Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.296
Cevap
211
Favori
461.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netgsm numaraları çok hoşuma gitti, olurda ilerde yeni hat alma durumun da kalırsam, Netgsm’i tercih edebilirim.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bende gözükmüyor.

• WellsFargo kullanıcısına yanıt
    Normal de böyle gözükmesi lazım hocam;

• Orada gözüküyor üstüne kayıtlı telefonlar listesinde gözükmüyor. sabit hat gözüküyor ama mobil'de netgsm gözükmüyor.

• 15 TL'lik paket seçildiğinde maksimum ne kadar gelir fatura tahmini tüm vergiler dahil?

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen 50₺’ya yaklaşır sanırım hocam, faturalı hat taksidi de olacağı için.

Ama net olarak ben de bilmiyorum, yukardaki rakam tahmini sadece.

• Herhalde bilse bilse @Saiph bilir. İlk hattı alan o idi sanırım.

Neyse cevap için teşekkür ederim.

• hesap kesim tarihi hangi gün oluyor. benim faturam daha kesilmemiş

• SMS olayıda gelirse turkcelldeki hattımı netgsm taşırım, yeni firmaları ve servisleri denemeyi seviyorum. Özellikleri beni cezbetti güzel gibi duruyor. Memnun musunuz genel olarak arkadaşlar.

• Bende yeni bir numara alarak netgsm abone süreci içerisine girdim.Sms ile ilgili müşteri temsilcisiyle görüştüğümde bu yıl içerisinde tamamlanması öngörülüyor şeklinde yanıt verdiler. 3 ay içerisinde sms aktifleştirilmezse maalesef bankacılık uygulamaları vs için ana operatörlere numara taşıma yapmak durumunda kalacağım. Simkartıda kargoya verdiklerini söylediler beklemedeyim.

• Numara taşıma nasıl oluyor ? Evrakları sanırım çıktı alıp kargoyla yolluyoruz ve kargo ücreti bize ait ? Sim kartta bize kargoyla geliyormuş onunda kargosu bize ait.

• sms için çalışma yok galiba

• Hattımı aldım bende açıldı şuanda yalnızca arama ve internette kullanılabiliyor. Sms ile ilgili sorduğumda net cevap vermedi mh ama yıl içerisinde tamamlanması ön görülüyor dediler. 3 aylık bekleme süresi dolduktan sonra numaramı taşıyacağım bende.

• mertcangokgoz kullanıcısına yanıt
    Bir servisi kampanyası hizmeti cazibesi yok ki. 3 kişi bir araya gelip sanal operatör yapmış. Olay bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumuna bende katılıyorum, netgsm firma sahibi eski bir Türk Telekom müdürü galiba ,bu işi yapması için ilk önce firma büyük olmalı basit bir iş değil, butcen kuvvetli olacak ,yetenekli profesyonel elemanların olacak .Netgsm basın tarafından şişirilmiş..niye bu işe büyük firmalar girmedi de bu küçük firma girdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem öyle hem de Türkiye'de kim sıfırdan bir şeyler yapabilmiş ki. Şirketleri incelersek hep aynı adamlara aynı gruplara ait. Bir tekelleşme var. Yeni kimseye yer yok. Destek yok. O yüzden bu ülkede gerçek anlamda rekabet yok. İlerleme yok. Aynı oyuncular kendi içerisinde top çeviriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dördüncü operatör ve ulusal roaming olmadığı sürece rekabet olmaz.

• Bu saatten sonra 4. operatör gelmez boşuna hayal kurmayın. Çünkü operatörlerin tüm harcamaları dolar üstünden ama kazandıkları TL. Yakın zamana kadar senelerdir 40-50 liralık paketlerle geçiniyorlardı.

• Bu işi yapacak kişi, kişiler tecrübeli, maddi kaynağı yüksek olmalı, Netgsmnin eti ne butu ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim Türkiye'deki pazar 4 oyuncuyu kaldıramaz. Neden kaldıramaz?
    Pazar giriş çok ama çok maliyetli. Altyapı kurmak zaten başlı başına masraf yani bugün Türkiye genelinde yaygın bir mobil şebeke kurmak için kabaca asgari 6-7 milyar EUR bütçe lazım. Bitiyor mu peki? Bitmiyor. BTK'dan lisans almanız lazım. O ne kadar? Devletin o anki keyfine göre ama yine nereden baksak 1 milyar EUR da o tutar. O kadar parayı harcadık artık gelsin paralar değil mi?

Yok, öyle heyecanlanmayın hiç. Türkiye Avrupa'da sektör üzerindeki kamu yükünün açık ara en yüksek olduğu ülke. Yani elde ettiğiniz gelirin %50'sinden fazlası doğrudan veya dolaylı olarak devlete gidecek.

Tüm bunlarla beraber siz pazara çok yüksek bir borçlulukla giriyorsunuz haliyle. Peki pazar payınız ne kadar olacak?

Açık konuşayım, eğer Avea'nın arkasında Telekom olmasaydı şuan Avea hayatına çoktan veda etmişti. Keza Vodafone söylenenlere göre Türkiye'ye girdiğinden beri kara geçemedi.

Geçmişte hatırlarsınız 4 adet operatörümüz vardı. Aycell ile Aria yukarıda anlattığım sebeplerden dolayı birleşmek zorunda kaldılar. Bu pazar 4 operatörü kaldırmaz.

Peki NetGSM açısından bakarsak durum nedir? Bence yaptıkları çok mantıklı. Erişim şebekesi kurmuyor, bunu kiralıyorsunuz. Sadece çekirdek şebekeyi kuruyorsunız. Bu sizi en başta yüksek yatırım maliyetlerinden uzak tutuyor. Yüksek pazar payı kapma endişene de sahip olmuyorsunuz haliyle. Ne kadar abone toplarsam karıma diyebiliyorsunuz. Bu sebeple bence yaptıkları gayet mantıklı. Eğer Netgsm'den diğer operatörler gibi bir servis beklentiniz varsa yanlış bir beklenti içerisindesiniz demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.