Şimdi Ara

Neden siyah araba alıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
5.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr.big

Arama kriterlerimde siyah haricinde her renk seçilidir.

Siyah kullanan bilir. Temizlik birkaç saatlik hevestir, çizik bir ömür göze batacak şekilde...

Estetik olarak ağırlığı başkadır. Zevk meselesidir.

Alıp temiz tutabilene saygı duyuyorum

Beyaz ve gri hariç her renk kiri ve çiziği belli etmekte. Maviden bezmiştim o yüzden.

Siyah arabaları ise çok seviyorum. Hele parıl parıl parlıyorsa, yanlarından geçerken kendi arabamın yansımasını izliyorum mis gibi.

• Kırmızı candır gerisi heyecan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah bi tek bmw ve mercefesin ust segment sedanlarina yakisiyor.

Bu araclara oaradi yetmeyen prestij meraklilarida gucu yettigi c ve ya d segmenti aracini siyah seciyor.

Benim favori renklerim arabasina gore degisir ilk onceligim kirmizi dir. Ne marka model olursa olsun. Bmw nin estoril mavisi ve bu seneki fuardaki m4 un yesilide cok cezbediciydi fakat bunlar biraz daha radikal renkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

Asıl sorulması gereken neden beyaz araba alıyorsunuz, donanımına o kadar para veriyorsunuzda bi metalik boyaya mı paranız yetmiyor ?

Beyaz veya gri araba açıkçası rahatlık. Çizik deseniz yakından bakmadıkça belli olmuyor. Kir deseniz çok aşırı kirli değilse, arada bir camları bezle silmek, far ve stopları silmek arabayı yeterince temiz gösteriyor. Biraz pasaklı işi yani. Kaporta kusurlarını (Gamze v.b) yine aynı şekilde dikkatli bakmadıkça göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 18 Temmuz 2015; 6:25:45 >
  • Astra'ya siyahin daha cok yakistigini dusundugum icin siyah aldirdim. Beyazini da 3 sene kullandik,arada gorsel olarak daglar kadar fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

ilk otomobiller siyahtı
    ilk insanda siyahtı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah araç eğer temizse cidden çok alımlı duruyor hocam.
  • Seksi olduğu için

• Siyah araç kullanmaktayım ve bu renk benim için bir tutku.Kapalı garaj var ancak ben yaz aylarında evimden uzaklarda olduğumdan genelde güneşin altında kalmakta.Kliması gayet başarılı olduğundan ve biner binmez birkaç dakikalığına sunroof açtığımdan içerideki sıcak havaya çok az maruz kalmaktayım.Dış temizliği konusunda da diğer renklere nispeten bir kaç defa fazla yıkatıyoruzdur.Ha tozlandı diye elimizde bez arabanın etrafında dönmüyoruz.
    Araba aldığımda hiç bunu satarken zarar eder miyim diye düşünmüyorum doğrusu öyle ikinci eli yavaş mı hızlı mı bu tür kaygılarım yok.Her malın acısı olduğu gibi bizler en fazla sizlerden biraz daha geç satabiliriz ki bu da büyük bir problem değil.
    Ayrıca Rosso Kırmızı Superb,Kahverengi Volvo bence bunlar da gayet çekici renkler.Aslında renklerin hepsi güzeldir tonu iyi ayarlandığında.

• Az yakıyor diyola

• cami yeşilipolo alıp 1 günde satmışlığım var ne satılmaması gitmemesi :)
    mavi yeşil beyaz siyah araba kullandım bu sefer kırmızı alıcam hepsinin keyfi ayrı
    beyazda temizlik derdi parlatma derdi yok
    siyahı parlatınca zevkten delirme derdi var :)
    siyah çizilince sinir krizi derdi var

• 2. Eli iyi diye o zaman b ya da c sınıfı araç alalım. Parçası pahalı diye D sınıfı araç almayalım. Çok yakar diye 2.. 00 motor almayalım. Güneşten kavrulur diye siyah renk almayalım. Servisi az diye araç almayalım.
    Hey yarabbim yaa hey yarabbim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 18 Temmuz 2015; 9:49:46 >
  • En güzeli metalik gri, hem fazla ısınmaz, hem beyaz gibi çiğ durmaz, hem de almansı bir hava veriyor. Şu beyaz furyası bitse de kurtulsak, yer gök şirket arabası gibi dışı beyaz içi siyah arabalarla doldu son birkaç senedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

İki arabam oldu ikiside kırmızı.

Kırmızı candır . Kırmızı haric bir de Estoril mavi var beğendiğim . Tabi kırmızı her araca da gitmiyor ama gittiğinde de ateş ediyor ciddi anlamda .

Otoparkta bakıyorum gri - beyaz arasında parlıyor tabi bu sokakta parkedince bir dezavantaj ülkedeki Magandalar yuzunden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Temmuz 2015; 9:55:30 >
  • Ben almiyorum

• Buraya bi sürü şey yazabiliriz ama tek bir sonuç var kısaca: ZEVK MESELESİ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazir yeri gelmisken sorayim ben de. Oncesinde gumus gri arabasi olupta sonradan siyah araba alanlar var mi? Griye gore cabuk mu kirleniyor? Cok mu kir gosteriyor? Temizlemesi zor mu?

• alay komutanının şoförü gibi, her durduğun yerde bezle silersin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hazir yeri gelmisken sorayim ben de. Oncesinde gumus gri arabasi olupta sonradan siyah araba alanlar var mi? Griye gore cabuk mu kirleniyor? Cok mu kir gosteriyor? Temizlemesi zor mu?

fırtına gri poloyu tam 11 sene kullandım
    ondan sonra aldığım siyah jazz a sadece 1 yıl tahammül edebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hazir yeri gelmisken sorayim ben de. Oncesinde gumus gri arabasi olupta sonradan siyah araba alanlar var mi? Griye gore cabuk mu kirleniyor? Cok mu kir gosteriyor? Temizlemesi zor mu?

fırtına gri poloyu tam 11 sene kullandım
    ondan sonra aldığım siyah jazz a sadece 1 yıl tahammül edebildim

Herkes cok sikayetci bu konuda. Hic siyah arabam olmadi. Bir taraftan guzel diyorum. Diger taraftan cok ugrastirir diye dusunuyorum. Ama siyahta guzel hani

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.