Sahibinden Dolandırıcısına Dikkat Edin!
Merhabalar, Sahibinden Sitesinden Ekran karti almak için Yunus Emre (Degistirmedenki ismi buydu) ile anlastik. ben parayi gönderdim kendiside ürünü göndermek için sözde kargoya gidiyordu hatta kartin fotosunu bile atmisti. Neyse üstünden 3 saat geçti kargoya verdiniz mi diye mesaj attim ve hem 0542 593 92 59 numarali telefondan hem de sahibinden hesabindan engellendim. Daha sonra bir arkadasim araciligiyla buna senin hakkinda suç duyurusunda bulunacagim diye mesaj attim ve bana dönüs yapti. Telefonun kendisinin olmadigini söyleyerek kardesinin yaptigini ve parayi geri gönderecegini söyledi. ertesi gün oldu iban attim aksam 22:04 civari sahte bir dekont göndererek parayi gönderdigini söyledi (Para hiçbir zaman gelmedi) Daha sonra paranizi gönderdim bir daha bu numarayi aramayin deyip tekrar engelledi ve Sahibinden deki Profilinin adini Furkan Topçu olarak degistirdi. Geçen Hafta Siber suçlara gidip suç duyurusunda bulundum.
EDİT: Sahtekar başka bir sahte profil daha açmış.
Profilinin adı: Muhammet Mutlu
Profilinde ki ilanın linki:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-cam-tavan-xenon-838743804/detay
Lütfen bu sahtekari şikayet edelim herkes görsün.
Sürekli hesabın adını değiştiriyor dikkatli olun.
RTX 2060 Ekran Kartı İçin İşlemci Tavsiyesi
|
i5 9400F + GTX 1660 Ti Benchmark Testleri
|
GTX 1660Ti ve i5 9400F Nasıldır?
|
PUBG Steam Kod Çekilişi
|
PUBG Steam Kod Çekilişi
|
SSD Takviyesi Sonrası Isınma Sorunu
|
Hepsiburada Kargoda Çalınan Siparişim
Hepsiburada 2 Haftadır Siparişi Kargoya Vermedi
|
Laptopuma Yeni Taktığım Ram Hakkında (8GB Single ve Dual Rank)
|
ASUS P8Z77-V LX - Corsair 8gb 1600Mhz - İntel Core i5 3570K - Thermaltake Vk9000 - Cooler Master 750W 80 Bronze - 1TB WD Caviar Blue |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 483
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 13.237 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware