Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soylenen yamaları kurdum ama calısmadı xp'de. daha oncede baya ugrasmıstım. kesin sonuca ulasan varmı acaba
  • Var ben oynuyorum hatta gaza gelip evolution modu ve carreri 2 kere bitirdim. Çok zevkli haketten. Bu oyundaki sürüş fiziği hiç bir nfs serisinde yok. Oyunu kurduktan sonra " Nfs 3.5 "yamasını sonrada " nfs enchanced 3.5 "yamasını kur oyunsuz sorunsuz çalışıyor.
  • mumkunse dedigin dosyaları upload edebeilirmisin rapide
  • Bunun birde ehliyet alma olayı vardı. O zamanlar zorlanıyordum bazı yerlerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsender

gecenlerde bir banka reklamında araba sesi olarak kesin nfs5den alıntı yapıldıgını dusundugum bir ses kullandılar. o kadar orjinal bir sesi nerde duysam unutmam

O bahsettiğin sesin olduğu banka reklamında zaten Banka işlem yapanların arasında çekiliş yapıp Porsche boxter veriyodu ... diye hatırlıyorum ..ve sesi de gayet güzel vermişler arka plana dediğin gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: tsender

mumkunse dedigin dosyaları upload edebeilirmisin rapide

Oyunu kurduktan sonra sırasıyla ;

http://rapid-share.com/files/129147066/porsheunleashed3.5.exe.html (- kaldır)

Daha sonra Xp patch ;

http://rapid-share.com/files/129149886/nfs5-3.5.20040310.zip.html (- kaldır )

Bunları kurunca sorunsuz çalışıyor hatta ferrari mclaren falanda yükledim dehşet oldu oyun.

• quote:

Orjinalden alıntı: xdanger

ooooo nostalji haaaa, autobahn bölümünde mobydick i alacan basabildiğin kadar bas, kimse yetişemez, araba zaten cüsseli, hafif olan boxter a bi koy boxter servis dışı...

bende oynuyorum ilk çıktığından beri yarışları çok zzor bu arada 959 la gt3 cup ı açabilen varmı
  • NFS serisinin en iyi 2 oyunundan biridir bence (diğer nfs3 hot pursuit ), oyun grafikleri, sesleri, pistleri, sürüş dinamikleri vs,vs herşey olması gerektiği gibiydi, 911 Turbo dan sonra hastası olduğum araba 944 Turbo idi, 944 ün o virajları nasıl rahat alabildiğini halen anlayabilmiş değilim , sürüşü inanılmaz zevkli bir arabaydı. oyunun cd sinin kaybetmeseydim oynardım şimdi ne güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 13 Temmuz 2008; 12:46:05 >
  • bilen bilir nfs unleashed te corsica etabında yokuş yukarı bir s virajı var.alpler ve monocoda da
    var ama en zevklisi bu.

oradan porsche boxter le yukarı çıktığımda aldığım zevk o kadar çok ki hiç sıkılmadam oynuyorum.

çünkü düzlüğe eriştiğimde, klavyede oynuyorum ama elimde vites topuzu olsaydı vites artırmak çok zevkli olurdu ki o derece keyif veriyor.
    grafikler hala güzel ve sürüş dinamikleri bir çok yeni oyundan daha iyi.2000 yılı oyunu olmasına rağmen hala oynuyorum.(bir çok güncel oyunu da oynuyorum ama nfs:porsche nin yeri ayrı)
  • Sabahlara kadar Sidewinder direksiyonumla asfaltı kazırdım bununla. 911 Turbo full modifiyeli favori arabamdı. Networktede çok zevkliydi.. Ne günlerdi ya...
  • need for speed bütün oyunlarını severim
  • samsunlusemih'in ilk postundaki ss sanki düşük ayarlarda gibi ya ben hiç o kadar kötü grafikli olduğunu hatırlamıyorum.ilk araba yarışı tecrübemdi kendisi monte carlo sokaklarının yokuşları ve porcshe cayman s.ahhh ahh
  • o zamanlar acemi yarışçı olarak oynayıp bitirmiştim son anda geçilip kahrolurduğum çok olmuştu

şimdi toca2-3 gt legends rfactor gibi tam simulasyon oyunları bitirmiş biri olarak porsche yi tekrar oynadığımda virajlara hangi açıyla dalınması gerektiğini daha iyi biliyor ve hep birinci oluyorum ne kadar kolaymış
  • Bu oyunu hala anarız. Pistler mükemmeldi. yarışmazdım gezerdim ben. Sonradan çıkan nfsler o zevki vermedi hiç bir zaman.
    Bir de midtown madness 1 i çok oynadım. Bilgisayarı ilk aldığımızda yanında vermişlerdi orjinal cdsini. Onda da gezmesini çok severdim. Hele o otobüsle. Birde mouse ile oynayabiliyorduk. ben öyle daha çok seviyordum
  • hey gıdı gunler bee.. ne oyundu bunlar nfs porsche test drıver serısı hard truck falan 98 de oynardık
  • NFS 3'den sonra beğendiğim ikinci NFS oyunudur Porsche Unleashed.
  • ben 6 sene önce filan oynardım geçenlerde yine yükledim oynuyorum süper ya.
    sürüş çok tatlı.
    heleki kırmızı 95 model 911 Turbo 3.6 yokmu manyak bi araba yaaw. bu arabayı kesin alacam :) $60.000 :D
  • playstation 1 imde oynuyordum kaç kere bitirdiğimi unuttum harika oyundu ama tekrar tekrar oynuyordum yine baymıodu
  • nfs porsche ındıren arkadaslar varsa saglam bı lınk verebılırlermı
  • Silver_Sky maıl ıcın tesekkurler arkadasım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.