Şimdi Ara

Neden böyle yapıyorsunuz gençler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
7.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok manyak death metalciyim hep death dinlerim.
  • Müzik bir yaşam tarzıdır, müziği yaşam tarzına yansıtmayacak kadar önemsemeyen, ciddiye almayan, müziğe hayatında önemli bir yer vermeyen adamlar yaşam tarzlarınada müziği katamazlar. Ayık olun.
  • Bunların çoğu ergenlikde olan şeyler eskiden bende belli şeyler giyerdim ama sonra artık herşeyi dinler oldum yerine göre giyinmeye başladım zamanla akıl başa oturunca çözülüyo
  • Ben bol giyiniyorum üstüme 4-5 beden büyük. Giyim tarzima laf edeni parcalarim, her türlü dayagi atarim. Hatta bir yere kapatip döverim.
  • Büyüyünce rayına oturcaklar merak etme abisi, takılsınlar şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

karakterleri oturmamış ergenlerde olur bu durumlar genelde. büyüyünce bir çoğu düzelecektir. özentilik büyük oranda

+1

Onları yapanların çoğu ergen, daha bir şeyler yerine oturmamış. Tarz yaratıp, kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar. Bir süre sonra kendi kendilerine düzelecektirler zaten.
  • Eskiden bende giyinirdim öyle ama düzeldi ama bunu söyleme ihtiyacı bulmuyorum. Sizene milletin ne giydiğinden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 10 Haziran 2011; 13:13:54 >
  • Herkes kendine yakıştırdığı şeyi giymekte özgürdür bunu bir nedene bağlamaya çalışmanın gereksiz olduğu kanısındayım ( renkler zevkler... )
  • xchampionx:
  • Ya hocam seni gören de evli barklı insan sanacak. 20 yaşındaki adamın açtığı başlığa bak. "Niye böyle yapıyorsunuz GENÇLER"
  • Sanane ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Ben bol giyiniyorum üstüme 4-5 beden büyük. Giyim tarzima laf edeni parcalarim, her türlü dayagi atarim. Hatta bir yere kapatip döverim.

alo çak anında damlarım olay yerine baba
  • büyüyünce düzelir.
  • örnekte gösterdiğiniz gibi değil fakat onun ara sıra olanı diyebiliriz belki çünkü müzik genellikle ruh haline göre dinlenir onun için de kişi öyle giyinmek ister tabi bunu rutin hale getiren kişide bir sıkıntı vardır
    Bi de ben hiç kokan rakçı görmedim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

karakterleri oturmamış ergenlerde olur bu durumlar genelde. büyüyünce bir çoğu düzelecektir. özentilik büyük oranda

+1

+2
  • metal dinliyorum.metalin rengi yoktur yani metal dinliyorsan siyah giymelisin diye bir şey yok.genelde siyah ve koyu yeşil giyiyorum fakat sadece bu renkleri sevdiğimden.yerine göre beyazda giyerim kırmızıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

metal dinliyorum.metalin rengi yoktur yani metal dinliyorsan siyah giymelisin diye bir şey yok.genelde siyah ve koyu yeşil giyiyorum fakat sadece bu renkleri sevdiğimden.yerine göre beyazda giyerim kırmızıda.

+1

Hatta çoğunlukla kırmızı tonları falan giyerim. Özellikle gömlek olarak. Ve yıllardır metalden başka bişe dinlediğimi bilmem kolay kolay. Ne yani illa siyahmı giyeyim şimdi. Çok saçma. Müziği bu tip şeylerle özdeşleştirmemek lazım..
    Bide en acayibime giden şey genelde bu tiplerin ben farklıyım demesidir. O fark nerde ben hala göremedim. Hepsini kızılay giydiriyomuş gibiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Bakıyorum dısardaki tiplere ; Rock dinleyenler siyah pantolon,siyah tisört,saç-sakal karısmıs,bakımsız,su gibi bira tüketen,converseden baska ayakkabı giymeyen,hayatı barlardan,tantuniden ibaret olan kesim.

Diger tarafa bakıyorum rapci tayfa. Bol bol pantolonlar,essek gibi fantezi zincirleri,genelde vans ya da adidas ayakkabıları olan kesim.

Neden dinlediginiz müzigi giyim ve yasam tarzınıza yansıtıyorsunuz ki gençler,neden böyle yapıyorsunuz. Yerine göre giyinseniz,şık giyinseniz,güzel giyinseniz ne olur sanki.

Ben Bon Jovi'de dinlerim. Sting'de dinlerim. 50 Cent'de dinlerim. Hosuma giden,kulaga güzel gelen her seyi dinlerim ama müzigi hayat tarzı yapmak bana hep saçma gelmistir.

Bunun sebebini merak ediyorum rockcı ve rapçilerden. Hele bir de EMO tayfa var ki onlara girmek bile istemiyorum. Girmem de zaten,etrafta mis gibi kızlar varken.

Evet,yorumlar

Aynı kafadayız hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.