Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
462.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vf hiç kâr etmiyorsa; #Telsim geri gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENERALCELL kullanıcısına yanıt
    Kıbrıs Türk Cumhuriyetin de çift isim ile iş yapıyorlar;

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

Telsim gerçekten de daha samimi geliyor aslında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu biliyorum.
    KKTC'de bence Telsim in adının sinerjisini kullanıyorlar.

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt
    Kar edememe sebebi zaten Telsim döneminden kalan yüksek borçluluk.

• KKTC'de Telsim adını kullanma sebepleri tamamen yasal. KKTC diğer ülkeler tarafından tanınan bir ülke olmadığı için daha doğrusu gayrı yasal olduğu için Vodafone adını kullanması yasal olarak mahsurlu.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Diğer operatörler gibi servis beklentimiz yok ama Netgsm sanal operatörlugu becerecek pek kapasite ve mali gücü yok gibi geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kktc'de güneye geçme hakkı olanlar, ikinci hat olarak rum hattı kullanıyor. o yüzden çift hat telefonlar çok tutuluyor. kktc'de yıllardır 4g olmamasına rağmen,sınıra yakın olanlar ve rum tarafına geçenler 4g/5g kullanıyor. Aldığım bilgiye göre bu yıl sonuna doğru kktc 4.5G'ye geçiyor ve ercan havalimanında 5G bağlantısı olacak.

• Mesajıma yazdığınız cevaplar için teşekkür ederim her birinize ayrı olarak, ben sizin cevaplarınızı gördükten sonra KKTC operatörleri hakkında konu açma gereği duydum;

https://forum.donanimhaber.com/kktc-operatorleri-kktcell-kktc-telsim-vodafone-ana-konu--155899832

Dilerseniz gelin, yazılarınızı orada yazın hocalarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tersine MVNO'lar ikiye ayrılıyor. Bimcell, Teknosacell, Takımlı hatlar gibi servisler tamamen ana operatör altında tarife olarak yer alan sanal operatörler.

Netgsm ise kendi core şebekesi olan tam bir MVNO. Bu da daha fazla maliyet ve ihtiyaç duyulan deneyim demek.

• Elinize sağlık hocam.

• NetGSM Sanal Operatör değil Turkcell baz istasyonlarını kiralık kullanan tüm altyapısı kendisine ait bir operatör ayrıca NetGSM Kurumsal kanata hizmet veren hali hazırda büyük bir şirket.

Cevabin için teşekkürler, bahsettiğin bilgilerden daha önceki paylaşımlarından konuya hakimim ,benim demek istediğim Netgsm bu işi becerebilir mi maddi yönü ile ?

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

Netgsm ile ilgili bilgileri biliyorum ,ne kadar kurumsal firma?

• 200 Bin üzerinde kurumsal sabit numara ve çağrı merkezi hizmeti verdiği müşterisi var. siyasi olarak yetkili makamlara yakın diyebilirim böyle büyük bir girişimi başarırlar fakat böyle bir altyapı kurmak kolay değil şuan zaten ufak tefek eksikleri dışında sadece sms servisi kaldı.

• Konuşma+internet paketleri gelmiş. hiç sms yok galiba. kullanan varmı.

Edit: Chat den yazdım. SMS hizmeti kapalıymış, çalışmaları devam ediyormuş. Bankalara sms atılabiliyormu diye sordum. yok dedi. Sms gelirse ek paket olarak alabilirmişiz.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]
    NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]www.netgsm.com.tr
    Mobil Hat (GSM) - Netgsm
    https://www.netgsm.com.tr/gsm/mobil-hat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokh4n -- 29 Mayıs 2023; 10:35:26 >
  • 90 gün dolmadan taşımayı denesek ne oluyor arkadaşlar burada bazı arkadaşlar bunu yapmıştı galiba

• Olaya nasıl baktığımıza göre değişir. Eğer beklentiniz diğer 3 operatör gibi bireysel pazarda rekabetçi bir servis ise sonuç hayal kırıklığı olacaktır zira çok maliyetli ayrıca parası olan dahi böyle bir rekabetin içerisinde girmekten çekinecektir.

Yok ama beklentiniz, Netgsm'in kurumsallara M2M veya toplu satış ağırlıklı bireyselde de ne koparsak kardır mantığıyla hareket etmesi ise (ki onlar için şuan mantıklı olan da budur) bunun altından gayet kalkabilirler.

Belki ilerleyen zamanda lokal de olsa bireyselde gelişme fırsatı bulabilirler.

Cevap için teşekkürler, bir beklenti içinde değilim, sadece fikrimi belirtmek istedim .

• Sms olmaması her şeyi bozuyor maalesef. Bu devirde sms atan kalmadı fakat bankalardan ve sitelerden gelen doğrulama mesajları var. Onları okuyabilmek gerekiyor.

• Bugün şöyle bir şey farkettim. Kullanıcı paneline fatura işlemleri için girdiğimde paketimde +50 sms geldiğini gördüm. Netgsm in sitesinde gsm fiyatlar bölümünde de paketlere sms eklenmiş. Giden sms olarak açılmış şuanda. Ancak sms gelmiyor hala. Test ettim.

Edit: Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Net bir tarih yokmuş ancak paketlere eklendiği için çok yakın bir zamanda aktif edeceklermiş sms hizmetini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OS1923 -- 3 Haziran 2023; 9:18:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.