LG 48C3 İçin Askı Aparatı Önerisi
Bu tvyi aldım, 300x200 vesa uyumlu diyor. Bu formatı destekleyen aparat yok ama kaydırarak uydurulur diye düşünüyorum.
48 50" tv'sinde kullanıp da memnun olduğunuz askı aparatı önerebilir misiniz?
Yıkama İçin Öneriler
Aracımı kendim yıkamak istiyorum, 2 kez yumuşak sünger ve pril ile yıkadım ama bulaşık deterjanı kullanmamak lazımmış.
Köknar ağaçlarının altında duruyor, ufak yeşil lekeler var. Tam olarak nedir anlamadım.
Kullandığınız ürünleri önerebilir misiniz? Ekipman olur, şampuan olur vs.
Clio İçin Branda Önerisi
Selamlar,
Açık otoparkda duruyor aracım, çama benzer bir ağacın bir kısmının altında duruyor. Hem ağaçtan gelen partikülleri engellemek hem de güneşten korumak için bir branda bakıyorum.
Güneş ile branda boyaya zarar vermesin diye kumaş branda bakıyorum, pahalı da olsa şuna denk geldim. Önerir misiniz?
Miele C3 Toz Kokusu Sorunu
Selamlar,
Birkaç ay önce C3 almıştık, ailemin toz kokusuna hassasiyeti var. Bir önceki süpürgemiz de toz torbalı idi fakat çok eski bir makine olduğundan toz kaçırıyordu ve koku yapıyordu.
Miele C3'de de benzer bir durum yaşıyoruz, 2 tane filtrelemesi olmasına rağmen egzos kısmından bariz bir toz kokusu salıyor. Toz kaçırıyor demiyorum ama gözle görünmeyen parçacıkları kaçırıyor ve onlar koku yapıyor da olabilir.
Torba henüz dolmadan bu sorun başladı bu arada.
C3 kullanan forum sakinleri, siz buna benzer sorunlar ile karşılaştınız mı?
20000 TL Notebook Tavsiyesi
Oyun oynanmayacak, bu sebeple malzeme kalitesi yüksek olan 16gb ram ve i7 ryzen 7'li bir cihaz bakıyorum.
Huawei 16 ve Thinkpad E14 Gen 3 modellerini buldum ama alternatif önerileriniz varsa tavsiyelere açığım.
Hangi Miele Cx1 Blizzard
Geçen haftalarda Philips Marathon 9155 satın aldım, toz haznesinin kapağı kapanmıyor. Birden çok değişimle anladım ki güncel parti ürünlerin hepsinden aynı sorun var.
Muadillere bakarken biraz pahalı da olsa Miele'nin toz torbasızlarını beğendim.
Cat Dog gerekli değil, beyaz modeli işimi görebilir fakat bi de gri model var. Bu gri modelin motoru cat dog'daki gibi 890W, sanıyorum filtresi hepa değil, farklı bir filtre. Bu nedenle neredeyse beyaz modelin fiyatıyla aynı.
Siz hangisini önerirsiniz?
Clio 4 Icon vs Clio 5 Joy
Banka 5 yıl öncesi araçlara kredi vermediği için 2018 ve yukarısında otomatik bir araç bakıyorum, çok fazla clio olduğu için seçenekler de genelde clio oldu.
Kilometresi az, temiz cliolara baktığımda dolu denebilecek 2018 clio 4 ile giriş paket clio 5'in benzer fiyatlarda olduğunu gördüm.
paket detayları:
clio 4 Icon 1.2 Turbo 120bg 33000km
clio 5 Joy 1.0 90bg (2020) 20000-30000km
Fiyatlar yakın ve 420k civarında
Öneriniz hangi yönde olur? İlk aracım olacak, asgari ücret zamları piyasayı etkilemeden bir araç almak istiyorum
Farklı önerilere de açığım
Türk Telekom Daireye Fiber Kablo Çekemedi
Apartmanıma fiber geldi ve kutuyu da yaptılar. Ekip daireme fiber kabloyu çekmek için geldi fakat telefon kablosunu hareket ettiremedikleri için fiber kabloyu teslim edip bir elektrikçiye yaptırmamı önerdiler.
Bu durumu daha önceden yaşayan oldu mu? Bi şekilde o kabloyu getirmeliler diye düşünüyorum fakat adamlarla anlaşamadım.
Bunların yapamadığını elektrikçi nasıl yapacak, o tesisatın içinden kablo nasıl gelecek merak ediyorum.
Turknet internetim 4 gündür kesik
4 gündür internetim yok, telefonda bi muhattap bulamıyorum, bottan ötesi yok.
Destek kaydı açıyorum, ekipler kontrol ediyor zırvası.
Ya oluru yok oyalayorlar, ya Türk Telekom bunları sallamıyor gelip bakan yok.
6 aydır açık destek kaydı var, hızım yarı yarıya düştü. Ona da gelip bakan olmadı.
Şaka gibi hizmet, bravo.
Uydunet kullanıyordum, gece sorun olsa ekip gelip bakıyordu. Lokasyon değiştirdim, TT'ye kaldık vay halimize.
Ben hayatımda sorun çözmede bu kadar acizlik çeken başka bir firma görmedim.
Gidin becerebileceğiniz bir iş yapın.
Başlıkta belirttiğim gibi cihazlar bakıyorum, Android One telefonlara baktım ama güncel olarak çıkan modellere pek rastlayamadım.
Önerebileceğiniz cihazlar nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim.
421296EFAE994AA689521B2DCD85A50C.jpg |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.778
İkinci El Bölümü Mesajları: 122
Konularının görüntülenme sayısı: 22.668 (Bu ay: 532)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 275 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun