Şimdi Ara

Neden böyle yapıyorsunuz gençler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
7.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum dısardaki tiplere ; Rock dinleyenler siyah pantolon,siyah tisört,saç-sakal karısmıs,bakımsız,su gibi bira tüketen,converseden baska ayakkabı giymeyen,hayatı barlardan,tantuniden ibaret olan kesim.

Diger tarafa bakıyorum rapci tayfa. Bol bol pantolonlar,essek gibi fantezi zincirleri,genelde vans ya da adidas ayakkabıları olan kesim.

Neden dinlediginiz müzigi giyim ve yasam tarzınıza yansıtıyorsunuz ki gençler,neden böyle yapıyorsunuz. Yerine göre giyinseniz,şık giyinseniz,güzel giyinseniz ne olur sanki.

Ben Bon Jovi'de dinlerim. Sting'de dinlerim. 50 Cent'de dinlerim. Hosuma giden,kulaga güzel gelen her seyi dinlerim ama müzigi hayat tarzı yapmak bana hep saçma gelmistir.

Bunun sebebini merak ediyorum rockcı ve rapçilerden. Hele bir de EMO tayfa var ki onlara girmek bile istemiyorum. Girmem de zaten,etrafta mis gibi kızlar varken.

Evet,yorumlar

• Müzik yaşam tarzıdır panpa müzik aşktır ruhtur her yere yansır
  • karakterleri oturmamış ergenlerde olur bu durumlar genelde. büyüyünce bir çoğu düzelecektir. özentilik büyük oranda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

karakterleri oturmamış ergenlerde olur bu durumlar genelde. büyüyünce bir çoğu düzelecektir. özentilik büyük oranda

+1
  • Bu tiplerin odasında mutlaka bi che guevera posteri bulunur
  • " Bak yaaaa ben bu tarz dinliyorum yaaaaa " cı gençlik bunlar. Tamamen özentiler başka da birşey değil. Yazın sıcağında siyah pantolon, siyah t-shirt ve siyah converse giyenleri görünce içim yanıyor itfaiye hortumuyla dalasım geliyor onlara Giy beyaz gömleğini, çek altına keten ve beyaz bi spor ayakkabı yada converse ne uğraşıyorsun be kardeşim yazık özenti oluyorsunuz iyice
  • konvers açıtır
    ayak parçalar koşamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapıyorsunuz?
    8 ay önce açıldı
    ŞU ANDA NE YAPIYORSUNUZ ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi taraftada türkceyi katleden gençler var

örnek : qAnKa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Aslında Yoğum -- 10 Haziran 2011; 12:43:00 >
  • Özgür bir ülkede yaşıyoruz değil mi isteyen istediğini giyer kısacası sanane banane.
  • Ortamına göre giyinmek varken ne diye tek tip ve biçimsiz giyinir ki bir insan. Ben de üniversite ögrencisiyim yeri gelir kot-gömlek-ceket giyerim. Yeri gelir esofman-tisört giyerim.

Ayrıca bu rock'cı tayfanın %80'ı les gibi kokuyor,git de bir banyo yap be kardesim hamam parasını veririm ben.
  • quote:

Bakıyorum dısardaki tiplere ; Rock dinleyenler siyah pantolon,siyah tisört,saç-sakal karısmıs,bakımsız,su gibi bira tüketen,converseden baska ayakkabı giymeyen,hayatı barlardan,tantuniden ibaret olan kesim.

Benim o converse giymiyom ama panpa. Ama alacam bu yaz. Tamamlanmış olucam. Artık ortamlarda tam bir rockçı olarak boy göstermeye hazır olucam.
    Ve evet leş gibi kokuyorum. Saçlarımda pis ve dökülüyolar ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Özgür bir ülkede yaşıyoruz değil mi isteyen istediğini giyer kısacası sanane banane.

adam zaten karışmıyorki merak ediyor
  • Bon Jovi, Sting, Phil Collins gibi isimleri dinleyebilmek için belirli bir yaşa gelmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Özgür bir ülkede yaşıyoruz değil mi isteyen istediğini giyer kısacası sanane banane.
  • Ayrıca Supernaturalden bir replik

"Bon Jovi BAZEN harikadır."
    Bazen harikalar evet, ama vasat bir grup, ergen grubu, sırf adam yakışıklı diye dinleniyolar. 5 şarkıyı geçmez iyi şarkıları. Bon Jovi olmasada olurdu. Belirli bir yaşa gelmeyi gerektirmeyen bir grup. Ayık olun.
  • Hayatım tantuniden ibaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

karakterleri oturmamış ergenlerde olur bu durumlar genelde. büyüyünce bir çoğu düzelecektir. özentilik büyük oranda

+1

+1
  • Ben de dediğin gibiyim hocayım :D
    Kafama güzel gelen her türlü müziği dinlerim ama giyiniş tarzımı müziklere göre belirlemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Bakıyorum dısardaki tiplere ; Rock dinleyenler siyah pantolon,siyah tisört,saç-sakal karısmıs,bakımsız,su gibi bira tüketen,converseden baska ayakkabı giymeyen,hayatı barlardan,tantuniden ibaret olan kesim.

Diger tarafa bakıyorum rapci tayfa. Bol bol pantolonlar,essek gibi fantezi zincirleri,genelde vans ya da adidas ayakkabıları olan kesim.

Neden dinlediginiz müzigi giyim ve yasam tarzınıza yansıtıyorsunuz ki gençler,neden böyle yapıyorsunuz. Yerine göre giyinseniz,şık giyinseniz,güzel giyinseniz ne olur sanki.

Ben Bon Jovi'de dinlerim. Sting'de dinlerim. 50 Cent'de dinlerim. Hosuma giden,kulaga güzel gelen her seyi dinlerim ama müzigi hayat tarzı yapmak bana hep saçma gelmistir.

Bunun sebebini merak ediyorum rockcı ve rapçilerden. Hele bir de EMO tayfa var ki onlara girmek bile istemiyorum. Girmem de zaten,etrafta mis gibi kızlar varken.

Evet,yorumlar

Bu dediğine katılmıyorum...Diğerlerinde ise haklılık payın var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi West! -- 10 Haziran 2011; 12:54:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

+1

+1

=2
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.