Şimdi Ara

Neden böyle yapıyorsunuz gençler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
7.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La şu milletin giyim kuşamı ne çok ilgilendiriyor bizim milleti. Böylesine tü kaka, türbanlıya çarşaflıya laf yok. Lan sizene milletin ne giydiğinden nasıl giydiğinden.

Bir de müzik dinlemenin yaşı olmaz. Bu tamamen kişinin zevkine ya da zevksizliğine bağlıdır. 40 yaşında heavy metal dinleyen tanıdığım da var 14 yaşında dinleyen tanıdığım da. 50 yaşında İsmail YK dinleyen de var 10 yaşında dinleyen de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

metal dinliyorum.metalin rengi yoktur yani metal dinliyorsan siyah giymelisin diye bir şey yok.genelde siyah ve koyu yeşil giyiyorum fakat sadece bu renkleri sevdiğimden.yerine göre beyazda giyerim kırmızıda.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

karakterleri oturmamış ergenlerde olur bu durumlar genelde. büyüyünce bir çoğu düzelecektir. özentilik büyük oranda

+1

+1

++
  • gençler git gide özenti olup bizim kültürmüz dışına çıkarsa bakın o zaman ülkenin haline sonra diyoruz aman diğer ülkeler bize şöyle yapıyo böyle yapıyo adamlar yapmış yapacanı dışarı bi çıkıyon mal mal tipler özümüzle alakasız giyimler kuşamlar.bi kişinin kıyafeti,giysisi yaptıklarının yapacaklarının habercisidir.insan kendine saygısından güzel giyinir özentisin değil eğer söz konusu bizim gençlerimizse hepimiz karışırız kimse bana demesin sanane diye

knotaqram34 +1

• bi tek bizde var bu kıyafet sorgulama olayı herhalde diğer ülkelerde de bu tarz giyinenler var onlarıda sorguluyolar mı acaba milletin giydiğinden size ne illa herkes sizin gibi mi giyinmek zorunda herkes özgürdür istediği gibi yaşar
    özet geçmek gerekirse sanane
  • quote:

Orijinalden alıntı: byredox

gençler git gide özenti olup bizim kültürmüz dışına çıkarsa bakın o zaman ülkenin haline sonra diyoruz aman diğer ülkeler bize şöyle yapıyo böyle yapıyo adamlar yapmış yapacanı dışarı bi çıkıyon mal mal tipler özümüzle alakasız giyimler kuşamlar.bi kişinin kıyafeti,giysisi yaptıklarının yapacaklarının habercisidir.insan kendine saygısından güzel giyinir özentisin değil eğer söz konusu bizim gençlerimizse hepimiz karışırız kimse bana demesin sanane diye

knotaqram34 +1

= knotaqram 35

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Ben bol giyiniyorum üstüme 4-5 beden büyük. Giyim tarzima laf edeni parcalarim, her türlü dayagi atarim. Hatta bir yere kapatip döverim.

4 5 beden büyük giyeceğine çarşaf dola üstüne.
  • Onu bunu bilmemde, bunu convers olayı beni uyuz ediyor.

Arkadaşım dağda, bayırda, çayırda, evde, işte, yolda, barda, clubda her yerde giyiyor bu ayakkabıyı, her 3 ayda bir yeni convers alıyor, beni uyuz ediyor. Tik tik hareketler yapıyor, conversden başka bir ayakkabı mı var diye, ha bide tommy shirt harici bir şey giymez, ama gel görki elektrik faturasını ödeyemiyor.
  • Bırakın herkes sevdiği-rahat olduğu gibi giyinsin,saçını uzatsın sakalını uzatsın.Sizi niye rahatsız ediyor?
  • onlar gene iyi
    esrar çekip gasp a çıkmıyorlar en azından
  • çok doğru söylemişsiniz hocam.
    müzik sadece dinlemek için,siyasete modaya ya da başka türlü işlere alet etmek bence müziği kirletiyor.
    rock-rap-metal tarzları yaşamlarına yansıtanları da anlamıyorum bir türlü kendilerine kimlik arıyorlar ve popüler olanları tercih ediyorlar.
    yaşım 18 ve her türlü müziği dinliorum,kulağıma hoş gelen herşeyi ama müziği siyasete falan karıştırmam.

bi ara system of a down'ı siyasete karıştırıyorlardı,severek dinlerim hoş müzik yapıyorlar ama haklarında tek bir kelime etmedim,dinlemeye de devam ettim,düşüncelerini söylemekte özgürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trail Of Blood

sen git makat terleme konularına gir

http://forum.donanimhaber.com/m_49790954/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49796707

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

karakterleri oturmamış ergenlerde olur bu durumlar genelde. büyüyünce bir çoğu düzelecektir. özentilik büyük oranda

tamamen öyle ilk okulda bende rapçi gibi takılırdım bol pant. bol tshirt vs şimdi aklıma geldikçe utanıyorum . .
  • Bende ağır derecede ROCK VE METAL dinlerim ama ne saçlarım uzun ne sakalım değişik,İçkide kullanmam,barlarda da takılmam öyle.Nede apaçisel giyinirim hele convers.Nefret ediyorum şu ayakkabıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 10 Haziran 2011; 15:55:28 >
  • Biz conversten ortaokuldayken nefret ediyoduk. Liseye geçtik nefretimiz azaldı. sonra büyüyüp büyük adam olunca öğrendikki boş işlermiş bunlar, çok rahat ayakkabıymış falan.
    Müziği yaşam tarzınıza uydurmayın diyenlerde ne ayak anlamıyorum arkadaş. Müziği yaşam tarzına uyduran adamlar o her gün dinleyipte vay be adam ne müzik yapıyo yeaaa dediğiniz adamlar. Müziği yaşam tarzına uyduramayan adam zaten müzisyen olamaz, ikinciside müzik denen o muhteşem şeyi, hayatındaki en ön planda olması gereken şeyi boş zamanlarında kafasına estikçe hobi olsun diye dinler. Anlayın artık bunu kaç kere yazacam. Bu böyledir. 1+1=2 kadar barizdir.

Rakçıyım metalciyim saçımıda uzatıyorum. Her zaman siyah giyerim, beyazdan nefret ederim. Bu elbet içimdeki müzik kültürümden gelişmiş bir şeydir ama, siyah en sevdiğim renktir, her zaman herkese yakışır, zayıf gösterir. Açık renkli t shirtlerdeki gibi o yaz sıcağında terden sırılsıklam gezen bebeler gibi olmazsınız. Siyah rengin faydalarını saymakla bitmez be. Siyah dünyadaki en önemli renktir. Siyah dışındaki renkler öylesine çeşitlilik olsun diye vardır.

• Kimin nasıl görüneceğine, nasıl kokacağına, nasıl konuşacağına, nasıl yaşayacağına karar verdiğine göre artık peygamberliğini ilan edebilirsin Eğer ileride peygamberler arasında favoriniz hangisi adlı anket yapılırsa da oyum sana
  • özentiliktir zamanında yapmışımdır. Çok kötü bir şey değilidir. Hayata renk katarlar. Eğer herkes yerine göre giyinmesini bilseydi farkımız kalmazdı. Karşı değilim. Apaçhiler hariç tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

quote:

Orijinalden alıntı: Trail Of Blood

sen git makat terleme konularına gir

http://forum.donanimhaber.com/m_49790954/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49796707

+

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Biz conversten ortaokuldayken nefret ediyoduk. Liseye geçtik nefretimiz azaldı. sonra büyüyüp büyük adam olunca öğrendikki boş işlermiş bunlar, çok rahat ayakkabıymış falan.
    Müziği yaşam tarzınıza uydurmayın diyenlerde ne ayak anlamıyorum arkadaş. Müziği yaşam tarzına uyduran adamlar o her gün dinleyipte vay be adam ne müzik yapıyo yeaaa dediğiniz adamlar. Müziği yaşam tarzına uyduramayan adam zaten müzisyen olamaz, ikinciside müzik denen o muhteşem şeyi, hayatındaki en ön planda olması gereken şeyi boş zamanlarında kafasına estikçe hobi olsun diye dinler. Anlayın artık bunu kaç kere yazacam. Bu böyledir. 1+1=2 kadar barizdir.

Rakçıyım metalciyim saçımıda uzatıyorum. Her zaman siyah giyerim, beyazdan nefret ederim. Bu elbet içimdeki müzik kültürümden gelişmiş bir şeydir ama, siyah en sevdiğim renktir, her zaman herkese yakışır, zayıf gösterir. Açık renkli t shirtlerdeki gibi o yaz sıcağında terden sırılsıklam gezen bebeler gibi olmazsınız. Siyah rengin faydalarını saymakla bitmez be. Siyah dünyadaki en önemli renktir. Siyah dışındaki renkler öylesine çeşitlilik olsun diye vardır.

rockci alert!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0DECB8E5A -- 10 Haziran 2011; 16:23:21 >

• Benim gibi bir insansan müzik herşeyin olmuştur.İmza
  • Kimisi bütün hücrelerinde yaşamak istemiştir müziği. Bu sebepten müzik tarzlarına göre yaşam tarzı geliştirmişlerdir. Şuan da öyle insanlar vardır muhakkak. Fakat geneli o müziği gerçekten sonuna kadar hissedip hayata o pencereden yaklaşan insanlara olan hayranlıktır. Onlar için geçici bir hevestir genelde...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.