Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

demin bir forum sitesinde gördüm olmaz neredeyse bebekken oynuyordum (neredeyse) bu oyunu bir yer vardı kafayı yedirttirmişti ama geçmiştim.

hatırladınız mı?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bende hala duruyor sanırım arayıp bakmam lazım
  • Evet. Halen NFS serisindeki en beğendiğim oyundur.
    Hatta hatırlattın şimdi kurmam gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 2 Temmuz 2008; 16:08:53 >
  • güzel bir oyundu bir yerde oynamıştım yanlış hatırlamıyorsam vites geçişlerinde uçak sesi gibi bir ses çıkıyordu

edit aklıma getirdin indirdim demoyu oynadım biraz sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dances with Wolves -- 2 Temmuz 2008; 17:00:03 >
  • Ohoo dostum ne eskisi bunlar yeni oyunlar.
  • ooooo nostalji haaaa, autobahn bölümünde mobydick i alacan basabildiğin kadar bas, kimse yetişemez, araba zaten cüsseli, hafif olan boxter a bi koy boxter servis dışı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Ohoo dostum ne eskisi bunlar yeni oyunlar.
    sen ciddimisin oyun 2001 de çıktı ?

@gktgys
    yüzbaşısın ama buranın paylaşım sitesi olmadığını daha ögrenememişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkaN ! -- 2 Temmuz 2008; 16:21:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun tadı Gulliver şifresi ile daha bir artıyor.

Off şimdi link bul indir. Nerden getirdiniz aklıma ya ...

Ya bişey diyecemwww.download.com sitesi illegal içerik bulundurmaya ne zaman başladı...

yanlış alaram Demoymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 2 Temmuz 2008; 16:26:06 >
  • En sevdiğim ve zamanında arkadaşla kitabını yazdığımız oyunduEn zorlandığım yer 360 derece dönme vardı onda zorlanmıştım bide 911 turbolarla falan yarışlarda 1. olmaya çalışıyoduk o yarışlarda çok zorlanıyodum son turda falan kaza yaptığımda sinirden ağlayacak duruma geldiğim zamanlar çok olmuştu.

Ne güzel oyundu bee,nfsnin en sürükleyici oyunuydu bence.
  • Süper zevkliydi oyun. Arabalar öyle oyuncak gibi değildi kullanması biraz zor gibiydi. Bence sonradan NFS undergroundla sapıttı
  • nfs serisinin en vazgeçilmezi
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanaltintas

quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

Ohoo dostum ne eskisi bunlar yeni oyunlar.
    sen ciddimisin oyun 2001 de çıktı ?

@gktgys
    yüzbaşısın ama buranın paylaşım sitesi olmadığını daha ögrenememişsin

yeni versiyonuda çıktıbu arada demo paylaşım yasak değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 2 Temmuz 2008; 16:25:54 >
  • Nfs 2 den sonra nfs serisinin en kral oyunudur. Online oyun seçeneği ehliyet sürüşü ve en önemlisi hasar alıyor olması oyunun en güzel yanları da oyun eski bir oyun değil cidden.
  • Bir yarışta finişe 200-300 m kala kaza yapmıştım da şanzımanın ileri gidişi çalışmıyordu.Bende geri geri bitirmiştim.Bende orjinal cdsi vardı.Bulayım da kurayım.Hınzır seni nereden de aklına geldi
  • En zevklisi de ehliyet sınavıydı. Bazı görevleri küçük araba olmadan geçemezdim...

Bu kamera bundan sonraki hiçibir nfsde yoktu... (pro streeti bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 2 Temmuz 2008; 16:35:10 >
  • hatırlamammı 32mb ekran kartı ile oynuyodum
  • eski oyunları nasıl içinize sindirip oynayabiliyorsunuz anlamıyorum.meraktan baktım yani grafikleri görünce midem bulandı.yarış vs gibi oyunlarda insan grafik arıyor.
  • NFS serisinin en begendigim oyunudur 1 ay önce tekrar kurup bitirdim evulation modunu
    Oyunun grafikleri hasar motoru falan o döneme göre gercekten üst seviyedeydi
  • Vay be. Bo oyunu oynarken 17 yaşındaydık. Hey gidi günler hey...
  • Eskiden Az Oynamazdım Süper Oyundu Tekrar Kurim En iyisi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.