beyler kazandığım üninin whatsapp grubuna girdim allahım bu kadar boş muhabbet çeviren insanları ilk defa görüyorum bu nedir abi ya ünide böyle fosforcu tipler çok mu cidden ? instagramda da bazı gönderiler görüyorum full parti konser sahilde bomboş takılmaca muhabbetleri dönüyor abi millet bu kadar boş mu |
olm bu üniversitede ne kadar fosforcu varmış la böyle

-
-
Çok kötü hiç sorma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi üni
ege knk
İzmir öyle gibi duruyor biraz hatta ülkenin yüzde 70 i böyle
ankara tıp grubundayım ama seviye yerlerde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
wpdekiler gelip gecici bence, bizim gruplarda da simdiden cok gruplasma oldu ve sinir bozucu davrananlar cok ama bitecegini bildigim icin kafaya takmıyorum
Nsil yani hocam günde 3-4 mesaj belki geliyodur
Şu an sakin ama bir hafta önce 5dk bakmadığımda 150 mesaj geliyordu
Gülhane de öyle. İlk hafta kadavra görecek miyiz askeri öğrenciler için olan belge siviller için geçerli mi vs boş boş sorular.
Sanki ilkokula başlıyoz qq
İlkokul veletlerinin velileri soru soruyor sanki hocam sormayın
hocam ben nereye düştüm diye düşünüyorum seviye çok kötü bu ne ya bi foruma bakıyorum bi WhatsApp grubuna bakıyorum ikisi farklı boyut
İşte forum kalitesi
Sonsuz katılıyorum buradaki zeka seviyesi bile başka
bizde kendini lip gallagher zanneden bi ibis var onun dışında iyi genel olarak
itü grubu çok nezih
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Gülhane de öyle. İlk hafta kadavra görecek miyiz askeri öğrenciler için olan belge siviller için geçerli mi vs boş boş sorular.
|
Çok kötü hiç sorma
|
Ya işte kendini kanıtlama çabası içinde olacak çok insan var orada şu an. Kendilerini ön plana çıkarmak için her şeyi yapacak çok fazla genç var şu an ortalama bir üniversitede. Zengin olan parasıyla övünecek, tipi olan yavşak olacak, fiziği olan açıp saçacak, çok az insan bunlara sahip olsa da bunlarla övünmek yerine kendisiyle yarışacak ve kendini geliştirmeye odaklanacak. Muhtemelen çevresi tarafından da pek favori ilan edilmeyecek. Ama kurtulanlar bunlar olacak. Sabaha kadar batak atıp üni bitirip 30 bin lira maaşla işe başlayacağız zannediyor millet. Olmayınca da twitterda şurada burada ağlayıp zırlıyorlar. Ülkenin ekonomi vs çok kötü kabul ediyorum ama konu şu an bu gençler yani. Ben de gencim yani bitireli çok olmadı ama ne kadar çaba o kadar para o kadar iyi bir eş iyi bir aile ve iş geliyor. İnsan ne yaşıyorsa muhtemelen çabası ve tercihleri ayarındadır. Her zaman değil ama genellikle böyle gördüm. Doğuştan zengin faland eğilsen baba parası yemiyorsan bu böyle. |
İzmir öyle gibi duruyor biraz hatta ülkenin yüzde 70 i böyle
|
Bu durumlar genel olarak sosyal bir kaygıdan oluşuyor. Konuşan insanlar kaygılı, yanlız kalmaktan korkan, ezik tipler. Bir de üniversiteyi çiftleşme yeri sananlar var. Okul başladıktan sonra kimse kimseyi hatırlamıyor bile. FOMO duygusuna kapılıp bir ezik gibi davranmayın.
Yıldızın grubunda ortam nispeten daha nezih. Okul işlemlerine dair insanlar birbirine yardım ediyor. Hazırlık konusunda bilgi alışverişi vs dönüyor. Hatta sunu söyleyebilirim, hazirlik sinifindaki hoc bir arkadasinizla bolum basladiktan sonra gorusmeyeceksiniz. |
Günde +1000 mesaj, aşırı samimilesme, trolleme vs. şu an hepsi bizde de var. Daha birbirimizin yüzünü bile görmedik nasıl bu şekilde bir kaynaşma oldu hâla anlam veremedim. Belki ben sosyal değilim o yüzden garip geliyor diye düşünüyorum
|
Kendimi hatırladım. Üniversiteye gitmeden önce ne güzel kültürlü insanlarla karşılaşacağım yeni ve farklı şeyler öğrenirim ümidiyle gitmiştim. Ama çoğunluğunu bilgi paylaşma bencili, eve çıkıp evdeki yaptığı pislik ile resim çektirip hava atan, içki içip şişelerin resimlerini atıp şu kadar içtik bu kadar zıpladıktan öteye gitmeyenlerin çoğunluğunu oluşturduğu bir kitle gördüm. |
Benzer içerikler
- lise diplomamı kaybettim
- mert yiğit yıldız
- 85 tyt 55 ayt kaç bin sayısal
- baykar staj ücreti
- okuması en zor bölümler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X