Şimdi Ara

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN FATİH HOCAM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Knisath

Benim tahminim oyuncu eliyor kafasında.Sezon sonu gönderilmesi gereken çok oyuncu var.Hazır lige yerimiz sağlamken ben bu adamları deneyeyim verim alamazsam hepsini şutlarım diyor.Yoksa başka açıklama kesmez beni.

Drogba gelince Senijder ve Drogbayı bu şekilde oynatmazsa en fazla sezon sonuna kadar dayanır gönderilir.Umarım oyuncu ayıklıyordur sezon sonuna.yoksa gidici...

ligin ikinci yarısındasın arkadaşım??? deney haftaları geçeli çok oldu. bjk puan kaybetmiş fark açman lazımken sen deney yapıyorsun öylemi?? bırak allah aşkına..
  • burak i nasi oynatmassin fatiiiiihhh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NatroTech

sen önce totonu göster dönek kanarya

bu arada yöneticilere not: böyle bir maçtan sonra provoke eden adamı banlarsanız ana bacı küfür edeceğim. yeter lan biz sinirimizin doruğunu yaşayalım bişey bile diyemeyelim akılsızın teki çıksın bır bır konuşsun
  • quote:

Transferlerle uçan GS taraftarının, dibe çakılmasını izlemekteyiz.

O yıldızları ancak zaten Galatasaray Fener derbisinde kahveye gittiğinde izlersin,devam et klavye taraftarı,adamsın.
  • quote:

Toto nerede hemşerim
  • quote:

Benim tahminim oyuncu eliyor kafasında.Sezon sonu gönderilmesi gereken çok oyuncu var.Hazır lige yerimiz sağlamken ben bu adamları deneyeyim verim alamazsam hepsini şutlarım diyor.Yoksa başka açıklama kesmez beni.

Drogba gelince Senijder ve Drogbayı bu şekilde oynatmazsa en fazla sezon sonuna kadar dayanır gönderilir.Umarım oyuncu ayıklıyordur sezon sonuna.yoksa gidici...

kardeşim inşallah dediğin gibidir ve inşallah bunu basın toplantısında söylerde oyuncular mos mor olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

ligin ikinci yarısındasın arkadaşım??? deney haftaları geçeli çok oldu. bjk puan kaybetmiş fark açman lazımken sen deney yapıyorsun öylemi?? bırak allah aşkına..

Benim ki iyimserlik FT ye bol bol küfür ederim ama sezon sonuna kadar sabredeceğim eğer ki CL de de komik şeyler yaparsa sezon sonuna kadar da dayanmam.Sadece bekleyip göreceğiz.

-----------------
    3 lü bamtelinden kurtulduk onları ayıkladık bir üçlü daha geldi.engin,emre,umut.4 forveti ne yapacağız diye laf edenler bugün umuta niye verip veriştiyor ?Biz ayrıca bu yüzden drogba gelsin diyorduk.Böyle adamlara forma şansı tanınmamalı.Kaçtır saha da garip garip şeyler yapıyor.Senijder'ın kondisyonu yok diyeceğim ama öyle şey mi olur yahu.60 dakika oynat al sonra oyundan.Onun tam tersini yapıyor son 20 dakika da oyuna sokuyor.Senijder geldiğinden beri her oyuncu ayrı bir garip.allahtan bir muslera sağlam duruyorda bir de kaleciye sövmüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Fatih terimden bi halt olmaz,bu senenin başında kovulması lazımdı bu adamın.

Sen hala ban yemedin mi lan.
  • O değilde bu amaçsız futbolla biz şampiyonlar liginde turu zor geçeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Fatih Terim kadar kafanıza taş düşsün ben birşey demiyorum ki size arkadaş. Yok yani Bursa gibi güçlü bir rakibe bile saygısızlık ediyorsunuz.

18 yasında cocuklarımız 3-0 dağıttı daha gecen hafta Bursa'yı üstelik teknik direktörleri istifa etti, ligde de gayet kötüler.

Bizim yedek kadro yenince sizinkiler bizim bölüme gelip Bursa cok kotu bu sene falan diye nara atiyordu.

• quote:

Dibe çakılan GS hala ligde lider bunu unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Fatih Terim kadar kafanıza taş düşsün ben birşey demiyorum ki size arkadaş. Yok yani Bursa gibi güçlü bir rakibe bile saygısızlık ediyorsunuz.

18 yasında cocuklarımız 3-0 dağıttı daha gecen hafta Bursa'yı üstelik teknik direktörleri istifa etti, ligde de gayet kötüler.

Bizim yedek kadro yenince sizinkiler bizim bölüme gelip Bursa cok kotu bu sene falan diye nara atiyordu.

hehe ondan 4. fenerbahçe aç puan tablosunu bak sonra aynaya dön kendine bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

quote:

Toto nerede hemşerim

• Bence son derece hatalı hoca ama abartmayın. Fatih Hoca'nın sınırsız kredisi vardır ve kimse onu kovamaz, ancak isterse kendi bırakır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Aynen...Bu hoca bu takımı OY-NA-TA-MI-YOR

• Bence şuan Şampiyonlar Ligi ve Ligde ki konumuz çok iyi durumda.Bugün maçtan sonra herkes hocaya sallamaya başladı.Ama bence şuan şikayet edilecek bir durum yok.
  • Evet bu maçta kaybedilen 2 puanın ana sorumlularından birisidir Fatih hoca ama senin dediğin kadar da uzun boylu değil. Bu tür yıldızlar geldi diye hemen hocaya yüklenmek de neyin nesi anlamış değilim ? Olayları bir anlamak lazım. Ciddi anlamda hazır olmadığını bende düşünüyorum ama aklımda soru işaretleri mevcut özellikle Burak konusunda. Fatih Terimin geçen yıl yaşadığımız ve ömür boyu da hatırlayacağımız gurur duyacağımız yegane şeylerin altında imzası vardır. Bunları unutmamak gerekir. Ama bu şekilde devam ederse mesela bu yıl şampiyon olunmazsa yada Schalke 04 maçlarında çok kötü oyunlar alttan alta kulisleri ısındıracak belki de Fatih hocamızın sonunu hazırlayacaktır. Bunu başarıya odaklı bir başkana sahip olduğumuz için düşünmekteyim. Yoksa Fatih hocanın kredisi saydıklarım ile sınırlı değildir.

Bir çoğunuz bana kalırsa aşırı tepki göstermekte. Geçen yıl yaşattıklarını ne çabuk unuttunuz. İki maçta puan kaybedince adamı bu denli yerden yere vurmak. Yazık sizlere. Az biraz vefa sahibi olun. O olmasa o kupa Kadıköy'de imkanı yok kalkmazdı. Bunun farkında varın artık.

• bugünkü puan kaybının tek sorumlusu Terimdir burası çok net zaten . önümüzdeki maçlara bakacağız artık
  • Takımın başına Mourinho geçecek.Adamları GS'ye toplamaya başladı şimdiden.Bu yazımı not edin

• quote:

önce verdiğin sözleri tut sonra belki ciddiye alırız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.