< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Nisan 2023; 16:16:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (17. sayfa)

-
-
Başka bir numaradan o numaraya sms gönderildiğinde gelmiyor değil mi?
-
Yok hocam, denedim onu ancak maalesef SMS olayı çalışmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Data sim kart için başvurdum ama hız çok düşük şu anda belki ilerde yükselirse düşünebilirim..Projenin geliştirlmesi çok harika olur kanısındayım....
-
Deneme yaptım (benim bulunduğum bölgeyle alakalı olabilir) 50 mbit download, 5 mbit upload aldım.
Hocam bölgeniz neresi ben Kuşadası-Güzelçamlı için düşünmüştüm...Size yetmeyebilir dediler 15 mbit hız için....Çok iyi hız almışsınız akşamları da aynı hıza ulaşabiliyor musunuz...? Modem markanız nedir acaba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 13 Nisan 2023; 20:57:58 > -
-
Geç kalmışsındır hocam biz güzel numaraları kaptık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke deseydiniz onlara SMS olayını cozdukten sonra iyi reklam yapmamız gerekir çünkü buradaki üyeler hariç Netgsm yi kimse bilmiyor
Ankara Çayyolu'dayım. Ama GSM hattından bahsediyorum ben. Telefondan speedtest uygulamasından akşam saat 21:30 gibi yaptım testi.
Turkcell'in erişim şebekesi üzerinden çalıştığı için AMBR tanımlı hızı 50/5
Yani bilerek konulmuş bir limit bu.
Doğrudur.
Tamam teşekkürler....yanlış yorumlamışım 15 Gb paketmiş firma bana paket yetmeyebilir size demişti hız değilmiş.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 14 Nisan 2023; 18:14:2 > -
VoLTE ve Wowifi çalışıyor mu acaba ? Bimcell’de çalışıyordu.
Netgsm'in kendi core'u olduğu için bunun hazırlığını kendisinin yapmış olması gerekir ki çalışsın. IMS sunucularının kurulumunun ve konfigürasyonunun yapılmış olması gerekir.
çalışmıyor.
hatta volte'yı zorla aktif edersen telefon uzerinden bu sefer insternete giremiyorsun
-
Arkadaslar bu netgsm ne gicik bir olay. Resmen telefon seciyor. İphone 6 da sorunsuz calisiyor 6 plusa ve 7 ye taktim bir turlu internet yok. Hasbel kader geliyor onlarda ac kapa vs yaptim. Fakat samsung s9 plus ve samsung a20 de internet yok. Bunu nasil cozuyoruz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlaşıldı ucuz etin yahnisi olmuyor. Ayda 20-30 TL kar edeceğim diye bunun çilesi çekilmez. Daha SMS gönderme/alma bile yok. SMS bu devirde kullanılmıyor ama bankaların kampanyalarına katılmak için gerekiyor bazen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 24 Nisan 2023; 16:51:20 > -
Bunun oturması herhalde 1-2 sene sürer.
Netgsm ayrı bir operatör olduğu için e devlette gözüküyor mu?
-
Kayıtlı hat kısmın da gözüküyor hocam, eğer adınıza kayıtlı Netgsm de hattınız varsa tabii.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X