Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun kokpit kamerasına bayılıyodum yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Bu oyunun kokpit kamerasına bayılıyodum yav.

Aynen,kaza yaptığımızda felan direksiyon fazla titriyordu,sağa çekik duruyordu felan...
    O zamana göre müthiş bi gerçekçiliği olan oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan baydur

ben internet cafede 3 defa oynamıştım çocuktu o zaman tadı ağzımda kalmıştı grafikleri gerçek gibi geliyordu bende ps1 de oynadım farklı olmasına rağmen iyiydi ençok yılların kademe kademe ilerlemesi ve şehirlerin gelişmesi güzeldi şimdi pc me indirdi xp yama kurdum çalıştı ama bu sefer giriş videosu ve ara videolar çıkmamaya başladı ne yapabilirim yoksa windows 98 se kurucam.

oyunu CD takmadan çalıştırıyorsan videolar görünmüyor.
  • Arkadaşlar Merhaba;

Bu efsane oyun benim için çok önemli. Çocukluğumun en güzel günlerindendi, kuzenlerle beraber yarışır, Factory Driver'da yeni oyunlar açmaya çalışırdık.

2000 senesinin oyunudur. 8 senedir açamadığım bölümler var. Mesela Porshe 959 ile asla oynayamadım.

İnternetten Hakkinen diye bir kullanıcının save dosyalarını indirmiştim. O çocuk bile bütün yarışları açamamıştı.

Uzun seneler geçti aradan; bilgisayarlar değişti, okullar bitti, askerlik bitti, hatta evlendim bile...

Evde LCD tv'me bağlamak için HP Slimline 3210 bir Bilgisayar aldım. Bir deneyeyim dedim; Vista'da çalışacak mı diye. Oyun çok güzel çalıştı. Çeyiz niyetine LOGITECH MOMO RACİNG 'i de yanına ekledim. Tadından yenmez oldu.

Şimdi anlatacaklarım ise tam bir trajedi.

Elimde 19" monitorüm vardı. Uzun zamandır, projelerim üzerinde çalışmak için kasa toplamayı düşünüyordum. Düşündüğüm kasa word-explorer açsa yetiyordu bana. 300 Dolar gözden çıkarmıştım. Sonra arkadaşlar gaza getirdiler. İnternetten, Vatan Bilg, Gold Bilg. derken, parçaları ayrı ayrı aldım; Canavar gibi bir makine topladım. (kendimce)

INTEL Q 6600 İşlemci
    GIGABYTE P 35 DS3R
    500 GB SEAGATE
    4 GB CORSAIR DOMINATOR (2 + 2 1066 Mhz)
    [size=2]SAPHIRE HD 4850 512 MB 256 BIT EKRAN KARTI
    FEEL HURRİCANE KASA
    600 WATT COOLER MASTER
    ASUS 20X DVD RW

VS....

Bilgisayarı toplayacak yetenek olmadığı için bende; bir arkadaşımdan rica ettim. Toplayan arkdaşıma oyunları da verdim.

NFS Underground
    Richard Burns Rally
    TEST DRIVE Unlimited ......vs

Ne varsa yükledi; ve en son yüklediğiş oyun NFS PORSHE UNLEASHED...

ne oldu dersiniz. 32 mb lık dandik ekran kartımla Cote-Dazour sahillerinde, otobanlarda fink atarken, benim müthiş Saphire'de oyun ağır çekimde çalışıyor. Gaza basıyorum 3 saniye sonra tepki veriyor. (Bilgisayar XP Yüklü)Ayarlarda mı sorun var bilmiyorum. Arkadaşım diyor ki; ekran kartı oyuna ağır geldi. Saç-Baş yolmamak elde değil.

Yeni oyunlar bana piç geliyor.

NFS Porshe'un yerini tutan (daha kaliteli oyunlar olabilir, görüntüsü, fsb si vs)

Ama NFS Porshe'un Ruhu hiçbir oyunda yok. Bunda biraz da çocukluktan gelen bir sıcak hatıranın da etkisi var.

İşte böyle... (Bu sorunu nasıl aşacağımı bilen bir arkadaş bunun yolunu bana anlatırsa çok sevinirim doğrusu.)

Saygılar

• Evet, D-Smart Porshe kampanyası

Bilmem 400.000 nci üye mi ne Boxter kazanacaktı.

Reklamı İlk duyduğum da ben de aynı şeyi düşündüm.

Bunlar sesi NFS Porshe 'dan yürütmüşler... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mek001 -- 21 Ekim 2008; 18:54:49 >
  • Bu oyundaki araba grafiklerinin hala etkisindeyim
  • @mek001
    oyunun Xp yaması var onu deneseydin keşke. Ben yamayı buldum ama oyunu kaybettim
  • hot purshuit - porsche unleashed üstüne nfs tanımam
  • unutulur mu Dylan ı geçemez sinir olurdum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

@mek001
    oyunun Xp yaması var onu deneseydin keşke. Ben yamayı buldum ama oyunu kaybettim

Silver_Sky bu yama nerde mevcut. Mek001 in makinasını toplayan arkadaş benim.çok sevdiğim bi abimdir kendisi....bütün oyunlar canavar 4850 ile ama Porsche Unleashed hüsran oldu bizim için
    bi yardımcı olursan çok seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haokah -- 22 Ekim 2008; 11:44:59 >
  • denedim görünmüyor full unu indirdiğime eminim iso'su 550 mb
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: volkan baydur

ben internet cafede 3 defa oynamıştım çocuktu o zaman tadı ağzımda kalmıştı grafikleri gerçek gibi geliyordu bende ps1 de oynadım farklı olmasına rağmen iyiydi ençok yılların kademe kademe ilerlemesi ve şehirlerin gelişmesi güzeldi şimdi pc me indirdi xp yama kurdum çalıştı ama bu sefer giriş videosu ve ara videolar çıkmamaya başladı ne yapabilirim yoksa windows 98 se kurucam.

oyunu CD takmadan çalıştırıyorsan videolar görünmüyor.

• quote:

http://rapid+share.com/files/156395315/Nfs_5_Porsche_Xp_Patch.rar.html

saol Silver_Sky bi deniyelim bakalım nasıl olucak
  • Bende de NoCd versiyonu var bi tane.Xp SP3 te de calisiyo.Arkadasinki calismazsa bi ozelden msj atin.rapide atiyim.50 mb civari. NFS serisinin en gercekci oyunu.Hala oynuyom.Denememis varsa mutlaka bi denesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihekim

Bende de NoCd versiyonu var bi tane.Xp SP3 te de calisiyo.Arkadasinki calismazsa bi ozelden msj atin.rapide atiyim.50 mb civari. NFS serisinin en gercekci oyunu.Hala oynuyom.Denememis varsa mutlaka bi denesin...

Videolar varmı seninkinde ?
  • Orjinal cdsini hala saklarım ama uzun süredir kurup oynamadım,tekrar kuralım bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

eski oyunları nasıl içinize sindirip oynayabiliyorsunuz anlamıyorum.meraktan baktım yani grafikleri görünce midem bulandı.yarış vs gibi oyunlarda insan grafik arıyor.

Sevgili brk_066,

Bu oyun çıktığında sanırım sen daha 9-10 yaşındaydın...O zamanın grafik teknolojisi neydi biliyor musun?Ve o zaman hangi oyunlar piyasadaydı?? GTA 2 boyutluydu.Commandos vardı.FIFA 99 çığır açmıştı.

Pentium III 600 alınca yuh derdik,
    128 mb ram içinse " abi ne işine yarayacak allah aşkına yani 64 ram yeterken" derdik.
    10.1 gb harddisk ise aldığında yıllarca yetecekti...
    Hele ki Ge Force 3 daha çıkmamıştı.GeFORCe 2 mx 400 almak için 700-800 dolar vermek gerekıyordu.

Olayları bıraz da tarıhsel acıdan degerlendırsen daha ıyı olur?Hatta o zamanlarda sen bılgısayar ne ,bılıyor muydun ????

• Deli gibi oynardım bu oyunu ne günlerdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan.
    Sırf bu oyuna yeni arabalar indirebilmek için 146'dan saatlerce internete girip. telefon faturasının yüksek gelmesine neden olduğum zamanlar vardı.

Aynen kardeşim
  • nfs porshe superdi. sürüş ve hız hissi veriyordu. ayrıca eski model porshe ları kullanmak da ayrı bi zevkti.
    midtown madness ta ise otobüs kullanması çok güzeldi. ama nsfnin grafikleri çokdaha iyiydi.
    vay be ne günlerdi....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.