Şimdi Ara

NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN FATİH HOCAM? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben onu bunu anlamam ibb 4 attığı fenerin 3er attığı takımla berabere kalıyorsan hatta kaybedebilecek konuma geliyorsan lafı yersin.
    başta topçu sınıfı ambrabat, aydın, emre,engin, golü yediren stoperler...
    sonra terimin istediği adamları alamayan aymaz yönetim...
    sonra terim bu işler böyle...

bu sezon daha bir maçı bile rahatça kesin alırız gözüyle izleyemedim yazıklar olsun.
    şuan en az 10 puan fark atıp ligi bitirmeliydik bunlar da kusura bakmasın hocanın suçu.
  • Egosunu tatmin etmeye çalışıyor.

6 yabancı oynatma hakkın varken 4 yabancı ile çıkıyorsan bunun bi açıklaması olamaz.Ulan 2.yarı başladı daha hangi kadro denemesi yapıyorsun ? Hangi rotasyon deniyorsun ?
  • Fatih Terim gibi bir futbol özürlüsünün Galatasaray gibi dünya devinde işi yok!!
    Ünal Aysal umarım bu adamı gönderir, gittikten 2 hafta sonra İmparatoooorrr diye salya sümük ağlamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Fatih Terim gibi bir futbol özürlüsünün Galatasaray gibi dünya devinde işi yok!!
    Ünal Aysal umarım bu adamı gönderir, gittikten 2 hafta sonra İmparatoooorrr diye salya sümük ağlamak istiyorum.

valla aynen yaa ''Arif olum hangisini atıcan lan ?''

Bülent bir topa müdahale et be yavrum

saçmalık yaa bu adam futbol özürlüsü hoca felan değil kimse boşuna hikaye okumasın
  • fatih terime kurban olun be 5 oyuncu cezalı emreyle aydını oynatmayacak da kimi oynatcak bi kaç puan kaybedelim hemen başlıyosunuz kelle uçurmaya sizin gibi taraftar olmaz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Fatih Terim gibi bir futbol özürlüsünün Galatasaray gibi dünya devinde işi yok!!

saçmalık yaa bu adam futbol özürlüsü hoca felan değil kimse boşuna hikaye okumasın

Kesinlikle..

Arkadaş anlamıyorum, bir insan hiç mi futboldan anlamaz yahu! Ulan o takımın başında ben olsam Manchester United' a içeride dışarıda 5 atardım..

• kaybettiğin zaman

Emre suçlu
    Melo 3 ay anterman yapmadı oynamıyor
    Selçuk formsuz
    Umut gs ye yakışmıyor
    Burak Gs ye yakışmıyor
    Elmander geçen yıldan beri yok
    Amrabat çok top eziyor
    Hamit bu senenin balonu

kazandığın zaman İMPARATOR

Bu adama kimse toz kondurmak istemiyor

Allah Allahhhh kazandığında hoca imparator kaybettiğinde futbolcular suçlanıyor..... Bu nasıl bir mantık nasıul bir saçmalık ????Kazanınca hoca imparator kaybedince futbolcular suçlu ulan bu nasıl düzen nasıl camia nasıl sistem????????????

Yav en kısa zamanda bu adanalı kabadayının Bu muhteşem kadro ve futbolcularla ilişkisi kesilmeli bakın gs nin oynadığı futbola doyum oluyor mu?

Galatasaray tarihinin en şanlı kadrosunu en büyük yatırımını ve en büyük futbolcularını getiriyor HOCA'NIN SAÇMALIKLARINA BAK BABANIN MALI MI BU CAMİA SENİN ??

BURAK YILMAZ 'I Bitirdin be bitirdin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Kesinlikle..

Arkadaş anlamıyorum, bir insan hiç mi futboldan anlamaz yahu! Ulan o takımın başında ben olsam Manchester United' a içeride dışarıda 5 atardım..

Yok devenin bale pabucu.

• Yazılanlara bak otur gulmelere doyama. Siz neyin kafadinsaniz arkadaş. Ergenlik de bir yere kadar değişik sorunları mevcut bazılarının.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım merak ettıgım su gs nın kadrosu cok kotuyken medya sısırdı sısırdı gs cok ıyımıs ızlenımı verdı.sneıjderle drogbayı cıkarın bana mac cevırecek adam soyleyın takımda.takımın sol bekı yok takımın defansı tel tel dokuluyor bı tane kanat organızasyonu yok.kanattan alıp gıdecek adam yok.mac orta sahaya sıkısacak.e senın forvetlerın topu alıp adam gecen defansı zorlayan adamlar degıl bunlar sadece ceza sahası golcusu.orta alan oyuncuların alıp topu dıkıne gıdemıyor nasıl pozısyon bulacaksın.su an tek umudum ıyı bı sneıjder ve drogba ıle pozısyon bulabılen bı takım.yoksa gs maclarını ızlemek bıle ıstemıyorum
  • şu fatih hocaya sallayan şerefsizler ıkı sene once ne avrupada vardık ne lıgde.adam gecen yılın sampıyonu bu sene gruptan cıktık asıl sızın gıbı taraftar olmaz olsun.takım kotu gıdıyor dıye bı anda futbol ozurlusu mu oldu adam.bı ozurlu varsa sızsınız.ferguson her yıl sampıyon mu oluyor.varsın bu yıl sampıyon olmasın fatıh hoca ama takımda kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Galatasaray forumundan soğudum şuan. 3 kuruşluk futbol bilginiz ile Fatih Terim'i eleştirmeyin. O adam Galatasaray'ın başına gelmiş en güzel şeydir, ne yapılacağını bilir. Oyunu çok iyi okur, tartışılmaz en iyi Türk teknik direktördür.
    Eleştirilerinize gelirsek; Amrabat ve Emre girdikten sonra kanatları kullanmaya başladık ve üzerimizdeki baskıyı atıp oyunu kontrol ettik. Biraz şanslı olsak şuan kazanmış olabilirdik. Ama sizin şu skora bakıp yorum yapmanız olayı bitiriyor zaten.

Allah mı gönderdi seni buraya. Yemin ediyorum kafayı yedirecekler adama. Tabela taraftarı bunlar. İki kuruşluk bilgimizle her konuda konusmayi adet edinmisiz. Ne yazık ki bundan ötürü bu ülke hepten kaybetmeye mahkum olacak ne yazık ki. Forumun bu kısmına ilk defa Wesley transferi sürecinde girdim hem şey günlük gulistanlik eğlendik de Allah var ama maç sonrası buraya uğramak hataymış onu anladım. Hele ki puan kaybı olduysa hiç mi hiç girilmemesi gerekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas Greenleaf

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Galatasaray forumundan soğudum şuan. 3 kuruşluk futbol bilginiz ile Fatih Terim'i eleştirmeyin. O adam Galatasaray'ın başına gelmiş en güzel şeydir, ne yapılacağını bilir. Oyunu çok iyi okur, tartışılmaz en iyi Türk teknik direktördür.
    Eleştirilerinize gelirsek; Amrabat ve Emre girdikten sonra kanatları kullanmaya başladık ve üzerimizdeki baskıyı atıp oyunu kontrol ettik. Biraz şanslı olsak şuan kazanmış olabilirdik. Ama sizin şu skora bakıp yorum yapmanız olayı bitiriyor zaten.

Allah mı gönderdi seni buraya. Yemin ediyorum kafayı yedirecekler adama. Tabela taraftarı bunlar. İki kuruşluk bilgimizle her konuda konusmayi adet edinmisiz. Ne yazık ki bundan ötürü bu ülke hepten kaybetmeye mahkum olacak ne yazık ki. Forumun bu kısmına ilk defa Wesley transferi sürecinde girdim hem şey günlük gulistanlik eğlendik de Allah var ama maç sonrası buraya uğramak hataymış onu anladım. Hele ki puan kaybı olduysa hiç mi hiç girilmemesi gerekmiş.

Tamamen aynı durumdayız. Sneijder haberi çıktıktan sonra takılmaya başladım bende. Sorun forum da değil hani, bunlar konuşur. Ama binlerce kişinin izlediği futbol yorumcuları maçtan sonra ''Fatih hocanın kredisi tükeniyor'' demiyor mu televizyonda. Bir de yok başkan Fatih Terim'e eleman dedi yok Fatih Terimden habersiz transfer yapıldı diye günlerce haber çıkaranlar var. Çekemeyenlerin bölme-bozma çabası olarak yorumluyorum artık.

• Zamanında vatan memleket duygularıyla oynayan Hakan şükür,hakan ünsal,okan ,arif lerle imparator oldu ve Hagi de balı kaymağı oldu lig tv nin QUİZ programını açın bakalım ''Sizi en etkileyen T.Direktör?'' sorularına bu futbolcular kimi söylemiş 1 tane F.T diyen var mı?ne cevap veriyorlar???
    Muhteşem taktisyen 2. gelişinde neden madara oldun???Deemek ki futbol kaliteli oyuncularla oynanıyormuş değil mi?Al sana Cl nin en değerli oyuncusu al sana 33 golle tr nin son gol kralı al sana arsenalden juventustan real madritten alınan adamlar işte sana kaliteli oyuncular...Neden oynatamıyorsun nedennn????

Futbolcunun bir yan bakışına adam kesen adam hoca felan olamaz...
    Bahane üretmek değil ama diye başlayan cümlelerle gelen bahaneler ve inleyen nağmelerrrrrrr

Yağmur vardı (Sanki onlara yoktu)
    Bu sahada top oynanmaz (sanki rakip uzayda oynuyor)
    Jeneriklik Goller yiyoruz (Bu zaten benim favorim komedi resmen )
    Bu Defansa gol yetiştiremeyiz(Saçmalığa bakar mısınız kendi oyuncusunu ateşe atıyor basın önünde ,oyuncusunu rezil ediyor ,ulan bu adamları Tonla para saydırıp sen almadın mı sen aldır madın mı? )
    Rüzgar vardı (Sanki onlara yoktu)
    BJK Maçının kadrosunu bozmadım(Eeee o zaman her maça rakibe ve sahaya aynı tertip aynı diziliş ve aynı kadroyla çıkalım ulan kör hoca bunu sen nasıl söylersin buna kargalar bile güler be )

Bu da benim önsezim bu adam zerre futboldan anlamıyor sistemi kadro seçimi adalet uygulaması futbolculara yaklaşımı tamamen hatalı Oyunu okuma çok zayıf ezbere gidiyor ezbere....

Bu GS Arenada derbiler dışında neden sahaya tam yayılmıyor?Neden geride ve sahada inanılmaz boşluklar bırakıyor?Demek ki derbilerde futbolcular kendileri örgütleniyor...Diğer maçlarda da Ya hoca bunu görmüyor ya da görüyor söylüyor ama futbolcular hocayı takmıyor?Kadıköyde 0-0 kalınan maçta fb ye hiç boşluk bırakmayan takım nasıl olur da Arenada geride bir sürü boşluk veriyor?Haaaaa demek ki bu adamlar isterse adam gibi alan daraltarak boşluk bırakmayarak sahaya daha iyi yayılarak devamlı hücuma geçip alanını boşaltmayarak da oynayabiliyormuş??

Bu takım hocasız zaten taş gibi bir takım en iyiler transfer edilmiş bomba gibi bir takım kurulmuş sonuçlar ortada...Ligde böyle mi olmalıydı?cL de de seni ipten alan adamı da oynatmıyorsun zaten bu grup çıktığında hepiniz demediniz mi kek gruba düştük diye eski bir futbolcu olarak yazıyorum bunları...

Hadi hepsini geçelim bu takım kazansa dahiii oynadığı futboldan memnun musunuz?Fark yapabiliyor mu bu takım?Bir tane maçı da hop oturup hop kalkmadan izleyebiliyor musunuz?Bu kadar yıldızın bu kadar harcanan paranın Rakibi ANTALYASPOR yawww ANTALYASPOR

• FB nin gençlerle ''kupa''dan başka beklentisi olmayan ve maça ölümüne çıkan BURSAYA 3 ATTIĞI İBB nin VE bjk nin 4 attığı Bursayı yenemiyorsun....

''4 senedir bursaya yeniliyoruz bu sene 1 puan aldık''çılar ve ''Terim bu takımı 8. likten aldı şampiyon yaptı''cılar bu sene muhteşemmm bir kadro kurmuşsun para saçmışsın dev bir takım kurmuşsun ne zaman yeneceksin ???Yani Barcelona takımına GS forması giydirsek başına da F.terim i getirsek yine mi 4 senedir yenemediğimiz Bursa diyeceksiniz?Yine mi bu takımı 8. likten aldı şampiyon yaptı diyeceksiniz?Taktik hatalar kabak gibi ortada....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.