Şimdi Ara

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN FATİH HOCAM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam gördükki yine 4-4-2 oynayacaksın. takım atak yapsın bassın vs vs. ama yine gördükki takım ilerleyemiyor bile. engin 15. dk dan sonra döküldü resmen. gs kanatlardan en az atak yaptığı maçlardan birini yaptı. topu alan rakibine veriyor. selçukla yekta birşeyler yapmak istesede sabri ve engin sağolsun bütün atakları öldürdükleri için onlarda pasif kaldı. ve sonra ne oldu? gol geldi kaçınılmaz olarak. hiç şaşırmadım zaten. daha sonra '' çok şükürki'' gelen gol imdadımıza yetişsede yinede oyuna birşey katmadı..

ikinci yarı bir umut besliyordum değişikliklerden ama gözlerime inanamadım... tamam amrabatı anlayabilirim, ama AYDIN??? aydın nedir hocam nedir? herkes biliyorki amrabat sneijder burak. bunlar girecek çünkü takım gitmiyor.. ama oyuna giren aydın ve burağın kesildiğini anlayabiliyoruz..

bunuda kabullenemesemde bi derece tamam derim '' belki'', ama oyundan aldığın isim sahanın selçukla beraber en çok birşeyler yapmak isteyen adamı '' yekta''. şok oldum resmen... şok... engin tel tel dökülürken yekta çıktı oyundan.. ve oyuna girdikten sonra aydının ismini duyan varmı acaba?? yada atakları kesen kimdi acaba??

burağı oynatmamanın taktikle şunla bunla hiçbir alakası yoktur.. hemde takım gol yollarında resmen tükenmişken ve burak diye bağırırken.. bunun izahıda olamaz..

peki ya muslera o iki pozisyonu kurtaramasa idi maç 3-1 bitse idi neler olacaktı?? bunun cevabını hepimiz biliyoruz..

sonuç? psikolojisi bitmiş bir burak, kahraman bir muslera, kaybedilen 2 puan ve fatih terimin inanılmaz kumarları...

• Bilmiyorum daha kaç puan kaybetmemiz gerekiyor ftnin aydınla,emreyle,enginle olmadığını.Umut Bulut koşmak dışında yeteneği olmayan bir oyuncu sen bu adamı tek forvet olarak oynatıyorsun.Bıktım artık şu ftnin inatçılığından.
  • Bildigim tek birsey var, sneijder Burak'a benzemez adami koltugundan eder, oynadigi 20 dakkada 40 yillik gs li gibi oynayan adami 70dakka klubeye mahkum etmek ayiptir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la yeter vallaha heyecan yaratıp sonra başarı getirmek mi amacı nedir? bir maç rahat oynayalım ya zevkle izleyelim basit oynayalım . ama yok illa işi yokuşa sürecekler. arkadaş basit oyna seri oyna azıcık real madrid barcelona arsenal izleyin la sahaya çıkıp birşeyler gösterin . o kadar parayı alıyorsunuz bu taraftara yazık ediyorsunuz . bu ülkede herkesin maddi durumu belirli kimi ihtiyaçlarını kısıyor destek oluyor , kimi 1 yerine 2 alıyor ama artık yeter! verilen desteği gözardı etmeyin adam gibi oynayın bu nedir arkadaş!
  • şu adama korkularından bir tane doğru düzgün soru soran gazeteci yok. Önümüzdeki hafta yine bu saçmalıkları izleyeceğiz..
  • Yekta'nın oyundan çıkması, Aydın'ın oyuna girmesi, Emre'nin oyundan çıkmaması, Burak'ın oyuna girmemesi der ve kaçarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    4 yıl önce açıldı
    Bu adam nasıl öğretmen la
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fatih Terim aklını başına toplamazsa bence yolların ayrılması mantıklı olur.4-4-2 de bu kadar inat etmek,saçma sapan oyuncu tercihleri,Sneijder'i 90 dakika oynatmamak,Burak'a kesik atmak.Say say bitmez.
  • Benim gibi Fatih Terim'i babası gibi seven bi adam bile bu maçta Fatih Terim'e laf söylediyse doruk noktadayız demektir. Ne biçim kadro çıkarıyorsun ne biçim oyuncuları sokuyorsun oyuna. Kardeşim bu Emre nedir ya nedir biri açıklasın bana. Burak neden oynamıyor Sneijder'i 70.dakikaya kadar ne bekletiyosun. Adam giriyor sağa sola bakınasıya maç bitiyor...

Fatih Hoca başladı gene hata yapmaya umarım devam etmez..
  • Tek forvet oynuyoruz ve o kişi de umut aydını almasının mantığı yok zaten sneijderi alsa ve burağı alsa sürekli amrabatın kanadından zorlayarak en kötü 1 gol bulurduk.
  • Sabirli olmak gerekir Drogba takima katilmasi ve 1 2 hafta icindede Sneijder form tutmasi ile muhtemelen Terim degisik bir sisteme gecicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Benim gibi Fatih Terim'i babası gibi seven bi adam bile bu maçta Fatih Terim'e laf söylediyse doruk noktadayız demektir. Ne biçim kadro çıkarıyorsun ne biçim oyuncuları sokuyorsun oyuna. Kardeşim bu Emre nedir ya nedir biri açıklasın bana. Burak neden oynamıyor Sneijder'i 70.dakikaya kadar ne bekletiyosun. Adam giriyor sağa sola bakınasıya maç bitiyor...

Fatih Hoca başladı gene hata yapmaya umarım devam etmez..

Hocam sakin olalım, bu bir lig maçıydı ve halen lideriz. Fatih Terim ne yapacağını çok iyi bilir biliyorsun bunu.
  • Yazar burda " Halkin kendi kendini yonetmesine 'senceru' " denmedigini belirtmis .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim kadar kafanıza taş düşsün ben birşey demiyorum ki size arkadaş. Yok yani Bursa gibi güçlü bir rakibe bile saygısızlık ediyorsunuz.
  • terim gitmek istiyor olabilir ,bilinçli insan yanlış oyuncuları oynatabilir mi , emre,aydın bunlar kimden torpilli lucescu yu al ünal başgan lucescu takıma yararlı oyuncuları nasılda almıştı şimdi adamın eline iyi bir kadro verdiler yine fıss. Eksikler vardı zaten sol bek ve stoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Fatih Terim kadar kafanıza taş düşsün ben birşey demiyorum ki size arkadaş. Yok yani Bursa gibi güçlü bir rakibe bile saygısızlık ediyorsunuz.

kusura bakma ama, Sen büyük takımım, CL de çeyrek final yarı final peşinde koşarım diyorsan bırak bursayı, Feneri Beşiktaşı bile mahalle takımı kategorsinde yenmen lazım.

nedir allah aşkına, Sabri, Emre, Aydın, Engin ? hadi sabri yokluktan. ya aydın nedir yaa, aydın aydın...

hadi adam yok, çek amrabatı sağa snayderi sola al umutu çıkar elmander, yardır, bu bile daha mantıklıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Fatih Terim kadar kafanıza taş düşsün ben birşey demiyorum ki size arkadaş. Yok yani Bursa gibi güçlü bir rakibe bile saygısızlık ediyorsunuz.

kusura bakma ama, Sen büyük takımım, CL de çeyrek final yarı final peşinde koşarım diyorsan bırak bursayı, Feneri Beşiktaşı bile mahalle takımı kategorsinde yenmen lazım.

nedir allah aşkına, Sabri, Emre, Aydın, Engin ? hadi sabri yokluktan. ya aydın nedir yaa, aydın aydın...

hadi adam yok, çek amrabatı sağa snayderi sola al umutu çıkar elmander, yardır, bu bile daha mantıklıydı.

Yav he he...
  • Benim tahminim oyuncu eliyor kafasında.Sezon sonu gönderilmesi gereken çok oyuncu var.Hazır lige yerimiz sağlamken ben bu adamları deneyeyim verim alamazsam hepsini şutlarım diyor.Yoksa başka açıklama kesmez beni.

Drogba gelince Senijder ve Drogbayı bu şekilde oynatmazsa en fazla sezon sonuna kadar dayanır gönderilir.Umarım oyuncu ayıklıyordur sezon sonuna.yoksa gidici...
  • Hayatımda ilk defa bir futbolcunun ayaklarının kırılmasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NatroTech

Transferlerle uçan GS taraftarının, dibe çakılmasını izlemekteyiz.

dibe çakılmış halimiz buysa vay sizin halinize o zaman
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.