFT Nedir? [Eksiksiz Özet]
  • Hocam ben anlamadım yaw. Şimdi dijitalde resim çiziyoruz insanlar bunu satın mi alıyor. Birde ne işe yarar kısmını 6 yaşındaki birine anlatır gibi özet şekilde yazar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFT lerin ilk fiyatını kim belirliyor? Satıcısı mı?
    Ayrıca fiyatının yükselip alçalmasına kim karar veriyor?
    Bir de NFT alan mutlaka kar mı eder yoksa zarar etme ihtimali de var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asaf_asaf kullanıcısına yanıt

Rarible'ı hiç kullanmadığım için pek bir bilgi sahibi değilim ancak OpenSea'de ilk başta kontrat aktifleştirme ücreti gibi bir şey adı altında bir miktar para ödüyorsunuz. Sonrasında NFT üretiyorsunuz. Belki Rarible'da da aynıdır durum. Metamask veya hangi cüzdanı kullanıyorsanız orada yeni bir sekme açılıyor mu ve açılıyorsa ne istiyor diye bakabilirsiniz.

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Sizin sanatınıza yatırım yapmayı mantıklı buluyorlarsa eğer, evet alıyorlar. Yazabileceğim en kısa özet bu, tekrar tekrar okuyun anlayana kadar. Benim dilim bu kadar dönüyor çünkü.

• Fatih kullanıcısına yanıt

1- Evet satıcı.

2- Arz-talep ilişkisi. NFT alemindeki insanların yönelimlerine göre değişiyor, projenin sahiplerinin tavırları vs de çok etkiliyor. Herkes bütçesi dahilinde kendisine en çok para kazandırabilecek şeylere yatırım yapmayı ister. Benim bütçem dahilinde bana en çok parayı sizin kazandırabileceğinizi düşünüyorsam size yatırım yaparım. Size olan inancımı kaybedersem de satmaya çalışırım elimdekini ki gidip başka bir proje alabileyim.

3- Her şey gibi risk bu da. Alıp satamayacağınız birçok nft olacaktır. Benim oldu çünkü. Ancak alıp güzel karlar edeceğiniz nftler de olacak. Önemli olan şey, bir nft'yi alırken o parayı kaybetseniz rahat edebilir misiniz edemez misiniz onun kararını vermek. Kaybedince pişman olacağınız meblağlarda yatırım yapmayın asla.

• Hocam Çok Güzel Açıklamışsınız Tebrikler.

Ayrıca Bakmak İsteyen Olursa Buda Benim NFT’m

https://pancakeswap.finance/nfts/collections/0x0a8901b0e25deb55a87524f0cc164e9644020eba/5852

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt

Zarar etme ihtimali yok. Ne var ne yok sat, NFT al. Güldürdün NFT Nedir? [Eksiksiz Özet] 

• emeğe saygı, öne çıkardım
    up

• Demişsiniz ki;

"Ek olarak, konumuz "NFT Nedir?" olduğu için NFT nasıl yapılır, nerelerde saklanır, nasıl satın alınır veya satılır gibi sorulara girişmedim. Çok ilgi olursa onların da detaylı konusunu açarım ama zannetmiyorum bu kadar uzun yazıyı birilerinin okuyacağını."

Halbuki, başlangıç yazısını okuyan konuya ilgilidir ve devamını da görmek ister. Bahsettiğiniz konuları da görüp okumak ister. Şahsen ben okumak isterim en azından. başka okumak isteyenler de vardır. Devamını yapabilirseniz sevinirim. Güzel bir başlık metni olmuş, elinize sağlık.

• Eksiksiz özeti; yeni kara para aklama yöntemi

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Açıkçası o soruların cevapları en az bu metin kadar uzun birkaç ayrı konu gerektireceği için üşenip hiç yazmaya yeltenmemiştim. Yazmaya vaktimin olduğu bir gün detaylı ancak anlaşılır bir dilde girişmeyi düşünüyorum onlara da. Çünkü benim kendi çevremde de nft nediri anlattıktan sonra nft nasıl yapılır sorusu da çok gündeme geliyor. Onu da detaylı bir şekilde anlatacağım yakında.

• Yüksek ihtimalle uğraşıp para kazanamam, lakin konsept ilgimi çekti. Aylardır duyuyordum zaten devamlı, genel mantığını da biliyordum, ama araştırmaya ittin beni NFT Nedir? [Eksiksiz Özet] 

Başarıların için tebrik ediyorum.

• biraz zor iş. ünlü bir ressam iki çizik atsa milyon dolara satar, sen kimsin ki senin nft'ni alsınlar? önemli olan network ve tanınmak yani o kadar. öyle biri olsam hiç uğraşmam bile aklımdakini örneğin 100 liraya yaptırır 1000 dolara nft olarak koyar satardım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt

Araştırma isteği oluşturmak esasen benim asıl amacımdı. Burada 1 sayfalık yazı ile kimseye hiçbir şeyi tamamen anlatamayız zaten, ki bunu sizler de biliyorsunuz.

Teşekkür ederim, daha fazlası sizin olsun inşallah. :)

• peki merak ettigim diyelim cizim yetenegimiz yok. internetten herhangi bi resmi vs alip onu nft generatorden degistirdikten sonra satisa koyabilir miyiz. telif hakki vs sorun olur mu. bizim gibi yeteneksiz ve uretim yapamayanlara ne onerirsiniz nft konusunda. sadece zevkim iyidir benim güzel urunden anlarim yani

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.