Şimdi Ara

Neden MSI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Öncelikle soeum msı kullanan arkadaşlara. Neden msı'ı tercih ettiğinizi sorabilirmiyim ? Asus ve gigabyte gibi yıllardır kendini kanıtlamış markalar varken, son 3 4 yılda aldığı sponsorluklar ve kutuların üzerine gaming yazıp ejderha resmi koymaktan başka bişey yapmayan, her kartı birbirnin aynı olan, 2 tane fazladan kapasitör ekleyip 3 5 7 olarak piyasaya süren bir markayı neden tercih ediyorsunuz anlamış değilim. Lütfen mantık sınırları içerisinde açıklar mısınız ? Belki kafama yatarsa bende msı alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çünkü o bir OMESAY GEYMING çünkü onda KILLIR ETHERNET var çünkü onda AUDIYO BUUST var.Cunku onda TEK BIYOS var.Cunku onda çakma FAZ VE VİYEREM var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeezy -- 24 Temmuz 2015; 18:59:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksileyen tim (OMESAY KULLANICISI TEMSILI)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeezy

    Eksileyen tim (OMESAY KULLANICISI TEMSILI)

    Omesay değil "emesay" ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beadlock2247 -- 24 Temmuz 2015; 19:21:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msi nin gtx 760 ını kullanan biri olarak sapphire ve xfx gibi markalara sessizlik ve performans konusunda fark attığını söyleyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legendscorpion L kullanıcısına yanıt
    peki dediğiniz kadar kötü ise
    gigabyte niye sonradan cok benzer isimli z97x gaming 3- 5-7 isimli anakartlar cıkardı ,niye killer ethernet kullanmaya basladı gaming serisi yapıp veya asus niye rog serisi gibi 400$ -500$lık gaming anakartları varken, Msi'ya yakın fiyatta z97 pro gamer h97 pro gamer cıkardı.
    iyi olan seyler taklit edilir

    bu rekorlar nasıl kırılıyor dandik ise
    http://www.kitguru.net/components/matthew-wilson/extreme-overclockers-break-records-with-new-msi-x99-motherboard/

    gigabyte msi ve asus hatta asrock bu 4ü cok kaliteli markalardır




  • Önceden MSI G31TM P21 kullanıyordum memnundum.

    Şimdi MSI B85M GAMING'e geçtim.

    Anakartın chipset soğutucusu diğer markalara göre nerdeyse 3 kat daha büyük ve kalın.

    Mosfetleri ve mosfet soğutucusu iyi ve görüntüsü de şahane.

    MSI M-Flash Bios güncelleme olayı çok rahat ve kullanışlı.

    Killer Ethernet çok işe yarıyor. 70 küsür bulan pingler 50'yi geçmiyor.

    OC Genie gayet iyi. İşi bilmeyenler için güvenli sınırlarda otomatik OC yapıyor.

    Bu kadar :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazcık daha - istiyorum beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel kaliteli kartlar çıkarıyor, askeri sınıf bileşenler kullanıyor yani tamamiyle güven meselesi şu ana kadar asus-msi kartlarda hiç sıkıntı yaşamadım üstüne yeni msi z97 gaming 3 anakrt aldım ay sonu sistemi kurucam bakalım nasıl olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 24 Temmuz 2015; 20:18:36 >
  • Kişişel tercihleri insanların yadırgamamak lazım. Kimsenin üzerinde ejderha resmi var diye anakart veya başka bir parça alacağını sanmıyorum ayrıca yanlış bir düşünce bu.
  • Özellikle Msi tercih etmek için hiç bir sebep yok. Her markanın yerine göre iyi ve kötü ürünleri var sonuçta.
  • Anakartını bilmem de ekran kartı konusunda iyiler , performansı iyi soğuk çalışıyor sessiz ve güzel görünümlü ayrıca yazılımları da çok başarılı ve güncel
    - gaming 4g için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Herkes kendi düşüncesini paylaşmış. Ancak şunu anlayamıyorum. Ortalıkta o kadar çok msı sempatizanı varki. Ve bu insanlar bilgisayarla 2014 yılında tanışıp, kutu üzerindeki gaming yazısına ejderha resmine ve o çok beğendiği e-spor oyuncularının sponsorluklarından tanıyor bu markayı. Benim takıldığım nokta şu; Üzerine Gaming yazmak,şatafatlı bir kutu yapmak ve her kartına (anakart ve ekran kartı) bu ejderha simgesini eklemek bu kadar mı etkiliyor insanları ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legendscorpion L kullanıcısına yanıt
    Anlamadığın birşey var bu Msı markasına özel bir durum değil her markanın fanatikliğini yapanlar var forumda Kendini MÜHENDİS sananlar var birde her konuya msı öyle msı şöyle diye öneri yapan onlarıda ciddiye almamak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legendscorpion

    Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Herkes kendi düşüncesini paylaşmış. Ancak şunu anlayamıyorum. Ortalıkta o kadar çok msı sempatizanı varki. Ve bu insanlar bilgisayarla 2014 yılında tanışıp, kutu üzerindeki gaming yazısına ejderha resmine ve o çok beğendiği e-spor oyuncularının sponsorluklarından tanıyor bu markayı. Benim takıldığım nokta şu; Üzerine Gaming yazmak,şatafatlı bir kutu yapmak ve her kartına (anakart ve ekran kartı) bu ejderha simgesini eklemek bu kadar mı etkiliyor insanları ?

    Biz fakir olduğumuz için genelde paranın karşılığını almak istiyoruz. Ama dünya genelinde sırf "gaming" yazsın, agresif görünsün diye ürünlere para yağdıran büyük ve hızla büyümeye devam eden bir kitle var. Maalesef...


    Ancak MSI'ı tamamen bu kategori içerisine sokmak da yanlış olur. Yeni firma falan olduğu da yok. Asus kadar vardır belki de daha eski.
    Giriş ve orta seviyede fiyat/performans anlamında iyi iş çıkartan ürünleri azımsanmayacak kadar fazla, geçmişte de öyleydi.




  • Ekran kartım da anakartim da Msi.Gigabayt çok itici geliyor bana.Ne kadar iyi olacaksa olsun ben alıp kullanırken gönlüme yatmayan bisey olacaksa neden tercih edeyim ki.Asus kaliteli olsa da pahalı ve bana gore dusuk bütçeye degil de yuksek bütçeye hizmet veriyor.Bu tamamen benim düşüncem tabiki.

    Sonuc olarak iyi diye istemeden hosuma gitmeyen bir ürünü alacağıma hic almam daha iyi.Kotu de olsa hosuma gideni alırım ve bu tamamen kişisel bi tercihtir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka bazlı değil model bazlı değerlendirmek lazım. Ben x99 anakartını kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Zira asus x99 kullananların bir çoğu şikayet ediyor.
  • MSI DİĞER FİRMALARA GÖRE SOGUTMA VE KULLANIS KONUSUNDA DAHA İYİ VE FİYATLARIDA GAYET UYGUN ARTI OLARAKTA GARANTI KONUSUNDA DİĞER MARKALARDAN KAT KAT DAHA İYİDİR.SOGUTMA KATMANLARI DAHA GENIS VE BUYUK OLDUGU ICIN PERFORMANSI DAHADA ARTIRIYOR.
  • Yillardir RoG kullanirim . Hic problem yasamadim . Herkesin farkli tercihi var. Genelleme yapmamak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti olarak çok begenimi kazanmış bir firmadır arızalanan hatta bios güncellemesinde elektrikler kesildiginde iflas eden kartımı bile tamire olayı söz konusu bile olmadan degişim onayı geldi gidip yenisini magazadan kendim seçip aldım fiyatlarıda sundugu kaliteye göre kabul edilebilir düzeyde ama bakarım asus gigabyte evga zotac galax ne yapmış kalitesi nedir fiyatı nedir eger msi den daha uygun fiyata yakın kaliteyi sunabiliyorlarsa onlara yönelirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 24 Temmuz 2015; 23:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.