Şimdi Ara

Neden böyle yapıyorsunuz gençler. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
1
Favori
7.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen birader walla milletin giydiği umurumda olmaz ama üreticiyede yansıyor bu sorun ben hayatımda converse ayakkabı alıpta giymiş insan değilim çok satılıyor diye gidiyorum adidas bayine bakıyorum doldurmuşlar conversleri gidiyorum nike bayine bakıyorum conversden başka ayakkabı yok inanırmısın 1 tane kırmızı nike işaretli burunları kalkık spor ayakkabı war nike'ın başka ayakkabısı yok artık normal spor ayakkabısı bulamaz oldum
  • Bunlar sosyal aktiviteleri olmayan gençlerdir. Halbuki biri basket, yüzme, koşu, uzak doğu sporlarıyla vs uğraşsa böyle mi olacak? Hayır! Ben metalciyim diyor siyahları giyiyor, bir de piercing yapıyor sonra eline alıyor gitarı 2 metallica öğreniyor. Onu çalıp kendini tatmin ediyor. Sonra da ot gibi sürdürüyor yaşımını... Bende bu yollardan geçtim ama ilkokuldaydı çabuk geçtim iyiki de kavrayabilmişim yanlışı, doğruyu...
  • Iste hepimiz su rockcilardan ve kiyafetlerinden nefret ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Bunlar sosyal aktiviteleri olmayan gençlerdir. Halbuki biri basket, yüzme, koşu, uzak doğu sporlarıyla vs uğraşsa böyle mi olacak? Hayır! Ben metalciyim diyor siyahları giyiyor, bir de piercing yapıyor sonra eline alıyor gitarı 2 metallica öğreniyor. Onu çalıp kendini tatmin ediyor. Sonra da ot gibi sürdürüyor yaşımını... Bende bu yollardan geçtim ama ilkokuldaydı çabuk geçtim iyiki de kavrayabilmişim yanlışı, doğruyu...

İlkokuldayken kesin geçmişindir o yollardan, en iyi sen bilirsin panpa.
    Neyse dünyaya katkısı olmayan apaçi ve rapçilerdense rockçı adamları koruyun da ülke adam olsun.

I-C-O yaşayan kanser lan resmen.
  • Lokomatif Portakal Seni kimse dövmemis galiba? Sabahtan aksama millete cevap yetistirecegine git bir baltaya sap ol ULAN.
  • gerekirse slipknot dinlerim ama hiç siyah pantolon siyah t-shirt giymem.
  •  Neden böyle yapıyorsunuz gençler.

su tiplere bak ya
  • Helal beyler. Bizde elimizden geldigince su rockci tipleri dövüyoruz. (Bilen bilir beni, ciddiyim.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

Her sey tamam da tantuni ne alaka

genelde bardan çıkınca tantuni,kokoreç ya da etraftaki herhangi bir yerden bu tür şeyler yemek zevklidir. Örneğin bar çıkışı çok midye yerim cila niyetine.
  • Aşağıda bir metalciyi görüyoruz...

Neden böyle yapıyorsunuz gençler.

Nasıl, kadın gibi mi? Böyle giyinince erkeklikten çıktı mı?
    Böyle düşünenler varsa ben size bu elemanın götürdüğü hatunu göstereyim:

Evet? Nerede kalmıştık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 11 Haziran 2011; 2:35:22 >

• Zevkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Helal beyler. Bizde elimizden geldigince su rockci tipleri dövüyoruz. (Bilen bilir beni, ciddiyim.)

Uv yeaa beybi gel döv beni
  • kime ne milletin sakalından stilinden şeklinden? eğer birileri dar ya da bol giyiyor diye sinir harbi yaşıyorsanız sorunlarınız var demektir. gidin tedavi olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

tek tip aşkını bırak herkesin bir kişiliği var özendi diye kimseyi suçlayamazsın kişisel tercihtir bu anlamayabilirsin biz de seni anlayamıyoruz

@TiSKE

bana daha çok iş hayatına gelince özgürlüklerimizi feda edip sistemin bir parçası olacakmışız gibi geliyor,

gömlek, kravat, ceket, her gün aynı saatte işe git, her gün aynı saatte işten gel. bence de bu düzgün değil, neyse demek istediğim ne yapabileceksek bu zamanda yapabiliyoruz iş işten geçtikten sonra istesek de bu günlere dönemeyeceğiz özenmenin suç olduğunu da düşünmüyorum

Özentilik / özenme bence karakteri oturmamış yada karakteri zayıf kişilerin kapılacağı bir dava.Kendi tarzları yada kendilerine güvenleri olmadığı için başkalarının gibi giyinip / başkaları gibi olmaya çalışarak bu eksik yanlarını doldurmaya çalışıyolarmış gibi geliyor.Hiç bir insan diğerinden üstün değildir benim için.Özenerek başkası gibi olmaya çalışarak kendinizi aşşalıyorsunuz kendinizi küçültüyorsunuz BENCE.

•  Neden böyle yapıyorsunuz gençler.
  • Lokomatif Portakal : Oha la Ankaradasin. Mekanim Pendik.
  • quote:

Oha laa.. Adam resmen tren rayını ortalamış hacı..
    Bari şöyle bir şey koysaydın:

• Lath.Crusader: Haci gece gece fazla ugrasmadim. Buldugumu koydum. Ayni stil giyiniyorum.
  • O Değil de Benim Kulağıma "Sadece" O Elektro Gitarın, Baterinin Ve Bas Gitarın Çıkardığı Üstüne Üstlük Bu Seslerin Ağır Olması Hoş Geliyorsa Ne Olacak? Bi Megadeth Dinleyip Bi Aaa Bu da Güzelmiş Diyip Murat Boz Dinleyemiyorum Kusura Bakmayın. Mideme Bulantı Geliyor Sonra Dumçıka çık çaka çak Şarkılardan. Zaten O Kulağıma Ne Hoş Gelirse Dinlerim Mantığını Çözemeyen İnsanlardan Biriyim Ben de..

Müzik Bir Yaşam Tarzıdır. Kendimi Nasıl İyi Hissediyorsam Öyle Giyiniyorum. Tiki Tiki Pembe Pembe Giyineceğime Güneşin Altında Siyah T-shirt ve Mavi Kot Giyerim. Saçım Uzun Kime Ne Ve En Geç 2. Günü Yıkıyorum. Her An Tertemiz Kokmaya Özen Gösteriyorum? Ve Çok da İyi Bir Şekilde Türkçe Kullanmaya Özen Gösteriyorum. Kimseye Kendimi Kanıtlama Gibi Bi Çabam da Yok. Kendim Oluyorum. Ve Böyle Seviyorum Heavy Metal Dinliyorum.

Hadi Bakalım. Genelleme Yapmak Kolay. İsteyen İstediği Tarzı İşler Hayatına.

• quote:

Helal beyler. Bizde elimizden geldigince su rockci tipleri dövüyoruz. (Bilen bilir beni, ciddiyim.)

Hieyt be aslan parçası seni
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.