Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
461.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netgsm de keşke SMS ve konuşma paketlerini ışık hızıyla açsaydı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarın arayacağım havale ile ödeyim bari. Güzel numara oldu fakat başlamadan bitti netgsm aboneliğimiz. TTmobilde devam

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt

Dün hattımı taşırken aradılar, çok yakında konuşma paketlerinin geleceğini söylediler fakat sms için net bir tarih veremediler.

• recepasnn kullanıcısına yanıt

ocak ayında hattımı taşırken aynı şekilde beni de aradılar ve aynı şeyleri bana da söylediler.

• @piri.reis

17.03.2023'te taşıma işlemi başlattıracağım türk telekom egm tarifesiyle kullanırım

• Netgsm'e sanki o kadar da talep olmadı gibi. Youtube'da aratıyorum hiç deneyen olmamış.

• ocak ayında taşımıştım hattımı. az önce aradılar. 32 liralık taahhüt bozma cezanız var dediler. havale yaptım hemen

• 30.10. 2022 tarihinde aldım 91 dün dolunca ttmobil geçtim.
    9.45 TL fatura çıktı ödedim
    24.24 TL fatura çıktı ödedim.
    Bugünde 40 tl iptal bedeli çıktı ödedim 4 ay olması gereken iptal bedelini 5 ay hesaplamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Mart 2023; 17:40:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel numaraları var, ah bide güzel tarifeleri olsa yemede yanında yat.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altyapı olarak turkcell baz istasyonlarını kullanıyorlarmis galiba. İyi hoşta sesli arama olmadan bu fiyatlara limitli İnterneti ne yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu GSM hangi operatörün altyapısını kullanıyor? Şu an geçiş için en uygun paket gibi görünüyor...

• efekcr kullanıcısına yanıt
    Turkcell'in altyapısını kullanıyor RAN tarafında. Core içinse kendi altyapısını kullanıyor. Yalnız Turkcell AMBR'yi 50/5 olarak ayarladı. Yani 50Mbps'i geçemezsiniz. Upload da 5Mbps'i geçmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalardan doğrulama sms'i geliyor mu? Birde hat taşırken sorun çıkıyor mu adama 0510 diye söyleyince şaşır yok abi o numara taşınmaz derse.

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

SMS yok şuan. Numara taşıyabilirsiniz 90 gün dolunca.

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

Sms ve ses yok bir anlamı yok bence bu firmanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

Firmanın zaten 850'li hattını kullanan kurumsal bir aboneyim öneri üzerine başvurdum whatsapp falan açılmıyorsa 3 ay sonra taşırım herhangi bir çağrı yönlendirme ile bypass edilemez mi acaba

• Uygulama üzerinden başvuru yaptım fakat 35 lira istiyor neden

• tıpisteyenbirzat T kullanıcısına yanıt

Kargo ve sim kartı ücreti

• 15₺'lik tarifeye ilk ay 295₺ fatura geldi çeşitli vergiler var normal midir?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.