Şimdi Ara

Neden siyah araba alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
5.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep merak etmişimdir milletin boyle bir siyah araba duskunlugu var. 2. el ilanlara bakıyorum en ucuz arabalar hep siyah. Satması zor hatta cok az kişi tercih edebilir belki 2. el. İlerideki bir binada kapalı garajda yok ve sahipleri sanırım devlet memuru. Bina onunde guneşin alnında 3 tane siyah d sınıfı sıfır arabalar yatıyor sadece hafta sonu biniliyor. Camları sıcaktan nasıl patlamıyor hayret ediyorum. Çabuk kirleniyorlar ayrıca. Bu sıyah arac tutkusunu anlayamıyorum ve gerçekten neden siyah araba ya da koyu renk arabalar alınıyor çok merak ediyorum?

• Siyah diye peder tutturdu ah peder ah o arabayi ben ne cilelerle temizliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü kendi zevkleri için alıyorlar, ikinci el için değil. Temiz cilalı siyah bir araba her açık renk arabadan daha güzel duruyor. Hele beyaz tam bir fiyasko

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arama kriterlerimde siyah haricinde her renk seçilidir.

Siyah kullanan bilir. Temizlik birkaç saatlik hevestir, çizik bir ömür göze batacak şekilde...

Estetik olarak ağırlığı başkadır. Zevk meselesidir.

Alıp temiz tutabilene saygı duyuyorum

• Asıl sorulması gereken neden beyaz araba alıyorsunuz, donanımına o kadar para veriyorsunuzda bi metalik boyaya mı paranız yetmiyor ?

• ilk otomobiller siyahtı
    ilk insanda siyahtı

• Cilanı çekiyosun geçiyosun karşısına oturuyosun 2 saat izlerim öyle arabayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyah renk hakkaten sıkıntı. Elinizden bezin düşmemesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zH0N0R

Cilanı çekiyosun geçiyosun karşısına oturuyosun 2 saat izlerim öyle arabayı

2 saatten sonrası sıkıntı zaten :D
  • Camları 3 numara film ile kaplatınca arka koltuktaki cesetler görülmüyor... Töbe töbee, ne demek neden alıyorsunuz, hoşuma gidiyor ondan alıyorum, sanki patlıcan moru

• quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

Asıl sorulması gereken neden beyaz araba alıyorsunuz, donanımına o kadar para veriyorsunuzda bi metalik boyaya mı paranız yetmiyor ?

ben sahsen tasarım cızgısı cok olmayan arabalarda beyaz tercih ederdim. Cunku kırı gostermıyor, boyası cok uzun omurlu oluyor, sıcakta cok ısınmıyor, kendını belli ediyor sade ve farkedilir oluyor. Ama ınca tasarım cızgısı olan ornegin accent blue da arka kapıdan stopların ustunden bagajın plakalık kısmına kadar birleşen bir çizgi var ve o cizgi beyazda farkedilmiyor ancak gumus gride ve biraz koyu renkelrde farkediliyor. Yine de sşyah gereksiz yanı ve beyaz hariç tum renkelrde o ince cizgi belli oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Baran

quote:

Anlayamassınız

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Camları 3 numara film ile kaplatınca arka koltuktaki cesetler görülmüyor... Töbe töbee, ne demek neden alıyorsunuz, hoşuma gidiyor ondan alıyorum, sanki patlıcan moru

patlıcan morunu da geçtim bide ozellikle satılmayan ve ilanlarda fume diye geçen sihay gri arası garip bir renk var onu bile alanlar var. Yanı alanlar var tamam da otomobil firmaları nıye o renk uretiyor onu bile anlamış değilim. Renk bile degil yanı o. Yanı nasıl bir hoşlanma tarzı, başkaldırış gibi bişey mı bu. Eski yıllardaki rock akımı gibi :D

• quote:

quote:

2saat çok iyimser canım, şahsen 1.5 saati geçemedim hiç

• Siyahın karizması başka hiçbir renkte yok. Araç daha ağır duruyor. Ayrıca krom parçaları da en iyi ve en güzel gösteren renk siyah...

• siyahı ne kadar cilalarsanız cilalayın parlatırsanız parlatın yine de itici duruyor bence. arabayı ve içimizi karartıyor. Ayna gibi parlatanlar fln oluyor o zamanda belki bellı kısımlar parlıyor ama yıne de cekici olmuyor. Karizma mı soguklukmu onuda ayırmak lazım.
  • Bazı arabalara siyah çok yakışıyor zevk meselesi. Bende bmw nin mavi, turuncu ve fıstık yeşili renklerını cok sevıyorum ama sokakta sorsan beğenmezler.

• İki arabam oldu ikiside kırmızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 18 Temmuz 2015; 1:51:51 >
  • quote:

ya bıde cok afedersiniz kahverengi dıskıya benzer bir renk var onu alan bile var tabıkı. Zevkleri ve renkleri tartısmıyorum ama neden onu tercih ettiler sadece farklı bir nedeni var mı onu ögrenmek isterim sadece? Ha derlerseki canım oyle istedi amenna.... İsteyen transparan bile alır yanı kimseye lafımız yok. Ama farklı nedenlerde olabilir mi merak ettim..

Koyu renk olarak güzel alternatif

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

ya bıde cok afedersiniz kahverengi dıskıya benzer bir renk var onu alan bile var tabıkı. Zevkleri ve renkleri tartısmıyorum ama neden onu tercih ettiler sadece farklı bir nedeni var mı onu ögrenmek isterim sadece? Ha derlerseki canım oyle istedi amenna.... İsteyen transparan bile alır yanı kimseye lafımız yok. Ama farklı nedenlerde olabilir mi merak ettim..

Koyu renk olarak güzel alternatif

belkide biri ustune ederse belli etmiyordur. Kedı kopek fln.. mantıklı secimde olabilir aslında :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.