Şimdi Ara

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
1
Favori
37.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

2. el pazarı vardı tabiki, hurdaya dönmüş arabaları alıp birer canavara dönüştürmek çok zevkliydi.

Ben test sürüşü için arabayı alıp hasarı fazlalaştırıp geri verirdim
    Ama 2.el arabayı tamir etmeden kullanırsan vay haline araba sürülmüyor bile
  •  Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı?

Buda benim ilk göz ağrım
  • quote:

Orjinalden alıntı: project2007

quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

2. el pazarı vardı tabiki, hurdaya dönmüş arabaları alıp birer canavara dönüştürmek çok zevkliydi.

Ben test sürüşü için arabayı alıp hasarı fazlalaştırıp geri verirdim
    Ama 2.el arabayı tamir etmeden kullanırsan vay haline araba sürülmüyor bile

sende tam çirkefmişsin

• quote:

Orjinalden alıntı: THR

Need for Speed: Porsche Unleashed -- Hatırlayan var mı?

Buda benim ilk göz ağrım

Ne günlerdi be başından kalkmazdım valla benim en sevdiğim NFS-3 idi birde ilk ozaman almıştım vodoo-1 3dfx 4mb :) kasanın boyu kadardı kayan yazılar falan çıkıyordu nfs 2 de cama sinek böcek falan yapışıyordu :) bütün mahalle benim odadaydı ne günlerdi be aaaaahhhh ahhhhh şimdi hangi oyun böle tat verirki :)

• Arkadaşlar ben oyunu yükledim ilk açtım görüntüler kötüydü.Dedim bi ayarlayayım hepsini en üst düzeye ayarladım.Fakat değişen hiç bişey olmadı.Grafikler hala berbat.Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.İsterseniz ss'de koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtka -- 29 Kasım 2008; 14:48:57 >
  • GTA Vice City Wardi Ne Sarardi bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

nfs 3 yanlız bu

geçen torrentte istek yaptım yayınladılar hemen nfs3 hot pursuit süper süper

hatta haritanın adı hometown

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

eski oyunları nasıl içinize sindirip oynayabiliyorsunuz anlamıyorum.meraktan baktım yani grafikleri görünce midem bulandı.yarış vs gibi oyunlarda insan grafik arıyor.

senin yaş küçük belli.yada pc pyunu oynamaya geç başladın.bunlar bizim çocukluğumuzn oyunları.o zamanlar en iyileri.insan eskiyi maziiy özlüyor.çocukluğuna döünce hüzünleniyor.eski yad etmek istiyor.bu yüzden kimse oynarken grafiğe bakmaz

+1 Biz bu oyunları zaten sindirmişiz içimize :D Benim pc de hala Need for Speed 5 Porsche Unleashed ve NFS 3:Hot Pursuit yüklüdür. Arada açar nostalji yaparım. Hot Pursuit ilk cıktıgında henüz orta okuldaydım. Deli gibi oynuyoduk :D Tabi derslerin durumu fena. Babamla papaz olmuştuk. Camdan atacaktı pc yi :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ouz55

hatırlamammı 32mb ekran kartı ile oynuyodum

• Anılarım canlandı gerçekten, küçükken başında en çok zaman geçirdiğim oyunlardandı. Nerde eski NFS'ler
  • pehhh.eski oyunlar...
  • Okulun Pcleri Başka bişi kaldırmazdı hep bunları oynardık
  • Sene 87. Accolade Test Drive'ı çıkarmıştı... O zamanlar 1'i yoktu tabi... Sonra 88'de Grand Prix'i çıkarmışlardı.
    1 yıl oynadık herhalde bunları aralıksız. 8 tane parkur vardı zaten... Hepsini de ezberlemiştik... Saliselerine yarışırdık artık.

Akabinde TD2 geldi... Moto GP, Grand Prix 2, Death Track vs. çıktı. Lotus 2-3 çıktı.
    90 yılıydı herhalde, TD3 geldiğinde orjinal almıştık... İstanbul'dan paketle gelmişti... Ne heyecanlanmıştık...
    Yol serbestisi ile devrim gibiydi o oyun...

Tee sonralardan Need For Speed diye bi nane çıktı... Üniversitedeydik zaten... NFS2 SE'yi az mı oynadık beraber...

Ama NFS:PU... Tam kraldı işte...

Unutamadık ki hatırlayalım :P

Yapmadılar öyle bi oyun daha gitti.

Aslında Street Legal:Redline ile NFS:PU'yu birleştireceklerdi... Süper bi oyun olurdu ama...
  • Bana göre serinin en güzel oyunu Porche Unleashed oyunudur.Mükemmeldi.Orjinaldi bendeki , Siyah bir CD'si vardı.Cote d'azur diye bi harita vardı.Kaç yıl önceydi...Mükemmeldi....
  • Oyunu bulup yükledikten sonra, sanki eski Majorette arabalarımdan birini bulmuş da oynuyormuşum gibi hissettim. Gerçekten, oynarken yıllar önceki heyecan ve aldığım tatları tekrar yaşadım. 356 lar ile 120-130 km/h hızlarla yarışmak,araçların verdiği kontrol hissi, yol tepkileri.. Cote D'Azur'un virajlı yollarını tırmanmak... Özellikle oyun boyunca Dylan ve Parise ile çekişmek çok eğlenceliydi. Oynamayanlara tavsiye ederim, herşeyin grafik olduğu şu zamanlarda böyle orjinal oyunları hatırlamakta fayda var.
  • ilk kez nfs III demo oynamıştım çok zevkli gelmişti polisler falan vardı eğlenmiştim baya demosunda bile
  • Hamachi' den oynanır mı acaba ? beraber otobanın tozunu alsak
  • NFS Hot Pursuit'den bi önceki mi bu. Benim bildiğim en eski NFS, hot pursuit
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göker

NFS Hot Pursuit'den bi önceki mi bu. Benim bildiğim en eski NFS, hot pursuit

hot pursuit 2' den önceki oyun, hp2 den sonra kçını toparlayamadı zaten nfs
  • Kim ne derse desin NFS'nin en iyisi Underground2'ydi... Yeni çıkanlar most wantedmış, yok pro streetmiş hiçbiri iyi değil
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.