Şimdi Ara

Neden siyah araba alıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
6.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyah 3 numara cam filmli porsche panamera

Oy oy oy icim gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyah renk,hafif çizik kombinasyonunu seviyorum,ciddiyim

• Ayna gibi diyenler olmuş. Ayna gibi kaplatin bari gri bi kaplama var. O dhaa çok parlar yanı illasiyah üstüne parlasin diye 1 ton cila harvamaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Baran

Hep merak etmişimdir milletin boyle bir siyah araba duskunlugu var. 2. el ilanlara bakıyorum en ucuz arabalar hep siyah. Satması zor hatta cok az kişi tercih edebilir belki 2. el. İlerideki bir binada kapalı garajda yok ve sahipleri sanırım devlet memuru. Bina onunde guneşin alnında 3 tane siyah d sınıfı sıfır arabalar yatıyor sadece hafta sonu biniliyor. Camları sıcaktan nasıl patlamıyor hayret ediyorum. Çabuk kirleniyorlar ayrıca. Bu sıyah arac tutkusunu anlayamıyorum ve gerçekten neden siyah araba ya da koyu renk arabalar alınıyor çok merak ediyorum?

türkiyede 2 şeye göre araba alırnı

dizel + otomatik olacak

renkerlide: siyah - beyaz - gri olacak

kırmızı, lacivert çok az görürsün neden ? abi ben bunu 2.elde satamam ya kaygısı

• Renk zevk farklılığına göre değişir. Kimse arabasını başkasına beğendirmek zorunda değil. O araca o rengi seviyordur gider o renk alır.
  • Böyle saçma bir soru neden sorulur? Sen niye siyah araba almıyorsun diye soruyorlar mı?
  • ben zevk için füme alıyorum, ilk aracımda fümeydi 2 ciside füme oldu, tahmınım 3 de öyle olacak

füme detayları daha belli ediyor araçta , ve çok hoş geliyor gözüme helede mat füme off ki of siyah parlak yada mat jant la mukkemler duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Çünkü kendi zevkleri için alıyorlar, ikinci el için değil. Temiz cilalı siyah bir araba her açık renk arabadan daha güzel duruyor. Hele beyaz tam bir fiyasko

Beyaz temiz gosterir her tozu kiri uzerinde gostermez...

• sauna seviyorum.

antalyda'da siyah kuga sahibiyim, her bindiğimde şahane sauna efekti.

neden siyah valla eşim istedi, ama beyaz ve gri zaten almazdım. nefret ediyorum, buzdolabı mı alıyorsun araba mı belli değil.(buzdolabım da siyah)

zevk meselesi kısaca c4'üm mercan kırmızıydı pajerom haki yeşil. kuga'yı da bulabilseydim yeşil alırdım. sevmiyorum renksiz araçları.
  • toz olur diye sen beyaz takım elbise yada gri ayakkabı giyen kaç kişi gördün.. siyah en asil renktir makam arabaları damatlıklar yada şık mekanlar..

o kadar para verip araç alıyorsam varsın haftada 1 yıkayana dek 2 kez yıkayım ama içime sinerek kullanayım.. sirket aracı renklerinden araç almam..

bu arada beyaz araçla bi uzun yola çık asfal zift ve böcek izlerinden kurtulmak için bi bak ne kadar zorlanıyorsun..
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Senin auris te siyahtı
    Dimi hakan.

• Kahverengi

• Siyah rengin yakıştığı araçlar vardır, denk gelip aldığınızda hiç dert etmezsiniz kirini pasını ve zevkle biner-gezersiniz.

Genel olarak yine de zevk meselesidir, kişiden kişiye değişebilir sebepler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemin bir siyah merakı vardı. Subaru siyah olsun diye diretti. Siparişi siyah verdik. Ardından annemi ikna ettim inci beyaza... Gittik mağazaya, bizim arabaya plaka çıkarmışlardı... Geçmiş olsun. Siyahi aldık. Bence çok gereksiz. Millet gene ağır gösteriyor, priminyum görüntü falan diye alıyor. Pislik gösteriyor. Adamı delirtiyor. Pislik gosterecekse karakterli bir renk al bari. Ne bileyim kırmızı falan... Siyahın avantajı kışın güneşli günlerde kendini gösteriyor. Geri kalan herşeyi bence fiyasko.

"Renk tercihimi başkalarının düşüncelerine göre yapıyorum" rengi biraz.

Severek, tamamen kendi kişisel zevki sebebi ile alanlara saygım sonsuz tabi, ama çoğunlukta böyle bir olay yok. Koca Türkiye'de kaç metalci, kaç zatanist, kaç ermeni dudusu, kaç gerçek ağır abi var allah aşkına? :P kalanı poz yapıyor ışte. :P

Şaka şaka... Keyif bu. İsteyen istediğini alır. Ama başkalarının hakkınızda ne düşüneceğini düşünerek tercih yapmayin gözünüzü seveyim. Yaş kemale erince içinizde kalan ve isteseniz de yapamayacağıniz, yapsanız komik gozukeceginiz şeyler biriktirmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 18 Temmuz 2015; 12:55:02 >

• Arkadaş sebepleri sormuş yine yarası olanlar gocunmuslar :D

• Bazı araçlara hakikaten yakışıyor bende severim siyahı.mesele jetta gibi daha bir ağır ve daha prestijli gösteriyor sanki tabii ki zevkler tartışılmaz ben böyle düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    tuvnera mı gerçekten
  • Şİmdi arka arkaya kaldırım kenarındaki araçlara bakıyorum. Siyah olanın bel altı parlıyor tavan parlıyor ayna gibi karşıyı gosteriyor ama kırmızı olan var oda aynı gösteriyor. Onun onunde de daha acık fume var o daha cok ayna gibi. Ama onun da tavanında gunes yanıgı olumuş o da kalmamış :D Beyaz olan metalik degil sanırım biraz daha az ayna efekti var. Ama diger koyu renktede ayna hissi var siyahtan daha da fazla hatta... yanı bu cilalı parlama hikaye gibi geldi açıkcası. Sizde dikkat edin cevredeki araclara gunes altında. Hatta gece bu ozellikte kalmıyor zaten
  • Evde detailing yapan bir kisi icin ideal, yoksa otokuafor abonesi olmak gerek.. bakarsan bag okur, bakmazsan dag okit siyah arac..
    Eski araba siyahti, gumus gri aldim; o derece gınâ geldi
    Guzel yonu vardi, zift lekeleri belli olmuyordu

• ha bıde bu gunes yanıgı derdi var. Koyu renk araclarda ozellikle gunes yanıgı oldu mu vay halinize
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.