Bildirim
NETDİSK alternatifi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
ama bunun masaüstü programı yok. cloud un bi anlamı olmaz programı olmadan dosyaları klasörde görmeden. _____________________________ Uyanık olmalısın gözler açık ve sessiz,
Öyle sessiz ol ki sessiz nefessiz. -
Allah aşkına, bedava 1 yottabyte disk alanı verse gene Netdisk kullanmam. Türk Telekom ve kardeşi TTNET'in zaten kişisel bilgileri ve abonelik detaylarını sattığı veya çaldırdığı bilinen bir olgu, fenomen. Birde hassas verilerimi bu ekstra bilgisiz ve beceriksizlere teslim edersem başına ne gelir tahmin bile edemiyorum. Hayır yani, SNR'yi bilemeyen TTNET elemanları Allah muhafaza Netdisk'imde bir dosyanın uzantısı yanlış çıkmış veya dosya bozuk diye sorsam adam bana "uzantı ne, ne bozuğu hepsi son derece taze" gibi cevaplar verebilir diye korkuyorum
_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Microsoft Skydrive
masaüstü programı da var istediğiniz gibi. önceden beri kullananlara 25gb verdi ama yeni üye olanlara sanıyorum 7gb veriyor. -
aslında bu bulut çözüm muhabbeti yeni bir şey değil, şimdilerde her şirketin ağzına yenilikler bulutla gelecek vs tarzında sakız olmuş durumda..
sadece dosya barındırmak için kullanacaksanız yüksek kapasiteli bir free hosting arayıp bulabilirsiniz Google'dan.. FTP'den dosyalarınızı da bu şekilde listeyelebilir, yönetebilirsiniz._____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: emirilhan
aslında bu bulut çözüm muhabbeti yeni bir şey değil, şimdilerde her şirketin ağzına yenilikler bulutla gelecek vs tarzında sakız olmuş durumda..
sadece dosya barındırmak için kullanacaksanız yüksek kapasiteli bir free hosting arayıp bulabilirsiniz Google'dan.. FTP'den dosyalarınızı da bu şekilde listeyelebilir, yönetebilirsiniz.
Ama bu cloud host un masaüstü programları çok kullanışlı oluyo. Ftp gibi değil.
Ben çok hassas verilerimi saklamıycam mp3 arşivim için uygun olur diye düşünüyodum. 1 tb harici hard diskim var ama bozulmayacak bi ortamda da yedeklemk istiyorum._____________________________ Uyanık olmalısın gözler açık ve sessiz,
Öyle sessiz ol ki sessiz nefessiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yasinb3y
quote:
sadece dosya barındırmak için kullanacaksanız yüksek kapasiteli bir free hosting arayıp bulabilirsiniz Google'dan.. FTP'den dosyalarınızı da bu şekilde listeyelebilir, yönetebilirsiniz.
Ben çok hassas verilerimi saklamıycam mp3 arşivim için uygun olur diye düşünüyodum. 1 tb harici hard diskim var ama bozulmayacak bi ortamda da yedeklemk istiyorum.
Yandex Disk var. 10 gb veriyor ve kendi programı mevcut.
Örneğin; cep telefonunuzla evdeki bilgisayara bağlanıp, MP3 dizinindeki herhangi bir şarkıyı akışkan veri olarak dinleyebiliyorsunuz.
Dosya eşitlemede ise ücretsiz 250mb yer sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mudavim -- 10 Ağustos 2012; 14:04:28 >_____________________________ Bilgi ve sevgi paylaştıkça büyür... -
quote:
Orijinalden alıntı: Sabrina_
quote:
Orijinalden alıntı: yasinb3y
quote:
Ben çok hassas verilerimi saklamıycam mp3 arşivim için uygun olur diye düşünüyodum. 1 tb harici hard diskim var ama bozulmayacak bi ortamda da yedeklemk istiyorum.
Yandex Disk var. 10 gb veriyor ve kendi programı mevcut.
Ama bana daha büyük bi alan lazım._____________________________ Uyanık olmalısın gözler açık ve sessiz,
Öyle sessiz ol ki sessiz nefessiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler