Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tsender

gecenlerde bir banka reklamında araba sesi olarak kesin nfs5den alıntı yapıldıgını dusundugum bir ses kullandılar. o kadar orjinal bir sesi nerde duysam unutmam

Evet boxter reklamında bizim Porsche'dan almışlar hakkatende sesi.

Bu oyun unutulmaz. Çocukluğumun oyunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkkyk -- 19 Mayıs 2010; 22:57:56 >
  • heeyyyy gidi heeyyy

en muhteşem NFS oyunudur kendileri
  • Gerçekten de ne oyundu be. Internet cafede arkadaşlarla multi oynardık çok zevkli olurdu. Bir anda eski anılarım canlandı hey gidi günler hey.
    Bu oyunu görünce eski CD lerime bi baktım Diablo II kuruyorum şu an
  • "Need for Speed: Porsche Unleashed" mükemmel bir oyundu zaten NFS serisi bu oyun sonrasında bozulmaya başladı ve tekrar aynı kalite yakalanamadı. Yinede benim NFS serisindeki favorim "Need for Speed 3: Hot Pursuit"'tir hatta hayatımda en zevk alarak oynadığım araba yarışı oyunudur.
  • eski nfs serileri güzeldi en zevk alarak oynadığım 3=hot pursiut,4=high stakes,5=porsche unlashed,2=se bide test driver 6 falandı artık yeni oyunlar okadar sarmıyor beni eskisi gibi yapamıyorlar
  • İlk bilgisayarımda 8 mb ekran kartımla oynamaya çalıştığım oyun, sonra 32 mb lık almıştım sırf bunun için. Krek olaylarını falan bilmediğim içinde aylarca oynayamamıştım.

Oyun hayatımda en çok iz bırakan ve hala NFS oynamamı sağlayan oyundur.
  • ah ah bu oyun yok mu bu oyun :)))

ne zamandır açıcaktım forumda böyle bir konu üşeniyordum sağolsun arkadaş açmış. :)

bu oyun bana eski günlerimi hatırlatıyor hep o zaman 11-12 yaşlarındaydım way bea bilgisayarım kaldırmıyordu gider komşuda ağlaya ağlaya oynardım o derece deli o derece hastasıydım

az dayak yemedim milletten bu oyunu oynamak için

bir porsche hastası olarak bence nfs serisinin en iyi serisidir.

sonra underground 1 ve 2 gelir :)

carbonmuş prostreetmiş mostwantedmiş hepsi hikaye hepsi

ah ah ŞU NFSCİLERDE KAFA OLUCAK YAP KARDEŞİM UNDERGROUND VE PORSCHE BİRLEŞİMİ BİR OYUN KOY ADINI UNDERGROUND 3

aptal kardeşim bu adamlar aptal yazıkk

• Nedense serinin bu oyununu hiç sevmemiştim. Belkide porsche lere özgü bir oyun olduğundandır
  • Bu oyun unutulurmu
    Hala cd si var galiba eski cd lere göz atmam lazım
  • valla nfs serisi bizim dönemim oyunları ya hatırlanmaz mı midtownda harikaydı test drive 5te harikaydı.off off özledim valla
  • az daha geri gidip benim çocukluğumun efsane oyunu LOTUS a gelmek isterdim.ortaokul 1 de bilgisayar dersi koymuşlardı,hocada disketle bikaç oyun getirmişti.o LOTUS u ne oynardık ya,delirirdim bi hafta geçse bilgisayar dersi bidaha gelse diye.
    Bu arada nfs porsche oynadığım zamanları düşündükçe şimdiki yarış oyunları sanki asfaltın üstünde kayıyor gitmiyo gibi geliyo,porsche öyle değildi tekerlerin döndüğünü hissederdim,araba biyere çarptığında irkilirdim.Ne günlerdi oynayasım geldi.
  • Vay be ne söylenecek varsa söylenmiş nerdeyse bilmediğim şeylerde öğrendim grafikleri çok gerçekci gelirdi hele arabanın sağa sola çekmesi şuan kurasım geldi gene oynuycam arkadaşlar yanlış hatırlıyorsam düzeltin bunda 2.el pazarı yokmuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 19 Kasım 2008; 23:13:24 >
  • 2. el pazarı vardı tabiki, hurdaya dönmüş arabaları alıp birer canavara dönüştürmek çok zevkliydi.
  • bu youndan önce high states vardı sanırım nfs 4 gece yarışlarında kaza yaparsan farlar patlıyor hiç birşey gözükmüyordu öğle hatırlıyorum süper oyundu nfs 3 en çok oynadığım araba yarışı nfs 2 evde cam çerçevenin indirilip abimin koluna 12 dikiş atılmasına neden olan oyun sinirden sen fazla oynadın ben oynıycam kavgasına 3 den sonrakiler bende çalışmazdı arkadaşlarda oynardık show case muhabbetı vardı 2 de arabaların gerçek videoları falan olurdu sonra bir daha yapmadılar en son askerde nfs hot purshit (2002) oynadım sonrakiler sarmadı porshe kurdum geçen hafta nöbette öğlen 14 ten sabah 9 kadar hiç kalkamadan oynadım müthiş need for speed'in need for speed olduğu zamanlarda güzel bir oyundu şimdi karılar kızlar yok efenim modifiye falan iyice ayağa düştü güzelim oyun hey gidi günler hey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibre -- 24 Kasım 2008; 19:42:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

30,8MB doğrumudur yoksa daha fazlamı yanlış indirmimde

aynen bende kurallara uymaya kalkardım.onlar bozardı bu sefersonra bizim arkadaşların evi falan vardı.hani haritanın bir yeri işte birimizn evi oluyodu.şsonra araba takip ediyoduk.evimizin öüne park ediyoduk ahh ahh

Hocam bizde yapıyorduk zamanında dediklerini Midtown Madnessciler kendilerini hemen belli ediyolar ya
    @GunayMan
    Oynama fırsatı bulamamıştım hatırlamıyorum

network ile altın kapmaca manyaktı yaw....

biz hala oynuyoruz şirkette 6-7 kişi hala çok zevkli

• quote:

Orjinalden alıntı: OkaN !

quote:

Orjinalden alıntı: gktgys

quote:

Orjinalden alıntı: okanaltintas

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Ohoo dostum ne eskisi bunlar yeni oyunlar.
    sen ciddimisin oyun 2001 de çıktı ?

@gktgys
    yüzbaşısın ama buranın paylaşım sitesi olmadığını daha ögrenememişsin

buradaki herkesin, burayı paylaşım sitesi olmadığını bilğim için pm yi kastedmek istedim fakat boş bulundum.zaten bir arkadaşla pm den görüştük.millet o kadar müzik linki, program linki atarken hiç birşey olmuyo.uyardığın için teşekkür ederim.birkaç şey daha söylemek istiyorum;ben mesajı attığım zaman işler çok yoğundu ve 10 dk lık zaman aralığında foruma girdim doğal olarakta kafam kazan gibi.insanları rütbeleriyle yorumlamaktan vazgeç
    Pm diyebilirsin ben rütbeye bakmadım senin burda tecrübeli olacığını düşündüğüm için yüzbaşı olduğunu belirtmek istedim hatalıysam kusura bakma ben burda kavga çıkartmak istemiyorum

<bu rütbe zihniyeti yuzunden insanlar post kasıyor. 2 senedir uye. 5000 mesajı var.

• Ben sevmedim fazla nfs porshe'yi.Arabaların yanından geçince sanki sana blerek çarpıyorlar.Oyun çok gıcığıma gittmişti
  • Oyunu kurdum kariyere başladım ama ilk yarışta oyundan atıyor, kırak mırak la falan düzelir mi yoksa başka bi şey mi gerekir?
  • ne oynardım varya ps1 de... sabahtan akşama kadar.... o zamanlar daha zor oluyodu oyunlar... şimdiki gibi 1 günde 3-5 günde bitirmek imkansız...
    eski oyunların zevki bi ayrıydı ya.... bu nfs p.e nin karşısında 2 ay ımı falan gecirmişimdir...
    hatta cok iyi hatırlarım dayım kuzenim ben oynardık sırayla.... bütün ev halkı, misafirler falan bizi izlerdi... 13-14 kişi toplam... ne günlerdi be.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

Bu nasıldı?

İlk göz ağrım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.