Şimdi Ara

NFT Nedir? [Eksiksiz Özet] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
11
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam aynısını denedim hiç boşuna uğraşma derim.Kendiniz yapamıyorsanız benim gibi salın gitsin.

Bu nft olayında kimler yaparsa çok paralar kazanır yazıyorum.Öncelikle program ve programları iyi kullanmasını bilenler(Python,photosop,3dmax vb.),sanatçılar kısaca ünlüler(cem yılmaz vb), twitter facebook instagramda NFT takipçi sayısı 5000in üzerinde olanlar normal sıradan 5000 kişi değil nft işi ile uğraşanlar, ressam veya sanatçı olup yaratıcılığı ileri seviye olanlar, reklamını tanıtımını iyi yapanlar.

Bu yukarıda yazdıklarıma sahipseniz çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz bunlar yoksa çok ama çok zor satması.

Sen bir şahaser üretirsin 1 dolara satamazsın, adam tanınıyordur görünümü beş para etmez şeyi binlerce dolara satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 22 Kasım 2021; 19:47:40 >
  • Decentraland (MANA) metaverse'nin ethereum'u olacak 3-5 yıl sonra.

• Glitz kullanıcısına yanıt

Umarım SandBox olur çünkü ben DCL yerine SandBox'a yatırım yapmayı tercih ettim :D

• Benim gözümde, çocukken biriktirdiğim tasolar bile daha değerli

ama "satmamak üzere nft alan" enayiler varsa, al sat yapılabilir,

başka işim olmaz.

• Metaverse coinlerinden ben de Sandbox tercih ettim. Mana ya göre hareketleri aşağı yukarı daha agresif ama bir kaç yıl tutan karşılığını alacaktır bence. Yüklü miktarda aldım ve imkanım oldukça sepetimdeki Lrc ve Algo yanına ilave ediyorum.

• por favor kullanıcısına yanıt

Açıkçası ben coin olarak almadım, direkt parsel arazi aldım. Dürüst olmak gerekirse benim Sandbox'a yatırım yapma sebebim Binance'in inanılmaz desteğiydi. Keza Adidas'ın da geçenlerde Sandbox'tan arazi alması içimi rahatlatan hareketlerden birisi oldu. Bakalım umarım hepimize kazandırır Sandbox.

• limbesh kullanıcısına yanıt

Merhaba, dediklerinize tamamen olmasa da büyük oranda katılıyorum. Şöyle şimdi, kendisini kanıtlamamış veya yeni çıkmış projeleri alırken maksimum 24 saat içerisinde satacağım mentalitesiyle alıyorum ben de. Ancak durum "blue chip" denilen kendisini kanıtlamış, top tier projelere geldiğinde durum değişiyor. O tür projelere girmeyi düşündüğüm zamanlarda zaten "2 yıl 3 yıl 5 yıl sonra da bu projeyi elimde tutmak ister miyim? O zamanlar geldiğinde bu proje hala değerini koruyor/değer kazanmış olur mu?" gibi gibi soruları kendime sorup ona göre araştırmamı yapıyorum. Sonuca göre alıyorum veya almıyorum.

En basitinden şöyle ufak bir örnek verebilirim. Profil fotoğrafımdaki bu Maymun çizimi olan NFTyi tam 2 ay önce asla satmamak üzere aldım. Çok ciddi bir şekilde diyorum bunu, ileride çoluk çocuk sahibi olursam onlara miras bırakmak üzere aldım. Yalan olmasın o zamanlar alırken yaklaşık 200 bin $ ederinde NFT ve ETH vermiştim. 4 gün önce 486 bin $ teklif geldi ve ben o teklifi reddettim. Dediğim gibi, miraslık bir proje bence.

Edit: DonanımHaber'in profil fotoğrafı boyutlarının çok üstünde kalıyor diye piksel piksel duruyor bahsettiğim NFT. Net halini görmek isterseniz diye aşağıya ekliyorum.

NFT Nedir? [Eksiksiz Özet]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 2 Aralık 2021; 4:19:54 >

• Ape1281 kullanıcısına yanıt

Maymunun gerçeği o kadar etmiyor ya.

Yıllar sonra nft işi patlarsa ve resim elinde kalırsa ne yapacaksın ?

ODTÜ EE okuyorum, en kötü ihtimalle mühendislik yapıyor olurum :D

• Ape1281 kullanıcısına yanıt

Peki bu resim hiç olmamış olsaydı ve ben bunu çizip satmaya kalksaydım, şu anda yine o paralar kadar edermiydi, yani çizen sanatçının kim olduğunun bir önemi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 2 Aralık 2021; 4:23:42 >

Tabii ki de önemi var. Bir şeyin değeri onu ne kadar iyi pazarlarsanız o oranda artar, bu hep böyledir. Bu pazarlama yöntemi sizin ünlü bir sanatçı olmanız da olabilir, projenizi alan ünlü bir isim de olabilir, ünlü bir firmayla partnerlik anlaşması da olabilir, herhangi bir şey olabilir. Aynı düzeye gelir miydi, büyük ihtimalle gelmezdi. Sırf çizimleri güzel diye değer kazanıp uzun süre o seviyelerde tutunan proje sayısı yok denecek kadar az. Günün sonunda çizim nasıl olurla olsun insanlar eksta bir şeyler bekliyorlar.

Bu projenin kurucusu olan 4 kişi bence gerçekten insanüstü şeylere imza attılar. 5 ayda 0'dan milyar dolarlık bir brand oluşturmak her baba yiğidin harcı değil açıkçası. Adidas'ın NFT aleminde partnerlik imzaladığı 2 projeden birisiler şu anda. Projedeki 10 bin adet maymundan satın alan kişiler arasında Post Malone, Steph Curry, Shaq, Jimmy Fallon gibi dünyanın her yerinde bilinen tanınan isimler var. Bu kadar yeni bir alanda o tür adamların bile dikkatini çekecek işlere imza atmak hiç ama hiç kolay değil.

• Biraz düşündüm de,

eğer satmayacak olsaydık, altına, elmasa bile değer vermezdik,

eşsiz fiziksel özelliklerini bilsek bile.

Bu çerçevede nft mantıklı hale geliyor ama yeni bir oluşum olduğu için bana yeterince güven vermiyor

yani elimdeki 10K değerindeki nft'nin, bir gecede değersizleşmeyeceğini bilmiyorum.

Haklısınız, insan bilmediği şeyden çekinir çok normal bu. Son dediğiniz de doğru, bir gecede tüm değerini kaybeden projeler de çok var. Bu yüzden ya 0'lanırsa çok sarsılmayacağım miktarlarda yatırım yapıyorum ya da değer kaybetmeyeceğine inandığım projelere yüklü yatırım yapıyorum.

• NFT Nedir? [Eksiksiz Özet]
    NFT Nedir? [Eksiksiz Özet]boredapebottwitter
    “Serum #69 was purchased for 1542.069 ETH https://t.co/7rgdFcpmLf”
    https://twitter.com/boredapebot/status/1477491344994091008

5.8 milyon $'lık satış oldu gece, paylaşayım istedim.

Hala çok geç değil.

• Reşit olalı çok fazla olmadı ama kendimi dede gibi hissediyorum.

Analog dünya daha iyi geliyor bana.

NFT ne ya? Neden bir insan resme binlerce dolar verir ki ?[okumadım]

• hocam mining için kredi çeksek bir sistem kursak bu iş biter mi ileride yoksa uzun yıllar devam eder mi? amacım çok büyük paralar kazanmak değil min asgari ücret kazandırsa ve işin bitmeyeceğini bilsem yeter. ne kadar para gerekir.

• Mining her zaman kazandırır.

Coinbase NFT platformu için link bırakıyorum. Sadece emailinizi kutucuğa yazarak kaydoluyorsunuz. Böylece ilk NFTniz mail adresinize gönderiliyor. NFT çekilişinde boş yok. Herkese bol şans.

https://www.coinbase.com/nft/announce/1Z98EJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *INVICTUS* -- 4 Ocak 2022; 9:27:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de Nft üretip satmaya çalışıyorum. Henüz yeni başladım. Yakında pixel art yapmaya da başlayacağım.

https://opensea.io/Bobsantino

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.