Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
462.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün gittim direkt kendi yerlerine saat 12:40 gibi, sağolsun bir hanım yardımcı oldu hemen. Evraklarımı aldı, kimliğimi taradı, bankaya zaten havale yapmıştım o kabul edilmişti. Yerleşim Yeri Belgesi'ni de göndermiştim o da tamam.

14:30'da hat açıldı. SMS olmadığı için tabii Apple Facetime ve iMessage çalışmayacak. Çokta sorun değil. Zaten 2. hat olarak kullanacağım.

2 GB + 250 dk: 49 ₺ olan paketi aldım. Gayette güzel bir numara seçmiştim zaten.

Her neyse. SMS olayına gelince, ne kadar süre sonra aktif olur var mı bir plan ya da yaklaşık tarih diye sordum, kendisi de şu anda aslında SMS servislerinin çalışmasında sona yaklaştık sadece bankalarla anlaşmaları bekliyoruz açıkçası dedi (otomatik smslerden bahsediyor). Net bir tarihimiz yok ama bankalar ile olan anlaşmalarımızı halledersek SMS servisimizi de dahil edeceğiz dedi.

Benim zaten bu hattı alma amacım öyle whatsapp vs kullanmak için değil. Banka uygulamaları ile de işim yok. SMS ile de işim yok. Günlük işlerimiz için sağa sola numara veriyoruz ya, o işler için kullanacağım bir hat olacak şimdilik.

Alanlara da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Nisan 2023; 16:16:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Başka bir numaradan o numaraya sms gönderildiğinde gelmiyor değil mi?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, denedim onu ancak maalesef SMS olayı çalışmıyor.

• Data sim kart için başvurdum ama hız çok düşük şu anda belki ilerde yükselirse düşünebilirim..Projenin geliştirlmesi çok harika olur kanısındayım....

• eroll E kullanıcısına yanıt
    Deneme yaptım (benim bulunduğum bölgeyle alakalı olabilir) 50 mbit download, 5 mbit upload aldım.

Hocam bölgeniz neresi ben Kuşadası-Güzelçamlı için düşünmüştüm...Size yetmeyebilir dediler 15 mbit hız için....Çok iyi hız almışsınız akşamları da aynı hıza ulaşabiliyor musunuz...? Modem markanız nedir acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 13 Nisan 2023; 20:57:58 >
  • Vodafone

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

Netgsm

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaa06 -- 13 Nisan 2023; 21:2:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Geç kalmışsındır hocam biz güzel numaraları kaptık.

• Keşke deseydiniz onlara SMS olayını cozdukten sonra iyi reklam yapmamız gerekir çünkü buradaki üyeler hariç Netgsm yi kimse bilmiyor

• eroll E kullanıcısına yanıt
    Ankara Çayyolu'dayım. Ama GSM hattından bahsediyorum ben. Telefondan speedtest uygulamasından akşam saat 21:30 gibi yaptım testi.

Turkcell'in erişim şebekesi üzerinden çalıştığı için AMBR tanımlı hızı 50/5

Yani bilerek konulmuş bir limit bu.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

Tamam teşekkürler....yanlış yorumlamışım 15 Gb paketmiş firma bana paket yetmeyebilir size demişti hız değilmiş.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 14 Nisan 2023; 18:14:2 >
  • VoLTE ve Wowifi çalışıyor mu acaba ? Bimcell’de çalışıyordu.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Netgsm'in kendi core'u olduğu için bunun hazırlığını kendisinin yapmış olması gerekir ki çalışsın. IMS sunucularının kurulumunun ve konfigürasyonunun yapılmış olması gerekir.

• 0537 kullanıcısına yanıt

çalışmıyor.

hatta volte'yı zorla aktif edersen telefon uzerinden bu sefer insternete giremiyorsun

• Arkadaslar bu netgsm ne gicik bir olay. Resmen telefon seciyor. İphone 6 da sorunsuz calisiyor 6 plusa ve 7 ye taktim bir turlu internet yok. Hasbel kader geliyor onlarda ac kapa vs yaptim. Fakat samsung s9 plus ve samsung a20 de internet yok. Bunu nasil cozuyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlaşıldı ucuz etin yahnisi olmuyor. Ayda 20-30 TL kar edeceğim diye bunun çilesi çekilmez. Daha SMS gönderme/alma bile yok. SMS bu devirde kullanılmıyor ama bankaların kampanyalarına katılmak için gerekiyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 24 Nisan 2023; 16:51:20 >
  • Bunun oturması herhalde 1-2 sene sürer.

Netgsm ayrı bir operatör olduğu için e devlette gözüküyor mu?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Kayıtlı hat kısmın da gözüküyor hocam, eğer adınıza kayıtlı Netgsm de hattınız varsa tabii.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.