Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav arkadaş oynayın gitsin sanki orjinal mi aldınız oyuna laf atıp duruyosunuz ? Ben orjinal almama rağmen laf etmiyorum burda herkes oyuna saldırmış silin gitsin bu kadar basit ...
  • The Run bitti şimdi de challenge a geçmeyi düşünüyorum da , The Run kısmı açıkçası pek etkileyici değil sürekli sıranı yükseltmek için uğraşıyosun ve pek farklı yarış türleri de yok sonuç olarak eh işte idare eder bi oyun olmuş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Yav arkadaş oynayın gitsin sanki orjinal mi aldınız oyuna laf atıp duruyosunuz ? Ben orjinal almama rağmen laf etmiyorum burda herkes oyuna saldırmış silin gitsin bu kadar basit ...

bildiğim kadarıyla buraya kkonular yorumlansın bilgi fikir paylaşılsn diye açılıyo eğer beğenmedim sileyim diye düşünülecek olsa bu konular açılmazdı buraları takip eden fikir almaya çalışan onlarca kişi var
  • quote:

Yav arkadaş oynayın gitsin sanki orjinal mi aldınız oyuna laf atıp duruyosunuz ? Ben orjinal almama rağmen laf etmiyorum burda herkes oyuna saldırmış silin gitsin bu kadar basit ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Oyun çok güzel nfs serileri içersinde en iyilerden birisi 1920x1080 ultra detay kasmıyor ve görüntüler harika fakat gamepad tanımamazlık ve ayar yapılamamasından dolayı ise en vasat nfs

Gamepad tanımıyor onun yerine direksiyon olarak görüyor bazı tuşları ayarlıyamıyorsun bunun üstesinden gelebilen biri varmı ? yöntemi nedir ? Hani hiç tanımasa Xpadder kullanıcağım ama oda olmuyor

Gamepad analog mod ile aşırı hassas diğer oyunlarda olduğu gibi ölü bölge ve hassasiyet ayarı yapılabilseydi keşke.

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Gamepad ile oyanmak isteyenler, verdiğim paketin içndeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın. Wheel yerine gamepad geliyor menüye. Zaten sorunsuz çalışıyor. Klavye ayarlarına dönmek için bu eklediğiniz dosyaları silin.

http://cl.ly/1T2M0X0F3F0A1B0A0p3K

program güzel ama bende çalışmadı çoğu zaman oyun kilitlendi bazende oyun içinde 1sn göründü sonra kayboldu.

Direksiyon ayarları ile yola devam

Bu oyunu 3D yani Half SBS desteği ile oynamanın bir yöntemi varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

Yok yahu neden yanlış anliyim Oyun testlerine baktığımda 8800ultra'yı bile oyunların %40ında geçtiğini gördüm ben 4850nin. 8800gts 512 mb olan modeli nerdeyse oyunların tamamında geçtiğini gördüm. 8800gt epey ünlü olduktan sonra 48xx serisi çıktı ve ünlü oldu zaten bildiğin üzere, aynı dönemde çıkan 9800 serisi de sönük kalmış bi ekran kartı modeli. Son yazılımlardan haberim yok uzun zaman gerisinde kaldım bilgisayar dünyasının ama olsa olsa sürücülerdendir çünkü benim bildiğim 9800gt , 8800gtnin allık sürülmüş hali. En az 10 fps biraz sert bi söylem olmuşhttp://www.tomshardware.co.uk/forum/255619-15-asus-9800-ultimate-4850 bu linkte de denildiği ve herkesce kabul edildiği gibi benim bildiğim 4850 9800gt-8800gt'ye %10 civarında performans farkı koyması gerekiyor. Ama denildiği gibi just saying...

Dediğim gibi bende sağa sola bakıp almıştım 4850 yi ama işin aslı öyle değilmiş işte. 10fps dedim az bile dedim emin ol. Fizik yok bir kere bunu unutma, dolayısı ile fizik isteyen oyunlar otomatik düşüşe geçiyor zaten ATI kartlarda.

Mirror's Edge'deki gibi diyosan onda kapatıyoduk yeni oyunlarda otomatik olarak mı açıyolar bilmiyorum

• 8. etaba geldim oyun kasmaya başladı sankı araç hantallaştı ilginç
  • Laptopumda şehirler hariç heryerde 30 fps elde ediyorum. Grafik kalitesi Mediumda ve çözünürlük 1366x768.

Oyunu henüz bitirmedim ancak gördüğüm kadarıyla yeni sahnelerden başka bir farkı yok bu NFS nin Undercover'dan. Sesler bile aynı. Hatta Frostbite oyun motoru yüzünden oyuna başlarken sesler kesiliyor sonra düzeliyor. BF3 te sesler devamlı kesiliyordu.

Bu oyundan da çok sevk alamadım malesef. Nerde eski Undergroundlar, most wantedlar, carbonlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 25 Kasım 2011; 9:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Laptopumda şehirler hariç heryerde 30 fps elde ediyorum. Grafik kalitesi Mediumda ve çözünürlük 1366x768.

Oyunu henüz bitirmedim ancak gördüğüm kadarıyla yeni sahnelerden başka bir farkı yok bu NFS nin Undercover'dan. Sesler bile aynı. Hatta Frostbite oyun motoru yüzünden oyuna başlarken sesler kesiliyor sonra düzeliyor. BF3 te sesler devamlı kesiliyordu.

Bu oyundan da çok sevk alamadım malesef. Nerde eski Undergroundlar, most wantedlar, carbonlar...

Undergroundlar ve mostwantedlere katılıyorum ama carbon kötü bir oyun.
  • çalışmayı durdurdu hatası
    windows 7 64 bit laptopuma orjinal nfs run ı yükledim... biraz oynadım... şimdi açmaya çalıştığımda önce origin beta çıkıyor, oradan oyuna tıklıyorum siyah sayfa geliyor ve çalışmayı durdurdu hatası veriyor...hd 5730 ekran kartım var... sürücüsünü sanırım güncelledim... acaba bu problemin sebebi ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 25 Kasım 2011; 14:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueNighT-i5

quote:

Beyler bu oyun tuslarini nasıl ayarliyoruz biriniz yardim etsin wasd olarak kullanmak istiyorum eskisi gibi sacma sapan tuslarla yer degiştirmişler onu nasıl ayarlicam hangisine hangi tusu vericem ingilizcem olmadigindan ugrastiriyor :/

arkadasım hatırladıgım kadarıyla oyunun içindeyken settıng girip ordan display kısmına gir oradan da

control yazıyor oraya girdiğinde değiştirmek iştedıgın bölümün üzerine gelip tıkladıgında sen tus secmenı ister

o kadar ingilizcem yok artik bir bos zamanimda ilgilencem hocam

control settings de accelerate (hızlanma)= w

brake (fren)= s

steer left (sola dönüş)= a

steer right (sağa dönüş)= d

nos ta (nitro) hangi tuşu istersen o tuş olacak şekilde ayarlarsan ; klasik wasd dizilimi olur.

Gerçekten çok tesekkur ederim hocam ellerine saglık

rica ederim iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

ali abiden edindim.
    ayıp etmiş heralde
    exe bulamadım.antivirüs silmiş gibi duruyor.

evet maalesef şayet taramada görmezden gel anlamına gelen kısım işaretlenmezse internet securityler anında siler exe dosyasını. trojan.gen var gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

quote:

Orijinalden alıntı: Haien

ali abiden edindim.
    ayıp etmiş heralde
    exe bulamadım.antivirüs silmiş gibi duruyor.

evet maalesef şayet taramada görmezden gel anlamına gelen kısım işaretlenmezse internet securityler anında siler exe dosyasını. trojan.gen var gibi görünüyor.

neyse matrix reloaded izlerim bi ara acelesi yok
  • NFS The Run'da yarış müziklerini kapatın. Daha sonra NFS Most Wanted soundtrack'lerini indirin ve tümünü karışık yürütmeye bırakın. Windows 7 deki ses karıştırıcısı ile Media player (hangisini kullanıyorsanız) ses seviyesini %50 azaltın. Daha sonra oyunu açıp oynayın. Böyle oyuna biraz daha zevk geldi benim açımdan :)
  • oyunu indirdim kurdum yaklaşık 2 saattir oynuyorum en yüksek ayarlarda dahi kasma hiç yok sadece 1 kere oyun dondu o kadar.gayet güzel olmuş oyun bence manzaralar yollar felan gayet güzel yarına kadar oyunu bitirmeyi düşünüyorum acayip sardı
    bu arada sistemim intel i5 2410m - nvidia gt540m-4 gb ram-500 hdd
  • Beyler benim bir sorum olucak.

http://www.tekmarshop.com.tr/Products-7494-powercolor-1gb-hd5550-ddr3-128-bit-dvi-hdmi-ati-16x.html

Bu ekran kartı var.2 gb ram çift çekirdek makina.Oynayabilirmiyim acaba yardım ederseniz sevinirim.
  • arkadaşlar bende de bi kaplama sorunu var.dağlar simsiyah oluyor,nedir bu çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genryuusai

Beyler benim bir sorum olucak.

http://www.tekmarshop.com.tr/Products-7494-powercolor-1gb-hd5550-ddr3-128-bit-dvi-hdmi-ati-16x.html

Bu ekran kartı var.2 gb ram çift çekirdek makina.Oynayabilirmiyim acaba yardım ederseniz sevinirim.

çift çekirdek derken ? intel işlemcimi amd mi ? hangi modeli ?

kontrol ettim ama işlemci ne olursa olsun hd5550 kurtarmıyor hatta bellekte kurtarmıyor maalesef oynatmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 25 Kasım 2011; 20:30:40 >

• quote:

Bu orjinal aldım korsan kullananlar kötü yorum yapamaz oyun hakkında görüş bildiremez anlayışını bir türlü anlamış değilim,korsan kullanmıyorum dersen bütün oyunları filmleri müzikleri satın alırsın yoksa kimse burda orjinal aldım havasına girmesin,oyun grafik haricinde berbat çöp denilebilecek düzeyde bu arada pirate 4ever
  • sağol hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genryuusai -- 25 Kasım 2011; 20:37:37 >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.