< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (15. sayfa)

-
-
Yarın arayacağım havale ile ödeyim bari. Güzel numara oldu fakat başlamadan bitti netgsm aboneliğimiz. TTmobilde devam
-
Dün hattımı taşırken aradılar, çok yakında konuşma paketlerinin geleceğini söylediler fakat sms için net bir tarih veremediler.
-
ocak ayında hattımı taşırken aynı şekilde beni de aradılar ve aynı şeyleri bana da söylediler.
-
-
Netgsm'e sanki o kadar da talep olmadı gibi. Youtube'da aratıyorum hiç deneyen olmamış.
-
ocak ayında taşımıştım hattımı. az önce aradılar. 32 liralık taahhüt bozma cezanız var dediler. havale yaptım hemen
-
30.10. 2022 tarihinde aldım 91 dün dolunca ttmobil geçtim.
9.45 TL fatura çıktı ödedim
24.24 TL fatura çıktı ödedim.
Bugünde 40 tl iptal bedeli çıktı ödedim 4 ay olması gereken iptal bedelini 5 ay hesaplamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Mart 2023; 17:40:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Altyapı olarak turkcell baz istasyonlarını kullanıyorlarmis galiba. İyi hoşta sesli arama olmadan bu fiyatlara limitli İnterneti ne yapalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu GSM hangi operatörün altyapısını kullanıyor? Şu an geçiş için en uygun paket gibi görünüyor...
-
Turkcell'in altyapısını kullanıyor RAN tarafında. Core içinse kendi altyapısını kullanıyor. Yalnız Turkcell AMBR'yi 50/5 olarak ayarladı. Yani 50Mbps'i geçemezsiniz. Upload da 5Mbps'i geçmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamalardan doğrulama sms'i geliyor mu? Birde hat taşırken sorun çıkıyor mu adama 0510 diye söyleyince şaşır yok abi o numara taşınmaz derse.
-
SMS yok şuan. Numara taşıyabilirsiniz 90 gün dolunca.
-
Sms ve ses yok bir anlamı yok bence bu firmanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firmanın zaten 850'li hattını kullanan kurumsal bir aboneyim öneri üzerine başvurdum whatsapp falan açılmıyorsa 3 ay sonra taşırım herhangi bir çağrı yönlendirme ile bypass edilemez mi acaba
-
Uygulama üzerinden başvuru yaptım fakat 35 lira istiyor neden
-
Kargo ve sim kartı ücreti
-
15₺'lik tarifeye ilk ay 295₺ fatura geldi çeşitli vergiler var normal midir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X