Bildirim
Neden siyah araba alıyorsunuz? (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Beyaz haric her renk olur
Avrupa veya abd olsam kirmizi alirim mercedes koyu kirmizisi cok iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkesin.zevki farklıdır zevkler ve renkler tartışılmaz. Siyah araç genellikle D ve üste sınıflarda tercih ediliyor ağır ve zengin gösterdiği için sanırım. Şahsım olarak çok temiz ve uygun fiyatlı denk gelmediği sürece tercihimi silahtan kullanmam.
Erkek adam için siyah renk özeldir... Bilinç altına yerleştirilmiş asil renktir.
Burada beyaz renk iyidir diyenler, kaç kişinin damatlığı beyaz takım elbiseydi.. (Sünnetliğinizle karıştırmayın.) -
quote:
Orijinalden alıntı: _TerryLeather_
Asıl sorulması gereken neden beyaz araba alıyorsunuz, donanımına o kadar para veriyorsunuzda bi metalik boyaya mı paranız yetmiyor ?
en sorunsuz renk olduğu için olabilir mi acaba. Opak buz beyazı...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ciladan sonra verdiği zevk her türlü olumsuzluğu unutturuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: fcsrn
Zevk meselesi, Siyah güneşi çekiyor, çizik belli ediyor felan ama yıkanınca da tüm renklerden daha iyi oluyor bence, aynı yerde bir siyah bir beyaz araç resmi (ikiside yeni yıkandıktan sonra çekildi)
hocam madem fırsatınız var bir de mavı kırmızı gri de cekip koyun yıkadıktan sonra siyahla farka bakalım
-
Valla kırmızı almak istemiştim ama yoktu, bayideki renklerden bir tek siyahı beğenebildim. Öyle temizliği falan da çok önemsemiyorum, baktım çok kirli gidiyorum 2 TL'ye benzincide yıkatıp çıkıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Can Baran
quote:
Orijinalden alıntı: fcsrn
Zevk meselesi, Siyah güneşi çekiyor, çizik belli ediyor felan ama yıkanınca da tüm renklerden daha iyi oluyor bence, aynı yerde bir siyah bir beyaz araç resmi (ikiside yeni yıkandıktan sonra çekildi)
hocam madem fırsatınız var bir de mavı kırmızı gri de cekip koyun yıkadıktan sonra siyahla farka bakalım
Mavi kırmızı gri arabamız yok Hocam malesef
-
yokya bu parlama tamamen hikaye. Koyu renk tum arabalar aynı parlıyor zaten. Adam araba siyah diye parası bol 5 kat boya koruma cekmek zorunda kalıyor zaten normal bile yıkatamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: yolcum
Erkek adam için siyah renk özeldir... Bilinç altına yerleştirilmiş asil renktir.
Burada beyaz renk iyidir diyenler, kaç kişinin damatlığı beyaz takım elbiseydi.. (Sünnetliğinizle karıştırmayın.)
kaç kişinin evinin dış cephesi siyah renk
Siyah renk arabalar daha bi havalı geliyor insanlara ancak yıkama ve toz konusuna gelince aracın solunu silerken sağ tarafı toz göstermeye başlıyordu ve insanı bezdiriyor o yüzden araba alıcak olursam mavi,kırmızı ,kahve gibi nadir bulunan renkleri severim almayan almasın bi kez araba alıcaz ondada millet kolay alsın diye beyaz almak çok şaçma nerden nereye ne alak ama olsun -
Siyah araç almaktansa bu renk araç almayı tercih ederim hocam hem az bulunuyor hemde çok hoş durmuş -
Geceleri gözükmüyo, tonight's the night...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melatonin -- 18 Temmuz 2015; 14:32:34 > -
quote:
Hep merak etmişimdir milletin boyle bir siyah araba duskunlugu var. 2. el ilanlara bakıyorum en ucuz arabalar hep siyah. Satması zor hatta cok az kişi tercih edebilir belki 2. el. İlerideki bir binada kapalı garajda yok ve sahipleri sanırım devlet memuru. Bina onunde guneşin alnında 3 tane siyah d sınıfı sıfır arabalar yatıyor sadece hafta sonu biniliyor. Camları sıcaktan nasıl patlamıyor hayret ediyorum. Çabuk kirleniyorlar ayrıca. Bu sıyah arac tutkusunu anlayamıyorum ve gerçekten neden siyah araba ya da koyu renk arabalar alınıyor çok merak ediyorum?
Cam patlama olayını düşünüyorlardır mühendisler sen merak etme.Yaptıkları araçların nerede satılacağını bilip ona göre yapıyorlar.İklim şartları göz önünde bulunduruluyor.Bizim emektar doblo metalik siyah çok hoşuma gidiyor her yeri çizik içinde olsada
-
quote:
Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp
quote:
Hep merak etmişimdir milletin boyle bir siyah araba duskunlugu var. 2. el ilanlara bakıyorum en ucuz arabalar hep siyah. Satması zor hatta cok az kişi tercih edebilir belki 2. el. İlerideki bir binada kapalı garajda yok ve sahipleri sanırım devlet memuru. Bina onunde guneşin alnında 3 tane siyah d sınıfı sıfır arabalar yatıyor sadece hafta sonu biniliyor. Camları sıcaktan nasıl patlamıyor hayret ediyorum. Çabuk kirleniyorlar ayrıca. Bu sıyah arac tutkusunu anlayamıyorum ve gerçekten neden siyah araba ya da koyu renk arabalar alınıyor çok merak ediyorum?
Cam patlama olayını düşünüyorlardır mühendisler sen merak etme.Yaptıkları araçların nerede satılacağını bilip ona göre yapıyorlar.İklim şartları göz önünde bulunduruluyor.Bizim emektar doblo metalik siyah çok hoşuma gidiyor her yeri çizik içinde olsada
o yuzden mıllet patır patır camları değiştiriyor anladım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GeTheFuckUp
quote:
o yuzden mıllet patır patır camları değiştiriyor anladım
Hiç başıma gelmedi.Akrabalarımdan da duymadım.Ha şöyle olabilir fazla genleşir vs vs sonra küçük bir darbede patlar ama durduk yere bilmiyorum .
-
Asıl bu soruyu beyaz araba alanlara sormak lazım. Bir kaç istisna hariç hepsi hareket eden kireç gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X