Şimdi Ara

NETGSM [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: PoSSiBiLiTY , genclik17 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.472
Cevap
253
Favori
397.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NetGSM Sadece Data başvurularını açtı başvurmak isteyenler https://www.netgsm.com.tr/gsm/bireysel/mobil-hat adresinden başvurabilir.

İstediğiniz numarayı talep edebiliyorsunuz şimdilik 0510220 numara alanı açık bir çok numara diğer müşteriler tarafından alındığı için alamıyorsunuz.

Bankadan sms kodları gelmemekte ona göre başvuru yapılmalı.

Mobil uygulamasıyla yapay zeka ile başvuru belgelerini gönderebilirsiniz.

NETGSM [ANA KONU]

NETGSM [ANA KONU]

NETGSM [ANA KONU]

NETGSM Hakkında Kullanıcı Geri Bildirim Tablosu:

NETGSM [ANA KONU]

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1J81lAxvjczx7-Y7An4btIGk2jzq27bl-7pR1tbc1LV8/edit

Yukarıdaki tablo için @C4L0X ve emeği geçen herkese minnettarım. Hayat paylaştıkça güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 22 Nisan 2024; 18:53:32 >

• Merhaba OkumadanAlma,

Forumda çok detaylı yardım ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Benimde çorbada tuzum olsun istedim. İsteğiniz doğrultusunda diğer arkadaşlarada faydası olacağını düşündüğüm değerlendirmelerimi bilginize sunarım.

Uygulamadan çıkış yapmadan web üzerinden ENPARAYA giriş yapmayı denedim. giriş şifresi uygulama üzerinden geldi. SMS ile devam et dedim şifre geldi sms ile. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum, tekrar uygulama ve webten giriş yaptım. Güvenlik giriş şifresi SMS ile geldi ve giriş sağladım.

Kuveyt Türk uygulamasını kaldırıp tekrar kurdum. SMS güvenlik şifresi geldi. Mobil aktivasyon onayı yaptım.

İŞCEP uygulamasını kaldırıp tekrar kurdum. Mobil onay şifresi SMS ile geldi. WEB ile giriş yapmayı denedim mobile onay şifresi SMS ile geldi.

On Mobil BURGAN uygulamasını kaldırıp tekrar kurdum. şifre doğrulama kodu SMS ile geldi.

Smsler ile alakalı ekran görüntüsünü paylaşıyorum.

Tam 7 gün geçti ve bankalar tarafından SİM BLOKE GERÇEKLEŞMEDİ.

2848e hala attığım SMS iletilemiyor.

Çekim gücü yönünden Turkcell ne ise NETGSM o arkadaşlar. Eski bir baz istasyonu kurulum/montaj/test/onair çalışanı olarak bu bilgiyi emin şekilde veriyorum.

Teşekkürler.

Merhaba Değerli Forum Üyeleri,

Netgsm olarak, siz değerli kullanıcılarımızla daha yakından iletişim kurabilmek ve sorularınızı daha hızlı cevaplayabilmek için bu forumda yer aldığımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Her türlü sorunuz, görüşünüz ve öneriniz için buradayız. Netgsm ile ilgili konularda sizlere yardımcı olmak ve hizmetlerimizi daha iyi bir noktaya taşımak adına burada aktif olacağız.

Sorularınızı ve görüşlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. 

Dilerseniz 0510 222 0 222 veya 0850 303 0 303 Çağrı Merkezi numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

Saygılarımızla.

Turkcellin Sözleşmeye uymayıp kullanıcıları mağdur etmesi sence etik bi davranış mı

Kimse baz istasyonu nu bedavaya versin demiyoruz

Ortada bi sözleşme varsa uymak zorundasın madem maliyetlerin çok arttı sözleşme yaparken düşünecektin hiç bir firma baz istasyonlarını zorla istemiyor o zaman kiraya vermeyecektin turkcell efendi

Ayrıca bu mesajın nedir anlamak güç sen fahiş fiyattan herhangi bir tarife kullanmak istiyorsan seni tutan yok

Senlik bi meselede yok biz netgsm kullanıyoruz sen istediğin hattı kullan

O kadar sanaçtı ünlü siyasetçi mağdur edebiyetı yaparken onlarada ver bu tepkini

konudaki bazı bilgileri topladım. güncelleme 07.11.2024

Yapıkredi SMS geliyor

QNB Enpara SMS geliyor ama gelmeyenler de var

Vakıfbank SMS geliyor

İş bankası geliyor

Garanti/Bonusflash SMS geliyor

Odeabank SMS geliyor

Akbank geliyor ama gelmeyenler de varmış (çok yakında akbank çözülecekmiş)

Ziraat SMS geliyor

Halkbank SMS geliyor

Denizbank SMS geliyor

Şekerbank SMS geliyor

Emlak Katılım SMS geliyor

Burgan On SMS geliyor ama gelmeyenler de varmış

Kuveyt Türk SMS geliyor

TEB SMS geliyor

HSBC geliyor

ING geliyor

A&T Bank geliyor

Nays SMS geliyor

Hepsipay geliyor ama gelmeyenler de var

Papara sms geliyor

Inial sms geliyor

Papel geliyor

Kentkart SMS geliyor

Hadi A101 Kart SMS geliyor

Aktifbank NKolay SMS geliyor ama gelmeyenler de varmış

Hopi sms geliyor

Vodafone pay geliyor

Moneypay geliyor

Chippin geliyor

Google SMS geliyor

Instagram-Facebook geliyor

Amazon geliyor

Outlook geliyor

Microsoft geliyor ama gelmeyen servisleri de varmış

Whatsapp sms geliyor/gelmeyenler arama ile aktif edebilir

Steam geliyor

Epic games geliyor

Huawei geliyor ama gelmeyen servisleri de varmış

BTCTürk geliyor

Kucoin geliyor

Binance geliyor

Paribu geliyor

OKX geliyor

Twitch geliyor

Edevlet giriş sms geliyor

Gib geliyor

edevlet üzerindeki bazı servislerin smsleri gelmiyor

Param gelmiyor arada gelenler oluyormuş

Fups gelmiyor

Paycell gelmiyor

Tosla gelmiyor

SiPay gelmiyor

Uption gelmiyor

Signal SMS gelmiyor

Facetime numaradan olmuyor

Xiaomi gelmiyor

Netflix gelmiyor

GetirMOOv gelmiyor

Twitter gelmiyor

SMS gelmiyor yazdığım bankalara durumu mail atarsanız belki daha hızlı çözebilirler bu işi.

Yurtdışı pasaport kayıtlı telefonlar entegrasyon tamamlanmadığı için kullanılamıyor (3 yıldan uzun süredir kayıtlıysa sorun yok). Bu sorun geçici olarak btk aranarak çözülebiliyor ama tekrar servis gidebiliyormuş.

Geliyor yazdıklarım sim bloke kaldırmayı deneyebilir.

Gelip gelmeyenler hangi operatörden geçtiklerini de yazarsa iyi olabilir.

VoLTE şimdilik yok.

Hotspot var.

güncelleme 07.11.2024

Bu konu altında bir kaç kişi var sanırsın malum mavili operatörü babalarının şirketiymiş gibi savunup, Netgsm'e çamur atıp duruyorlar. Beyler hayırdır derdiniz ne sizin ? Vatandaşın ucuza hizmet alması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor ? Kraldan çok kralcılık yapıyorsunuz.

Netgsm gidipte malum operatörün altyapısını bedavaya kullanmak istemiyor ki ? Ortada parasıyla yapılmış bir sözleşme var bu sözleşmeye mavili operatör kafasına göre uymuyor diyor adamlar.

Köfteci Yusuf'a yapılanın aynısı yapılıyor şuan.

bir firma düşünün 1 yılda sorunları çözemeyen ve adı dijital operatör olan ama e-sim desteği olmayan, sms gelmeyen, volte yüzünden telefon konuşmaları çağrıları sorun olan...

hadi ucuz diye bunları millet sineye çekti, yahu kurumsal bir firma sosyal medya hesaplarını neden aktif kullanmaz, neden kurumsallığı merdiven altı seviyeye indirir? resmi hesaplarını açmışlar ama bostan korkuluğu gibi hiçbir işe yaramıyor, hatların sinyal almamasını ve nedenini yine müşterilerin kendisinden öğreniyorsun... burda turkcell'in fesih işlemi haberini burdaki netgsm yetkilisi değil bir üye haber verdi. soru soruyorsun cevap yok, hesaplarında tek bir resmi açıklama yok. yeni abonelerin sinyalleri kesilmesine rağmen hala hat satmaya devam ediyorlar bir de.

mesela ilerleyen günlerde tüm abonelerin sinyalleri kesilirse ne olacak? ya da yeni aboneler hak kaybına uğramasına rağmen mağduriyetleri nasıl giderilecek? tek bir açıklama yok. vatandaş baksın çaresine her zamanki gibi...

bu arada turkcell'in ve diğer operatörlerin fahiş fiyatlarını, çağ dışı hizmetlerini görmezden gelen rekabet kurumu ve btk da, sektörde başka bir oyuncu istemediklerini, vatandaşa düşük ücretli bir hizmetin olamayacağını açıkça yine belli etmiş oldular.

hem sektöre yeni bir operatörün girmesine izin veriyorlar hem de rekabeti engelliyorlar. tam bir komedi ve rezillik.

sonra diğer 3 tekel operatör gibi fiyatlarda arka kapıda el birliği yapmazsan böyle de tepene biniyorlar.

olan vatandaşa oluyor, olan her zaman millete oluyor. 3. dünya ülkelerinde bile görülmeyen muameleleri ve hukuksuzluğu dibine kadar yaşatıyorlar.

Yapay Zekanın Yanıtı

NETGSM: Kapsamlı Bilgi ve Kullanıcı Yorumları

İletişim ihtiyaçlarınızı karşılamak için güvenilir bir sağlayıcı arıyorsanız, NETGSM göz önünde bulundurmanız gereken bir seçenek olabilir. Bu rehberde, NETGSM'nin hizmetleri, kullanıcı yorumları ve memnuniyet düzeyleri hakkında kapsamlı bilgi sağlayacağız.

NETGSM Hizmetleri

NETGSM, bireyler ve işletmeler için çeşitli iletişim hizmetleri sunmaktadır. Bunlar arasında şunlar bulunur:

• Mobil iletişim
    • Sabit internet
    • TV hizmeti
    • Kurumsal çözümler

Kullanıcı Yorumları

NETGSM kullanıcıları genelde hizmetten memnundurlar. Çoğu yorum, güçlü sinyal kalitesini, güvenilir bağlantıları ve uygun fiyatları övmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar müşteri hizmetleri ve kapsama alanı sorunları hakkında şikayette bulunmuşlardır.

NETGSM Şikayetleri

Bazı kullanıcılar NETGSM hakkında şikayette bulunmuşlardır. Yaygın şikayetler şunları içerir:

• Müşteri hizmetlerinin yetersizliği
    • Sinyal kesintileri veya zayıf kapsama alanı
    • Fatura sorunları

NETGSM Çekiyor Mu?

NETGSM'nin kapsama alanı genel olarak iyidir. Ancak, diğer tüm sağlayıcılar gibi, kapsama alanı bölgeye göre değişebilir. NETGSM'nin kapsama alanını kontrol etmek için web sitelerini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Sonuç

Genel olarak, NETGSM iletişim ihtiyaçlarınızı karşılamak için iyi bir seçenektir. Güçlü sinyal kalitesi, güvenilir bağlantıları ve uygun fiyatları sunmaktadır. Ancak, müşteri hizmetleri ve kapsama alanı sorunlarına dair bazı şikayetler olduğunu unutmamak gerekir. NETGSM'yi seçmeden önce kullanıcı yorumlarını dikkatle değerlendirmeli ve hizmetlerinin bölgenizde mevcut olduğundan emin olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun, yeni bir firma için bana biraz pahalı geldi. Dijital diye her yere yazmışlar ama sim kart kapıya değil maile gelseymiş o zaman tam dijital olurmuş :)
    Sırbistandaki Globaltel gibi
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

Bu konu hakkında görüşeceğim.

Sistemleri baya iyi çalışıyor yazılım ekibi iyi durumda.

1 GB paketi benim işimi görür TT veya VDF çekmediği yerde 1 gb ilaç gibi 15 TL bedava hocam.

• Bu konu ilerleyen zamanlarda patlayıp gidebilir.
    Mesajimiz bulunsun şimdilik
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Data için üst paketlerden bahsetmiştim hocam, eSim olsa gerçekten muhteşem olur. 0510 221, 222 ve 223 başlamış

NETGSM [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir1003

Data için üst paketlerden bahsetmiştim hocam, eSim olsa gerçekten muhteşem olur. 0510 221, 222 ve 223 başlamış

NETGSM [ANA KONU]

221 , 222 , 223 alan numarası alınmıyor hocam sadece 220 den alabiliyoruz.

Esim için kayıt oluşturdum umarım ilerleyen zamanlarda esim olarak aktif ederler bu kadar yazılıma ciddi para harcamışlar.

• Konusma yok mu ne saçma.
  • Çok pahalı bimcell ile bile rekabet edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. X -- 15 Ekim 2022; 9:17:29 >
  • Yeni hat vergileri de vardır sanırım. Şimdilik yedek hat konumunda olur
  • Dr. X kullanıcısına yanıt

Bu DATA paketi amacını şu olmalı Türk telekom , Vodafone çekmiyorsa kırsal bölgede Türkcell ilaç gibi geliyor Çanakkale'de bizzat yaşadım sadece türkcell'in çektiği bölgelerde iş görür.

Özel numara için de alınabilir ileride sms ve dakika gelirse kullanırsınız veya hattınızı taşırsınız.

• Bugün sim kart elime geldi aktivasyon için hafta içini beklemem gerekiyor.

NETGSM [ANA KONU]
  • Resmi bayiyiz bizim üzerimizden işlem sağlamak isteyen olursa yardımcı oluruz. Takıldığınız merak ettiğiniz konu olursa sorabilirsiniz.
  • Kolivva06 kullanıcısına yanıt

Bu kadar teknolojik bir operatör neden E-Sim’e geçmiyor bildirdim umarım esim’e geçerler.

• yeni hat alirken bunda da yeni hat vergisi ödüyor muyuz yoksa ücretsiz mi
  • Yarın yeni hat almayı düşünüyorum. Soranlara 510'lu numaram var derim. Şaşırsınlar. (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 16 Ekim 2022; 16:50:56 >
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    Ödeniyor

NETGSM [ANA KONU]
  • numaralarda sonu 5858 li numara varmi bakmaya çalışıyorum ama hata veriyor hep 🤘
  • Ölü doğmuş proje.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bugün sim kart elime geldi aktivasyon için hafta içini beklemem gerekiyor.

NETGSM [ANA KONU]

cumartesi günü simkart geldi. bugün aradım. aktivasyon tamamlandı dediler ama internete giremiyorum. sizde durum nasıl

• piri.reis kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum hocam türkcell ile aynı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.