Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musti38

oyunun tuşlarını num lock u kapatıp yaparsanız değişiyor.

numlock kapatmamiz yeterlimi yada illaha ayarlardan tek tek vermemiz mi lazim tus ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Beyler bu oyun tuslarini nasıl ayarliyoruz biriniz yardim etsin wasd olarak kullanmak istiyorum eskisi gibi sacma sapan tuslarla yer degiştirmişler onu nasıl ayarlicam hangisine hangi tusu vericem ingilizcem olmadigindan ugrastiriyor :/

arkadasım hatırladıgım kadarıyla oyunun içindeyken settıng girip ordan display kısmına gir oradan da

control yazıyor oraya girdiğinde değiştirmek iştedıgın bölümün üzerine gelip tıkladıgında sen tus secmenı ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

Orijinalden alıntı: BlueNighT-i5

quote:

quote:

arkadaslar bende oynuyorum oyunu yanlız araç seçemiyorum mesela mıtsubıshı lancer alamıyorum

sadece benzincide belirli modeller alabılıyorum.diğer aracları nasıl alıcaz ?

Araba seçme olayı o kadar benzinlikle sınırlı sadece limited edition için fazladan 1-2 araba seçimi var

Ben bitirdim oyun boyunca 3-4 araba kullanıyorsun zaten modifiye yok denecek kadar az

haklısın ama menuden araç listesıne geldıgımde karsıma lancer for focus bmw e30 gibi araçlar çıkıyor ınları nasıl alıcaz pekı

o araçları öylesine göz doldursun diyemı koymuslar

Limited edition yazanların haricindekiler alınabiliyor onları almak içinde oraya kadar gelmek için hangi tuşu kullandıysan menü seçimlerini yaptığın onu kullan

kardeşim kusura bakma ama fazla birşey anlamadım

yanı benım oynadıgım oyun şimdi full değil mı limited edıtıon versiyon mu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar bende oynuyorum oyunu yanlız araç seçemiyorum mesela mıtsubıshı lancer alamıyorum

Araba seçme olayı o kadar benzinlikle sınırlı sadece limited edition için fazladan 1-2 araba seçimi var

Ben bitirdim oyun boyunca 3-4 araba kullanıyorsun zaten modifiye yok denecek kadar az

haklısın ama menuden araç listesıne geldıgımde karsıma lancer for focus bmw e30 gibi araçlar çıkıyor ınları nasıl alıcaz pekı

Limited edition yazanların haricindekiler alınabiliyor onları almak içinde oraya kadar gelmek için hangi tuşu kullandıysan menü seçimlerini yaptığın onu kullan

limited edition ön sparis veripte alabileceğimiz ekstraları olan araç vs gibi fazladan eşantiyonları olan kurulum dosyalarına sahiptir..oyununuz full dur ama o araçlar acık değil.hher yerde limited yazıyoda ben o arabaların açık olupta oynayan görmedim.varsada tebrik etmek lazım

• quote:

quote:

Beyler bu oyun tuslarini nasıl ayarliyoruz biriniz yardim etsin wasd olarak kullanmak istiyorum eskisi gibi sacma sapan tuslarla yer degiştirmişler onu nasıl ayarlicam hangisine hangi tusu vericem ingilizcem olmadigindan ugrastiriyor :/

arkadasım hatırladıgım kadarıyla oyunun içindeyken settıng girip ordan display kısmına gir oradan da

control yazıyor oraya girdiğinde değiştirmek iştedıgın bölümün üzerine gelip tıkladıgında sen tus secmenı ister

o kadar ingilizcem yok artik bir bos zamanimda ilgilencem hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

evet arkadaşlar bugün bende oynadım.

tüm ayarlar ultrada , vsync açık ; 1920*1080 de hiç kasma yok.

işlemcim Q8400 ekran kartım gtx275 bellek 8 gb. ddr3-1333 ilave olarak hdd bellek desteği kapalı , win 7 64 bit pro

pekde hd 6950 yada gtx560 ti lara gerek yok gibi görünüyor, gtx 275 yetti ultra ayarlar için

oyun zevkli sayılır.

Las vegas bölümüne geldiğinizde bir yorum daha alabilirmiyiz

evet las vegas çoktan geride kaldı ve gerek las vegasta gerek sonrasında ultra ayarlarda sıfır kasma vsync te açık

las vegastan kaçış sahneleri çok hoş olmuş özellikle polisleri dövüp , köpekten kaçması ve sonrasında devrilen tankerin altından kaçış iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 24 Kasım 2011; 16:56:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

araçların çoğu açılıyor benzinlikte pek çok araç seçeneği var ve istediğinizi alabiliyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

control settings de accelerate (hızlanma)= w

brake (fren)= s

steer left (sola dönüş)= a

steer right (sağa dönüş)= d

nos ta (nitro) hangi tuşu istersen o tuş olacak şekilde ayarlarsan ; klasik wasd dizilimi olur.

• Ya arkadaşlar hep sorun hep sorun oyunu yükledik kurduk crack yaptık hattâ nvidia güncellemesi de tamam ama exe dosyasına tıkladığımız zaman tepki yok !?
    Nedir abi bu çektiğimiz sıkıntı sorunu bilen varsa yardım etsin, sinirlendim sileceğim yoksa !?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

Gereksinim 4870/9800gt mi??? Ne zamandan beri 4850 9800gt den kötü kabul ediliyor ayrıca ne zamandan beri bu ekran kartları minimum gereksinim neler oluyo ya??

Hocam yanlış anlamada ben 9800gt sahibiyim, zamanında bende benchmarklara, sağdan soldan duyduklarıma aldanıp gidip referans 4850 aldım bitane, inan olsun oynadığım tüm oyunlarda 9800gt en az 10 fps daha hızlıydı. Fizik motoru olması mı bir atı avantaj sağlıyor nedir bilmem ama ben görmedim 4850 nin 9800gt ye üstünlüğünü. Zaten gidip sattım ertesi günü 4850 yi. En az %20-30 adaha bir performans beklerken resmen çatırdadı. Boşta iken 80 küsür derece ısı da cabası.

Başkası ne idda eder bilmem, ben gözümle gördüğüme inanırım. Hala da kullanıyorum 9800gt yi, arkadaş 4870 ile sürünüyorum diyor, bende fullhd de 30 fps den aşağı çok nadir iniyorum, videolar ekledim geçen sayfalara. Halbuki 4870 in 9800gt yi şamar oğlanı yapması lazım.

Yok yahu neden yanlış anliyim Oyun testlerine baktığımda 8800ultra'yı bile oyunların %40ında geçtiğini gördüm ben 4850nin. 8800gts 512 mb olan modeli nerdeyse oyunların tamamında geçtiğini gördüm. 8800gt epey ünlü olduktan sonra 48xx serisi çıktı ve ünlü oldu zaten bildiğin üzere, aynı dönemde çıkan 9800 serisi de sönük kalmış bi ekran kartı modeli. Son yazılımlardan haberim yok uzun zaman gerisinde kaldım bilgisayar dünyasının ama olsa olsa sürücülerdendir çünkü benim bildiğim 9800gt , 8800gtnin allık sürülmüş hali. En az 10 fps biraz sert bi söylem olmuşhttp://www.tomshardware.co.uk/forum/255619-15-asus-9800-ultimate-4850 bu linkte de denildiği ve herkesce kabul edildiği gibi benim bildiğim 4850 9800gt-8800gt'ye %10 civarında performans farkı koyması gerekiyor. Ama denildiği gibi just saying...

• EA canı sıkılınca bi NFS oyunu yapıyor grafikler dışında hiçbirşey yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roseblood

Ya arkadaşlar hep sorun hep sorun oyunu yükledik kurduk crack yaptık hattâ nvidia güncellemesi de tamam ama exe dosyasına tıkladığımız zaman tepki yok !?
    Nedir abi bu çektiğimiz sıkıntı sorunu bilen varsa yardım etsin, sinirlendim sileceğim yoksa !?

Oyunun kurulu olduğu klasörün isminde tm yazısı varsa onu sil, ya da klasörün ismi yanlış olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

Yok yahu neden yanlış anliyim Oyun testlerine baktığımda 8800ultra'yı bile oyunların %40ında geçtiğini gördüm ben 4850nin. 8800gts 512 mb olan modeli nerdeyse oyunların tamamında geçtiğini gördüm. 8800gt epey ünlü olduktan sonra 48xx serisi çıktı ve ünlü oldu zaten bildiğin üzere, aynı dönemde çıkan 9800 serisi de sönük kalmış bi ekran kartı modeli. Son yazılımlardan haberim yok uzun zaman gerisinde kaldım bilgisayar dünyasının ama olsa olsa sürücülerdendir çünkü benim bildiğim 9800gt , 8800gtnin allık sürülmüş hali. En az 10 fps biraz sert bi söylem olmuşhttp://www.tomshardware.co.uk/forum/255619-15-asus-9800-ultimate-4850 bu linkte de denildiği ve herkesce kabul edildiği gibi benim bildiğim 4850 9800gt-8800gt'ye %10 civarında performans farkı koyması gerekiyor. Ama denildiği gibi just saying...

Dediğim gibi bende sağa sola bakıp almıştım 4850 yi ama işin aslı öyle değilmiş işte. 10fps dedim az bile dedim emin ol. Fizik yok bir kere bunu unutma, dolayısı ile fizik isteyen oyunlar otomatik düşüşe geçiyor zaten ATI kartlarda.

• Oyun D&R 'da 89,90 TL.Orjinal alacağım.Ben daha pahalı bekliyordum.Önümüzdeki aya artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: miaNhada

quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

quote:

Orijinalden alıntı: miaNhada

Arkadaşlar Nos'ın yanında Yeşil bir bölge doluyor.
    Genellikle araçların arkasından gidince doluyor.
    Bu nedir ne işe yarar ve hangi tuşla aktive oluyor acaba ?

NOS'u shift tuşuna basarak kullanabilirsin
    ne işe yarıyor araç uçuyor:)

Nos'tan bahsetmiyorum ki ben.

Nos'un oldugu kısmın tam simetriginde araçların arkasında gittikce dolan bir cubuk olusuyor.
    Zannedersem State3 den sonra aktive oluyor bu özellik.

Ne işe yaradığını çözen yok mu ???

arabalarin ruzgarindan faydalanip hizin daha cabuk artmasini sagliyor.orasi tam yesil oldugunda yada olmaya yakin arabayi sollayip nitroya basarsaniz arkanizdan kullerinizi toplarlar.

Cevap için teşekkürler.

MantıkLıymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Desperation

quote:

Orijinalden alıntı: Roseblood

Ya arkadaşlar hep sorun hep sorun oyunu yükledik kurduk crack yaptık hattâ nvidia güncellemesi de tamam ama exe dosyasına tıkladığımız zaman tepki yok !?

Oyunun kurulu olduğu klasörün isminde tm yazısı varsa onu sil, ya da klasörün ismi yanlış olabilir...

Cevabın için teşekkürler fakat önceden yapmıştım yine de sağolasın. Verileri başka Bölüme atınca çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

quote:

quote:

quote:

control settings de accelerate (hızlanma)= w

brake (fren)= s

steer left (sola dönüş)= a

steer right (sağa dönüş)= d

nos ta (nitro) hangi tuşu istersen o tuş olacak şekilde ayarlarsan ; klasik wasd dizilimi olur.

Gerçekten çok tesekkur ederim hocam ellerine saglık

• ea game yarış oyunu klasiği ama ilerlemek yerine hala yerinde sayıyo bunlar..reklamda gördüğümde çok heyecenlandım hemen kurdum oyunu falan öncekilerden tek farkı harita bunlar hala ilerleyememiş dirt falan oynasın ea sonra oyun yapsn en basitinden 100 ile giderkende çevreye göre hız 300le giderken de aynı sdece göstergedeki rakam değişiyo onun haricinde o hızın hiisini bile veremiyo açıkcası hayallerim suya düştü bu oyunla
  • ali abiden edindim.
    ayıp etmiş heralde
    exe bulamadım.antivirüs silmiş gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

ali abiden edindim.
    ayıp etmiş heralde
    exe bulamadım.antivirüs silmiş gibi duruyor.

ali abi de hastalik var
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.