Şimdi Ara

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN FATİH HOCAM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 11'den ziyade değişiklikler gerçekten berbattı bana kalırsa. Aydın nedir hocam yapma gözünü seveyim. choLaq'a laf etmiyorum zaten artık, Allah'a havale ediyorum onu. Amrabat da emeklemeyi öğrenmiş bugün gördük, ayakta duramadı. Burak'ı ne kadar sevmesem de bugün değişiklikler arasında Burak olmalıydı, ilk 11 veya Sneijder'in yerine demiyorum ancak Aydın'ın yerine Burak girmeliydi oyuna.
  • BEYLER SAKİN OLUN
    Bu yıl şampiyonuz.Haftaya antalyayı yeneriz.Deplasmanda akhisarı geçeriz(olsun o kadar) İçerde orduyu ezeriz.Edior sana 9 puan.Rakipler hiç puan kaybetmeyecekmi sizcce.Benim tahminim bu.Bugün kötüydük ama takım iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Bilmiyorum daha kaç puan kaybetmemiz gerekiyor ftnin aydınla,emreyle,enginle olmadığını.Umut Bulut koşmak dışında yeteneği olmayan bir oyuncu sen bu adamı tek forvet olarak oynatıyorsun.Bıktım artık şu ftnin inatçılığından.

+1

Bence maçın en kötü oyuncusu Riera'ydı.
  • Fatih hoca her zamanki gibi 1 galibiyet aldığında ardından ya berabere kalacak ya yenilicek budur olay 2 maç üst üste kazanmak haram .
  • anladım ki kendisi galatasaray'ın aykut kocaman'ı.. böyle dedim diye sakın kendisini eleştirdiğimi sanmayın. asla. ne haddime. benim teknik direktörlüğüm cm oynamaktan ibaretken pek çok kendini bilmez gibi fatih terim'i eleştirmek haddim değil.

zerre sevmem kendisini. fenerbahçeliyim çünkü. şahsen tanımadığım için kendisinde sevecek bir yan göremiyorum. ama yaptığı işe saygı duymamam elde değil. aykut gibi demem ise aykut'a yapılan muamelenin ona da yapılmaya çalışılması. aykut'u, istikrarı dışında gözle görülen bir başarısı yokken savunan ben, elbet fatih hocayı da savunacağım.

silkelenin ve kendinize gelin cinconlar. evet size diyorum. cinconsunuz siz. en angut galatasaray taraftarısınız. bu ülkeye uefa kupasını getiren. bu ülkeyi avrupa şampiyonasına götüren, bu ülkenin futbolda ilerlemesine en büyük katkıları sağlayan bir adamı, hele de geçen sezon şampiyonluğu da kazanmışken bir kaç puan kaybetti diye eleştirmek kimin ne haddine? hasta mısınız lan? aykut kötü, samet kötü, şenol ile ertuğrul zaten kötüydü istifa etti, fatih de kötü? kim iyi lan? ne çok biliyorsunuz?

yemin ederim bu adamların iki maçta yerin dibine sokulmasından ben bıktım usandım. onu geçtim, sneijder geldi diye emre çolak vasat oldu birden? nedir bu yabancı sevdası millet? tamam elin hollandalısı bir yıldız elbet, ama elimizdekileri hor görmek niye? sonra deniyor ki bilmem kaç yılda bir tek arda çıktı... e çıkar, bu kadar sabırsız olursanız, gençlere şans verenleri bu kadar çabuk yıkmaya çalışırsanız, bu olur.

fatih terim'i sevmem. dedim. ama saygı duyarım. siz de biraz duyun. zahmet olmazsa?

Sözlükten larden loughness nickli yazardan alıntıdır.

• Fatih Hocaya saygim cok buyuk ama mac oynanirken takimi deneme tahtasina cevirmesinden biktik . Takim cift forvet basliyor sonra teke dusuyor , iki kanat aliyor emre ortaya geliyor falan filan . Bu takim sampiyonlar liginde ve ligde iddiali olmak istiyorsa bir sistemimiz artik olmali .

Gecen sene 4-4-2 gibi bir sistemi benimsedik ve basarilida olduk. Ancak yeni transferle ve bu defansla bu takimin bu sistemi artik kaldiramayacagi cok acik . Fatih hocanin artik bir sistem belirleyip onun ustunde yogunlasmasi gerekiyor.
  • ya fatih terim sen ne ayaksın.emre inadından bıktık.adamda oyun zekası sıfır korner atamaz şut çekemez geriye yardım yok.

sneijder heralde ligin sonuna doğru ilk 11 oynamaya başlar.

enginle aydınla olmaz bu işler.bırak bu inadını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Benim tahminim oyuncu eliyor kafasında.Sezon sonu gönderilmesi gereken çok oyuncu var.Hazır lige yerimiz sağlamken ben bu adamları deneyeyim verim alamazsam hepsini şutlarım diyor.Yoksa başka açıklama kesmez beni.

Drogba gelince Senijder ve Drogbayı bu şekilde oynatmazsa en fazla sezon sonuna kadar dayanır gönderilir.Umarım oyuncu ayıklıyordur sezon sonuna.yoksa gidici...

Bunu yazacaktım inan... %1oo katılıyorum !
  • Gerçekten çok farklı bir taraftarımız var. Geçen yıl adam 8.likten aldı şampiyon yaptı. 3 4 maç kötü oynadık diye saydırmaya başlamışlar. Olası bir başarı da bizden çok sevinirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smog55

Gerçekten çok farklı bir taraftarımız var. Geçen yıl adam 8.likten aldı şampiyon yaptı. 3 4 maç kötü oynadık diye saydırmaya başlamışlar. Olası bir başarı da bizden çok sevinirler...

insanlarin saydirmasi degil emreye aydina bukadar israr etmesi.maci izleyip hic bilgisi olmayan biride emrenin oyundan alincagini anlar.bu israr neden? birtane fiziksel gucu yok adamakilli birtane olumlu hareketi yok.emrenin yerine neden burak yok diye soyleniyo cogu kisi.bende onlardan biriyim.nereye kadar emreyle devam edecek..l

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut: gercekten sacmaliyor. bu adamin sneijder'e gicigi var. gecen hafta oyundan cikarken sneijder'e artistlik yapti, bu hafta pas atmak yerine 10 kisinin arasina calima girdi.
    emre: zaten bizim mahalle takimina almam nasil bi topcu anlamadim.
    selcuk: sneijder oyuna girdigi zaman aslinda selcugun cok sacmaladigini gorduk.
    amrabat: sneijder ile paslasabilen, arada bir guzel orta kesebilen bir adam. kotunun iyisi.
    sabri: cok siritmadi
    elmander: ilk dakikadaki pozisyonda kendini yere atmak yerine gol atmak icin ugrasmasi lazimdi. orada burak kendini yere atsaydi diri diri yakarlardi burak'i elmander olunca kimse ses cikarmiyor.
  • BU TAKIM BU SENE MAÇ SEÇİYOR ARKADAŞ DERBİLER VE SAMPİYONLAR LİGİ MACLARINI AC İZLE BİDE LİGDEKİ DİĞER TAKIMLARA OYNADIĞIMIZ MACLARI RESMEN BARİZ BELLİ GEÇEN HAFTADAKİ FUTBOLDAN ESER YOK OYUNCU DEĞİŞİKLERİ YANLIŞ TEK FORVETE DÖNÜYORSUN ENGİN OYUNDA YANINA AYDINI ALIYORSUN BURAK SNEIJDER KENARDA AYDIN İLE AMRABATI OYNATMAK NEDİR HOCAM BU TAKIMA DEVRE ARASINDA DEFANSA TAKVİYE YAPILMADI BUNUN ACISINI CIKARTICAKLAR CATIR CATIR HER SALINAN TOP TEHLİKE KARDEŞİM BUNEDİR GOL YEMEDİĞİMİZ MAÇ YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smog55

Gerçekten çok farklı bir taraftarımız var. Geçen yıl adam 8.likten aldı şampiyon yaptı. 3 4 maç kötü oynadık diye saydırmaya başlamışlar. Olası bir başarı da bizden çok sevinirler...

Saydırmak dediğin, ''ne biçim TD sin,senden hoca olmaz,bu işi bilmiyorsun,Sneijder ayarı sana fazla geldi'' tarzı yorumlardır,kötülemektir.

''Neden 90 dakika emre yi oynattı,neden Burak oynamadı'' vs. demek eleştirmektir.

Emre'yi neden oynatmadın diye eleştirmenin de 2 yıl önce 8.likten alıp şampiyon yapmasına vefasızlık yapmakla uzaktan yakından alakası yoktur.Senin dediğin anca ilk satırda ki şekilde söyleyenler için olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas Greenleaf

anladım ki kendisi galatasaray'ın aykut kocaman'ı.. böyle dedim diye sakın kendisini eleştirdiğimi sanmayın. asla. ne haddime. benim teknik direktörlüğüm cm oynamaktan ibaretken pek çok kendini bilmez gibi fatih terim'i eleştirmek haddim değil.

zerre sevmem kendisini. fenerbahçeliyim çünkü. şahsen tanımadığım için kendisinde sevecek bir yan göremiyorum. ama yaptığı işe saygı duymamam elde değil. aykut gibi demem ise aykut'a yapılan muamelenin ona da yapılmaya çalışılması. aykut'u, istikrarı dışında gözle görülen bir başarısı yokken savunan ben, elbet fatih hocayı da savunacağım.

silkelenin ve kendinize gelin cinconlar. evet size diyorum. cinconsunuz siz. en angut galatasaray taraftarısınız. bu ülkeye uefa kupasını getiren. bu ülkeyi avrupa şampiyonasına götüren, bu ülkenin futbolda ilerlemesine en büyük katkıları sağlayan bir adamı, hele de geçen sezon şampiyonluğu da kazanmışken bir kaç puan kaybetti diye eleştirmek kimin ne haddine? hasta mısınız lan? aykut kötü, samet kötü, şenol ile ertuğrul zaten kötüydü istifa etti, fatih de kötü? kim iyi lan? ne çok biliyorsunuz?

yemin ederim bu adamların iki maçta yerin dibine sokulmasından ben bıktım usandım. onu geçtim, sneijder geldi diye emre çolak vasat oldu birden? nedir bu yabancı sevdası millet? tamam elin hollandalısı bir yıldız elbet, ama elimizdekileri hor görmek niye? sonra deniyor ki bilmem kaç yılda bir tek arda çıktı... e çıkar, bu kadar sabırsız olursanız, gençlere şans verenleri bu kadar çabuk yıkmaya çalışırsanız, bu olur.

fatih terim'i sevmem. dedim. ama saygı duyarım. siz de biraz duyun. zahmet olmazsa?

Sözlükten larden loughness nickli yazardan alıntıdır.

/>

Millet kafayı kırmış aga,herkes ben bilirim peşinde.FT'yi savunanlar,FT'ye sövenler,FT'yi savunanlara sövenler esas konuyu unutmuş sidik yarıştırır olmuşlar.Bir gruplaşma çabası,bir ego tatmini...Büyüğüm millet bebe ayağına yatmalar,entel dantel tavırlar...Tam seyirlik...

• Galatasaray forumundan soğudum şuan. 3 kuruşluk futbol bilginiz ile Fatih Terim'i eleştirmeyin. O adam Galatasaray'ın başına gelmiş en güzel şeydir, ne yapılacağını bilir. Oyunu çok iyi okur, tartışılmaz en iyi Türk teknik direktördür.
    Eleştirilerinize gelirsek; Amrabat ve Emre girdikten sonra kanatları kullanmaya başladık ve üzerimizdeki baskıyı atıp oyunu kontrol ettik. Biraz şanslı olsak şuan kazanmış olabilirdik. Ama sizin şu skora bakıp yorum yapmanız olayı bitiriyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Galatasaray forumundan soğudum şuan. 3 kuruşluk futbol bilginiz ile Fatih Terim'i eleştirmeyin. O adam Galatasaray'ın başına gelmiş en güzel şeydir, ne yapılacağını bilir. Oyunu çok iyi okur, tartışılmaz en iyi Türk teknik direktördür.
    Eleştirilerinize gelirsek; Amrabat ve Emre girdikten sonra kanatları kullanmaya başladık ve üzerimizdeki baskıyı atıp oyunu kontrol ettik. Biraz şanslı olsak şuan kazanmış olabilirdik. Ama sizin şu skora bakıp yorum yapmanız olayı bitiriyor zaten.

sen aynı bilginle eleştirebildiğine göre ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Galatasaray forumundan soğudum şuan. 3 kuruşluk futbol bilginiz ile Fatih Terim'i eleştirmeyin. O adam Galatasaray'ın başına gelmiş en güzel şeydir, ne yapılacağını bilir. Oyunu çok iyi okur, tartışılmaz en iyi Türk teknik direktördür.

Yok üstelikte baskiyi kurduk yazmis kac pozisyona girmis takim daha ondan haberi yok. Ft sezon basindan beri sürekli hata yapiyor 2 mac üst üste kazandigimiz nerdeyse yok hale ayni seyler.
    Ha tek gercek var FT rakipler bu derece sorunlu olmasa bu kadar hatayi yapmazdi birazda kasitli yapiyor.

• adam 8.likten aldığı takımı süper oyunla şampiyon yaptı geçen yıl eze eze şampiyon olduk.fatih terime bırakın ondan iyi mi biliyosunuz bişeyleri?klüpte oynamamışsınız etmemişsiniz bilginiz tecrübeniz yok.burak umuttan daha iyi olabilir ama umut buraktan çok çalışmıştır daha isteklidir burakda form düşüklüğü vardır gözdağı vermek için keser burakı sonra oynatır bunlar normal şeyler hocaya güvenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN FATİH HOCAM?

• Bunu görün artık görünnn F.Terim in yetenekleri potansiyeli günümüz futboluna yetmiyor ,yemiyor artık oyuncular.Gs kadro yapısı ,vizyonu ,hedefleri ,oyuncu potansiyeli bakımından Fatih Terim'in ötesine geçmiş durumda...Bir tek o bunun farkında değil ya kendini geliştireceksin doğru hamleler yapacaksın ya da ezbere gitmeyeceksin...

Hep saçmalık nerden baksan tutarsızlık anlamak mümkün değil

Sana gol lazım BJK maçında melekler yardım etmiş.Yahu BJK zaten tam gs nin hatalarını yapan (içerdeki gs maçı,ibb,eskişehir, Karabük maçları saldırırken puan kaybeden takım )tam kafa dengi bir takım BJK saldırıyor tıpkı gs gibi Burak ı oyuna alsa BJK yi madara edeceksin fark atacaksın belki de şansa bala 2-1 bitiyor maç.

Sana gol lazımken son tr ligi gol kralı ve Cl liginin gol kralı ve en değerli oyuncusu seçilen adamı üstelik bütün şartlar sağlanmışken kör sağır ve dilsizlerin bile koy artık Burağı kopar maçı dediği anda sen böyle bir adamı almıyorsun aynı işi yapsın diye AYDIN'ı alıyorsun 180 dk boyunca oyuna almıyorsan o zaman sen Hoca felan değilsin!!!Eleştiriye de gelmiyorsun sorulara da düzgün cevap vermiyorsun.... Bu ne yahu ERGENEKON'MUSUN KARDEŞİM SENNN????????BU TAKIM CAMİA BABANIN MALI MI?HATA YAPARSAN HERKES ELEŞTİRİR....

Burak'ı tercih etmeyebilirsin buna saygımız var fakat takım tıkanmış rakipler saldırıyor arkada boşluklar bırakıyorlar Burak 'ı soksan yardıracak 33 golle kral olduğu sistem ortaya çıkacak ve belki de farka gideceksin Buna senin hakkın yok Morinho Ronaldo'yu kesebilir mi?Buna lüksün böyle bir hakkın yok CL nin en değerli oyuncusuna göz göre göre böyle davcranırsan kaybedersin bu adamı ve bunun altından kalkamazsın ilk 11 e alma tamam ama sonraki değişiklerde gol sıkıntısı çekerken almazsan senin herşeyin tartışılır çıkmış bir de konuşuyor bla bla bla....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.