Şimdi Ara

Neden siyah araba alıyorsunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi en azından anladım neden siyah araba alındığını :) luzumu yokmuş gerçektende
  • Can Baran C kullanıcısına yanıt
    Türkl insanı siyah araba alıyorsa;
    1- Aldığı araba ucuz ise olduğundan pahalı ve ağır dursun diye,
    2- Aldığı araba pahalı ise olduğundan ucuz ve hafif durmasın diye, siyah araba alır.
    Gerçekten siyahı sevdiği için siyah araba alanlar, 100/5'i geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de siyah araç var içi de bej döşeme araç bir başka duruyor aynı arabanın beyazıyla arada çok fark var estetik olarak yane

• siyah gerçekten çok prestijli bir renk ama bakımı zor hemen kirlenir zamanla solar çiziği çok belli eder rütüş yapamazsın yazın çok ısınır beyaza göre aracın farkedilirliği az olur üste para vermek zorundasın, beyaz sıradan ama en kullanışlı renk beyaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır İzmir'de siyah araba kullanıyorum ama sırf renkten dolayı hiç memnun değilim.
    Araç içinde 45 dereceyi görmüşlüğüm vardır.
    Mesela kısa mesafe bir yere gideceksem sıcakta, hiç açmıyorum klimayı çünkü soğutana kadar oraya varmış oluyorum.
    Ayrıca kir göstermesi de cabası.
    Alırsam bir daha siyah almam kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Baran

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Camları 3 numara film ile kaplatınca arka koltuktaki cesetler görülmüyor... Töbe töbee, ne demek neden alıyorsunuz, hoşuma gidiyor ondan alıyorum, sanki patlıcan moru

patlıcan morunu da geçtim bide ozellikle satılmayan ve ilanlarda fume diye geçen sihay gri arası garip bir renk var onu bile alanlar var. Yanı alanlar var tamam da otomobil firmaları nıye o renk uretiyor onu bile anlamış değilim. Renk bile degil yanı o. Yanı nasıl bir hoşlanma tarzı, başkaldırış gibi bişey mı bu. Eski yıllardaki rock akımı gibi :D

Fümenin nesi kötüymüş ben anlamadım, renk işi zevk işi. Satılmadığından fabrikalar üretiyor zaten.
     Neden siyah araba alıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

quote:

Orijinalden alıntı: Can Baran

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

Camları 3 numara film ile kaplatınca arka koltuktaki cesetler görülmüyor... Töbe töbee, ne demek neden alıyorsunuz, hoşuma gidiyor ondan alıyorum, sanki patlıcan moru

patlıcan morunu da geçtim bide ozellikle satılmayan ve ilanlarda fume diye geçen sihay gri arası garip bir renk var onu bile alanlar var. Yanı alanlar var tamam da otomobil firmaları nıye o renk uretiyor onu bile anlamış değilim. Renk bile degil yanı o. Yanı nasıl bir hoşlanma tarzı, başkaldırış gibi bişey mı bu. Eski yıllardaki rock akımı gibi :D

Fümenin nesi kötüymüş ben anlamadım, renk işi zevk işi. Satılmadığından fabrikalar üretiyor zaten.
     Neden siyah araba alıyorsunuz?

kaputta boya mı var bunun on panjurla renk tonu tutmamış

• Can Baran C kullanıcısına yanıt
    Araçta boya yok ama tampon orijinal değil.

Güneşte ton farkı yok, ışıktan da olmuş olabilir.
  • 3 sene beyaz aracım vardı, cila atsamda çok belli olmuyordu. Şimdi siyah aracım var, en sevdiğim araç temizliği işinden sonra araç parlıyor resmen. Uzun sürmüyor ama ben her hafta temizliyorum itinayla
  • Bence siyah araci yazin kaputun uzerinde omlet veya sucuk ekmek yapmak icin aliyolar cunku okadar isiniyor arac yoksa su sicakta kim cesaret ederki!!

• Yıllar önce ev alırken mimar-mütahit sahibi odalar için renk seçmek amacıyla beni katolog bakmaya çağırdı.. Adam mimarsinan mezunu.. Neyse ben annemin odası hariç hepsini seçtim, annem de beyaz istedi.. (henüz evlenmemişken).. Mimarın çok hoşuna gitti, renkler konusunda yapılan araştırmaya göre ruh sağlığı en düzgün insanlar en açık renkleri tercih edermiş, en iyisi ise beyazmış.. Annemi kutlamıştı seçimi için.. Yan sitede bir adama ev satmış, emekli polis, özel birimci, bir odası koyu kırmızı diğeri siyah yaptırmış, adamcağızın karısı kansermiş, sonradan duyduk ölmüş.. "Siyah iç dünyası karanlık insanların rengidir.. Bilinçaltı yüzeye çeşitli şekillerde çıkar" denilebilir..
  • siyah araba yazın insanı çok bunaltıyor. ben osmanlı mavisi rengini çok seviyorum.
  • Araba'nın rengi koyu ise çok daha çekici ve şık bir görünüm sahibi oluyor. Açık renklerin al benisi yok aslında. Ama kir belli etmemesi güzel yönü.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.