Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Görüntülenme Toplam: 1080 (Bu ay: 12)
Cs2 itemleriniz nakite çevrilir.
Merhaba, CS GO itemlerinizi BUFF fiyatının %88-%92 oranla alabilirim. Stickerlı, özel floatlı koleksiyonluk skinleri almıyorum arkadaşlar. Buff nedir diyecek olanlar steam fiyatlarının hemen hemen yüzde 60 - 65 civarına denk geliyor.
Teşekkürler.
İletişim : Dm ve veya steam arkadaşlık kodu : 60361403
Not : Forumdan bir çok alım yaptım, 250k değerine yaklaştı aldıklarım. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz, elden geldiğince forum referans sistemini kullanmaya çalışıyorum. Kullanmadığım bir çok alışverişim de oldu.
Alım olarak referansı benden az olanlardan önce ürünleri alırım, sonrasında havale yapabilirim.Teşekkürler.
Satılık CS2 Bıçak Skinleri - SATILDI
Merhaba. Elimde bulunan bıçakları nakit ihtiyacından dolayı satmak istiyorum.

Gut Knife Urban Masked FT : SATILDI

Navaja Knife Doppler Phase 4 : SATILDI
İkisini birden alana ufak ikramım olur.
Teşekkürler.
★ Stiletto Bıçak | Solgun Mermer FN -SATILDI
Merhaba, ekran kartı alacağım için elimde bıçağı çıkarmak istiyorum. Normalde çok severek kullandığım bir bıçaktır.
0.01 float, bir kaç gün içinde elden çıkaramazsam satıştan çekeceğim.. BUFF fiyatından da düşüğe veriyorum.

Fiyat : SATILDI..
Yeni aldığım monitörde bir garip sorun..
Sharp Aquos S2 İncelemesi
|
|
Satılık 700TL Envanterli SUPREME Hesap (Takas Banlı)(170TL)
|
SORU! Aliexpress'ten alacağım ürün.
|
YARDIM! Kulaklıktan gelen garip ses sorunu..
|
Takaslık M9 Bayonet Tiger Tooth 0.02
|
Meslek: Bilgisayar Teknikeri
| Referans : diendy,uazro,haggard,germ,laz_metin,astra06,cobainn,romantik83,mikail13,thedevourer,frozone,akrobatt3,Dracul ve daha nicesi.. |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.198
İkinci El Bölümü Mesajları: 340
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.664)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 399 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket

Yeni Kayıt
Özel Mesaj
4 Yanıt
0 

5,5inç olmasına rağmen -çerçevesiz olmasından dolayı- 5 inç boyutlarında ve 140 gram. Hafif, küçük ve gösterişli bir telefon olduğunu söyleyebilirim. Telefonun yazılım desteği pek iyi değil, xda'da bir kaç kullanıcının yaptığı romlar paylaşılıyor fakat telefona atması biraz zor. Ama talimatları eksiksiz takip ederek yapılmayacak bir şey değil. Genel sistem performansının gayet iyi olduğunu söyleyebilirim(Android 8), programlarda ve menü geçişlerinde takılma yok, gayet akıcı. Oyun performansını ne yazık ki deneyimlemedim, merak eden kullanıcılar olursa ekleme yaparım. 3,5mm jack girişi yok fakat type-c to 3,5mm dönüştürücü ile geliyor. Ahize sesi yüksek,