Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

yav bu patchda gelse artık... oynamıyorum oyunu AA yüzünden... öylece duruyor

hocam swnin sorunsuz oynaman gerek bu oyunu..aa acamiyo musun?sorunun nedir

Olayın sistemle ve başka bir sorunla alakası yok. Oyunda şuan için AA desteği bulunmuyor.

@lyldz: evet

• quote:

Orijinalden alıntı: spiderman_

ARkadaşlar Bu Bolumu Nasıl Geçebiliriz Acaba Yardımmm !! ?

http://youtu.be/OoFle82HbL8

Teşekkür ederim..

space'e çok kez basacaksın space tuşu ekranda gözüktüğünde. bir kere değil. ben böyle hatırlıyorum.
  • Orijinal oyunda da 30 FPS sınırı var. V-SYNC kapalı. neden böyle ki?
  • grafikler süper oyun gerçekçi duruyor diğerlerine göre oynarken keyif alıyorum 2 gb ramle takılmadan gayet akıcı bi şekilde oynayabiliyorum tabi pc yi güç seçeneklerinden yüksek performansa alarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

quote:

Orijinalden alıntı: WanDoGa

Oyun çok güzel nfs serileri içersinde en iyilerden birisi 1920x1080 ultra detay kasmıyor ve görüntüler harika fakat gamepad tanımamazlık ve ayar yapılamamasından dolayı ise en vasat nfs

Gamepad tanımıyor onun yerine direksiyon olarak görüyor bazı tuşları ayarlıyamıyorsun bunun üstesinden gelebilen biri varmı ? yöntemi nedir ? Hani hiç tanımasa Xpadder kullanıcağım ama oda olmuyor

Gamepad analog mod ile aşırı hassas diğer oyunlarda olduğu gibi ölü bölge ve hassasiyet ayarı yapılabilseydi keşke.

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Gamepad ile oyanmak isteyenler, verdiğim paketin içndeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın. Wheel yerine gamepad geliyor menüye. Zaten sorunsuz çalışıyor. Klavye ayarlarına dönmek için bu eklediğiniz dosyaları silin.

http://cl.ly/1T2M0X0F3F0A1B0A0p3K

Bilgi için teşekkürler fakat bu seferde titreşim çalışmıyor.

Logitech F510

• http://www.youtube.com/watch?v=HhdSCbhLpnU&feature=channel_video_title

Bu oyunu şöyle oynatan PC'im olsun başka bişey istemem
  • ve oyunu bugun bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

ve oyunu bugun bitirdim

Bir günde çok rahat bitecek bir oyun, ben de bi oturuşta stage 8'e kadar oynadım :) Kalan 2 bölümüde yarın akşam oynar bitiririm.
  • Oynanmıcak Kadar Kasan Arkadaşlar 32 bite geçince Bu sorun ortadan kalktı haberiniz ola
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

Oynanmıcak Kadar Kasan Arkadaşlar 32 bite geçince Bu sorun ortadan kalktı haberiniz ola

derken? yani format atıp windows 7-32 bit mi kurdun, yoksa başka bir 32 bit meselesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan_skyline

quote:

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

Oynanmıcak Kadar Kasan Arkadaşlar 32 bite geçince Bu sorun ortadan kalktı haberiniz ola

derken? yani format atıp windows 7-32 bit mi kurdun, yoksa başka bir 32 bit meselesi mi?

format attım 32 kurdum....the run bitti ama.challengelere gectm smdi.böyle oynamya devam etmıcem....64 bitte hiç oynatmıyordu 10 fps falan ses muzık goruntu kordnsyonu 0 dı...bırı onden bırı arkadan gelıodu...32 kurunca o gıttı ama yınede dusuk fps ıle oynuorm 14 20 arası :S... gerci artık sıstem bu oyunlar ııcn yeterlı degıl dıcemde ...2 gb ıken crysis 2 yi 23 25 fps lerde oynuodum en düşük sevıyedede degıdlı..bunda hem en dusuk sevıyede hem 14 15 fps sehir içi...gece karanlıgında yada dagda falan karanlık ortamlarda 20 23 e cıkıyor...

the runa bi patch lazım belli o...

laptopta i7 li gt 555 sistem ondada 64 lük w7 kurulu aynı sorundu...baska bı 64 w7 kurmayada usendım ona.duruo oyle masaustunde oynuorm oyunu.laptopa kurmustum oyunu aynı sorun ondada vardı..hiç oynatmıodu 10 fps ıle ses mes karısık sacma sapan bıseydı...gameebooster falan hiç biri işe yaramıo.

anlamadıgm sey crysis2 yi grafık canavarı oyunu 9800 gt 512 mb 2 gb ram 2.9 amd x2 ıle oynarken bu the run ı fazladan 1 gb ram varken oynayamıorm adam gibi...gene bitridm the run ı ama cok heyf almadm :S 19 20 fps ye cıkınca sukredıodm...

ama dedıgm gıbı o ılk oynatmıcak kadar kasma olayı 64 bıtten kaynaklanıo ben 32 bıt te bu sorunu yasayan ınsan gormedm :S herke dıo 8gb ram var kasıo falan...8 gb ise 64 bit kullanıodr zaten:S...böyle işte patch bekleyım challenge leri oyncaz artk:S

• kötü bir oyunmuş game pad desteği yok ayarlar sınırlı, az kalsın orjinal alacaktım, nfs hot pursuit baya iyi bunun yanında.
  • Arkadaşlar stage 7'deyim sanırım. Oyunu oynarken bir anda kitlenip hata veriyor, bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  • Arkadaşlar 6 leveldeyim 149 nolu haritada takıldım kaldım polisleri geciyorum gece olan sehir ici bir harita ama ne yaptıysam try again diyor cileden cıkacam ne yapmam gerekiyor bu haritayı gecmek icin. ????
  • Çok güzel anlattın gerçekten. Daha iyi derdini ifade edersen yardımcı olabiliriz.
  • çözdün takım arkadasımdan once barikatları yıkmam gerekiyormuş gectim şimdi. teşekkür ederim. oyunu ZOTAC 9800 GX2 q6600 wİN 7 X64 sP1 ile sorunsuz 1920 * 1080 full hd oynuyorum takılmadan.
  • var var bişey:S call of duty mw3 u yukledım 9800 gt ile extraa ıle hıgh arası oynuorm...şu dandık the run ı low da oynayamıoz adam gibi:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiderman_

ARkadaşlar Bu Bolumu Nasıl Geçebiliriz Acaba Yardımmm !! ?

http://youtu.be/OoFle82HbL8

Teşekkür ederim..

ok tuşu enter diger uzun tuş space tuşu tuşlara sırayla basıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 27 Kasım 2011; 22:42:39 >

• kasma sorununa çözüm bulundu mu?onca sayfayı okumayayım.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.