Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BENDE DIYORDUM KU BU OYUNUN TEK MUPTELASI BENMIYIM DIYE DEMEKKI VARMIS BENIM GIBILER HALA

17 MAYIS 2000 GS UEFA KUPASINI ALDI 20 NISAN 2000 NFS PORSCHE UNLEASHED CIKTI BU OYUNU HILESIZ OLARAK 3 YILDA BITIREBILDIM BELKI HATIRLAYANLAR OLACAKTIR BU OYUN IKI VERSIYON OLARAK CIKTI ESKI VERSIYONDA RACE YAZISI ALTTA SARI RENKLIYDI IKINCI VERSIYONDA ALTTA RACE MYTH YAZIYODU MAVI RENKLI OLARAK

PEKI FARKLARI NEYDI DERSENIZ 2000 TURBO YENI VERSIYONDA 280 ZOR YAPIYODU AMA ESKI VERSIYONDA 300 U RAHAT GORUYODU

BU OYUN BENIM NAZARIMDA HALA EN IYI SURUS DINAMIGINE SAHIP OYUNDUR HALA ONUN GIBI KONTROLLERE SAHIP BI OYUN GELMEDI BENCE BI DE ARABA HASAR ALDIGI ZAMAN DUZ GITSEN BILE SAGA YA DA SOLA CEKIYODU KENDINI VE HIZI YAVASLIYODU BUNU SAGLAYAN GUNUMUZDE GRID VAR AMA ONUNDA KONTROLLERI BERBAT

HER BILGISAYARIMA FORMAT ATTIKTAN SONRA ILK OLARAK YUKLEDIGIM IKI OYUN VARDIR

1. NFS PORSCHE UNLEASHED
    2.MICHELIN RALLY MASTERS

IKISIDE AYNI DONEMIN OYUNU 32MB TNT 2 VANTA KARTIMLA UCUYODUM BU OYUNLARDA HEY GIDI GUNLER HEYYY

GOZLERIM DOLDU

• en efsane midtown madness 2 o oyunu kaç kere btirmiştim hatırlayamıyorum.çok seviyordum o oyunu ama 2 den sonra 3ncüsünü çıkarmadılar çok ayıp ettiler.
  • Ben de isterim
    quote:

Orjinalden alıntı: romeo_redline @hotma

nfs porsche ındıren arkadaslar varsa saglam bı lınk verebılırlermı

• bu arada eskı truckcılar bılır kıng of the road ne oyundu ya..
    yolda mafıa saldırırdı rockstone yollarında azmı kaybolurduk
  • elimde nfs high stakes 4 diye bir oyun var ama oynayamıyorum bir yamamı gerekli veya xp de calışabilmesi için bişey mi yapmalıyım bilen var mı
  • ilk defa duyuyorum bu nfs nınde ne kadar oyunu varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

elimde nfs high stakes 4 diye bir oyun var ama oynayamıyorum bir yamamı gerekli veya xp de calışabilmesi için bişey mi yapmalıyım bilen var mı

Evet, XP'deki çalışabilmesi için bir yama gerekli. Aşağıdaki linkt bolca mevcut.
    http://www.nd4spdworld.com/?s=top50_dl_monthly&section=util&v=4

@romeo: NFS'nin ne oyunları var daha bir bilsen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cocker -- 30 Eylül 2008; 2:26:08 >
  • underground tan sonrasını full oynadımda eskılerden bı nfs porsche hatırlıyorum kac sene oncekı oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 30 Eylül 2008; 2:49:44 >
  • Vay be eskileri hatırladım şimdi...
  • gelmiş geçmiş en iyi nfs oyunu
    ne öyle özenti gençlik safsatalarıyla doldurulmuştu(underground) nede grafikleri-ışıklandırmaları kötüydü(most wanted- ve yeni nfs)
    her şeyi ile en iyi nfs dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

gelmiş geçmiş en iyi nfs oyunu
    ne öyle özenti gençlik safsatalarıyla doldurulmuştu(underground) nede grafikleri-ışıklandırmaları kötüydü(most wanted- ve yeni nfs)
    her şeyi ile en iyi nfs dir

bu konuda katılıyorum dostum nfs yarıs oyunlarının kralı en eskıden berı..
  • oo nfs nin bi oyunu vardı nifs 2 diye herhalde tam hatrlamıyrum...ozamnlar ilk okul 7 dim öğlencydm her akşam okldan sonra 8 kişi gider deli gibi yarış yaaprdk kazanan beleşe çıkardı internet cafeden bide kırmızı bi araba vardı deli gibi gidyodu bayılyodum ona...sonra hot pursuit 3 vardı ilk pc me onu kurmştm ilk oyunmdr deli gibi oynrdm onuda bitcem diye nelr yaprdm lamborjiniyi ilk orda fark ettm arabanın hayranı oldum ferrari spider bile vardı vay be eski günler..
  • NFS porshe iyiydi ama bence NFS 4 daha iyiydi. NFS 4 ün single çok zordu. Aslında yarış oyunlarının zor olması lazım Ben NFS 4 te araba tamir etmeye para bulamıyordum arabalar full hasarlı olurdu ne keyif verirdi o yarışlar. araba hasarlı olmasından dolayı basmazdı 1. olmak için neler çekerdim. Ne günlerdi bee
  • test drıver 5 oynayan warmı aranızda ortaokulda okuldan cıktıktan sonra arkadaslarla gıdıp oynardık beyaz cizgili bı vıper wardı o oyunun en süper arabasıydı hep onu secerdım
  • Voodoo'lu günler... Gözleirm yaşardı valla
  • Çok sevdiğim bi oyundur. Ne oynardım be. Hele o başındaki video. Bitirirdi...
    Oyunu Game Boy'da bile oynamıştım.
  • yaw ıundıren yokmu bu oyunu?
  • xp yaması olduğunu bilseydim silmezdim
  • xp de calıstırmak ıcın yama mı gerekıyor yaw? astarı bezını gectı
  • ben internet cafede 3 defa oynamıştım çocuktu o zaman tadı ağzımda kalmıştı grafikleri gerçek gibi geliyordu bende ps1 de oynadım farklı olmasına rağmen iyiydi ençok yılların kademe kademe ilerlemesi ve şehirlerin gelişmesi güzeldi şimdi pc me indirdi xp yama kurdum çalıştı ama bu sefer giriş videosu ve ara videolar çıkmamaya başladı ne yapabilirim yoksa windows 98 se kurucam.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.