Şimdi Ara

Ne olacak bu Antalya trafiğinin hali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Ne olacak bu fenerin hali"der gibi Antalyanın da trafiği ne olacak bilmiyorum.üç beş yıl öncesinde gayet rahattı.tek ışıkta geçiyorduk,şimdi öyle bir kuyruk oluyor ki 3.yeşil de anca geçiyoruz.bazıları 3 şeritli yolda ortalayıp duruyor,geriside mecburen ortalıyor,böylece kuyruk uzuyor.istanbul,ankara daha çekilmez biliyorum.antalyada o yolda ilerliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Havalimanından uncalıya kadar hep üst geçit oldu 1 tane ışık yok yinede trafik akşam sabah saatlerinde tamamen duruyor. Üst geçitler yapılmasa nolacaktı merak ediyorum. Trafik konusunda gidişat kötü. Kuş döneminde bir miktar trafik azalır diye umut ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulların açılmasıyla birlikte trafik aşırı şekilde sıkıştı. Okul taşıtları en sağdan en solo dönüşleri gayet normal bir şeymiş gibi sürekli yapıyorlar. Trafiğin en yoğun olduğu yerlerde dörtlüleri yakıp indir/bindir yapıyorlar. Şehir içinde ki 3 şeritli köprülerde orta şeritte 40 km ile gidiyorlar. Sıkışması çok normal. Ayrıca Antalya trafiğinde çok fazla bayan sürücü var ve çok dikkatsiz araç kullanıyorlar. Birisi arkadan korna çalınca direksiyonu direk olarak sağa veya sola kırıyorlar. 1 hafta önce üst geçitlerden üniversiteye giderken 2 tane kaza denk geldi ikisinde de bayan sürücü arkadan çarpmış ve trafik kilitti. Bayanlara ön yargılı değilim fakat Antalya da bayan sürücülerin nasıl araç kullandığını bilmeyen ne demek istediğimi anlamaz.
  • Beklediğim konu.

    Ben en büyük yanlışın kavşaklar olduğunu düşünüyorum. 120 saniye bekletilmek çok saçma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz hafta 1 gün Antalya trafiğini tattım ama İzmir'in yanında şeker gibi kalıyor.
    Tabi İstanbul un eline hiç kimse su dökemez.
    Büyük şehirler arasında Ankara trafik olarak en iyi durumda.
  • Siz böyle diyorsanız İstanbul ve İzmirdekiler direk denize atsın kendilerini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalyaya gittigimde bende o durumdan sikayetci oldum ama bence trafik denen sey her kavsaktaki her yolun tikali olmasi demek ama antalyada durum farkli trafik isik ayarlari kontrolsuz gereksiz ve kapali olan yollardaki yesil isik suresi cok fazla ama aktif kullanilan yerlere isik suresini kisa tutmuslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lara ya gittim ankaradan cidden sıkıntılı. Şehiriçine girdim çok fazla trafik ışığı vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu muhabbet; araba sayıları artıyor, ötv düşmesin, araçlar daha da pahalansına doğru gider

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun nüfus patlaması

    3.000.000 Baş Suriyeli kardeşlerimizden 500.000’ i Antalya’ ya yerleşti bunlardan 10.000’ inin araçları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motosikletler, servis soforleri derken mahvoluyor trafik. Istedigi kadar alt-ust gecit olsun insanimiz bilinclenmedikce cozulmez. Meltem laraya gittim sinir kupu oldum. B. Onat kilit. Isikta 4 araba yan yana giriyor 50 metre ilerisi 2 seride dusuyor kafayi yiyorum. 100. Yıl nispeten daha iyi. Aksam 5 civarlarinda migrostan oteye gidene allah kolaylik versin. Ben konyaalti tarafina 1 kere geçmek.zorunda kaldim muratpasadan daha beter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayramda antalyada hiç trafik yoktu.ama ışıklar harbiden gıcık, kırmızılar çok uzun yanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya'nin kendisi problem olmaya basladi. Yollar dar bir de sag tarafina arac park ediyorlar haliyle 2 seritli yol dusuyor tek seride. Kadin surucu haddinden fazla ve cok tecrubesizler. Iki seridin ortasindan gitmek yerine tek seridi ortalayan bir ton dallama mevcut. Sagindan solundan firlayan motorsikletli, bisikletli haddinden fazla. Yazin turist, kisin ogrenci nedeniyle trafik full. 25 senedir gider gelirim son 5 senedir de ikamet ediyorum. Yasanabilirlik her gecen gun azaliyor. Trafikte sovmedigim 1 (yaziyla bir gun) yok. Son zamanlarda da sola sinyal verip gecmek yerine tirtikli cizgiye kadar gidip sonra solundakini sikistiranlara nefessiz basiyorum kufuru. Ozellikle Jandarmanin oradaki ust gecitte trafik cok sorunlu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son altı yıldır Ankara'da yaşayan bir Antalyalı olarak, Antalya'nın trafiğinin rezalet olduğunu söyleyebilirim. Son yapılan çevre yolunu saymazsak en geniş yolun iki şerit olduğunu, bunun da çoğu zaman bir şeridinin park edenlerce kapatıldığını düşünürsek çok da garip bir durum değil aslında. Bir de trafik kültürü olmayan, küçük şehir sürücüleri eklenince çekilecek dert değil. Antalyadan Ankara'ya her döndüğümde trafik açısından huzur buluyorum.
  • Trafiğe istanbuldan alışkın olduğumuzdan trafik sıkışıklığı değilde, sıcakta uzun süre beklemek insanı öldürüyor.
  • her-gün kaza var
  • Antalyaya yol lazımken sen yolları kapatır ortasından antray sürersen halkta yahu nolacak bu trafik der. Meydan kapatıldı hadı neyse her ilin bir meydanı olmalı deriz ama şarapolden çallı kavşağına gıden yolu niye kaptırsın belkı benım gırmediğim gezmediğim biçok yolu daha kapatmışlardır yol kalmadı antrayın kenarındaki yola 1 itfaye anca sığar zaten tek araçlık bi 100. yıl çevreyolu konyaaltı caddesi falan kaldı işte. Hadi biz illaki eve varırız geçen andızlı mezarlığının ordaki uzun aaltgeçitte kaza varmış ambulans garibim arkada kaldı yol kilit geri geri zoraki gitti yan yoldan devam etti. Anlamıyorum beledıyenın çalışma şeklini kavşaklar altgeçitler güzelde yol kapatıp altgeçit yapmak nedir. Antrayın yukardan gıtmesını zaten anlamadım sok yerın altına gıtsın arkadaş..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HondatugraL

    Antalyaya yol lazımken sen yolları kapatır ortasından antray sürersen halkta yahu nolacak bu trafik der. Meydan kapatıldı hadı neyse her ilin bir meydanı olmalı deriz ama şarapolden çallı kavşağına gıden yolu niye kaptırsın belkı benım gırmediğim gezmediğim biçok yolu daha kapatmışlardır yol kalmadı antrayın kenarındaki yola 1 itfaye anca sığar zaten tek araçlık bi 100. yıl çevreyolu konyaaltı caddesi falan kaldı işte. Hadi biz illaki eve varırız geçen andızlı mezarlığının ordaki uzun aaltgeçitte kaza varmış ambulans garibim arkada kaldı yol kilit geri geri zoraki gitti yan yoldan devam etti. Anlamıyorum beledıyenın çalışma şeklini kavşaklar altgeçitler güzelde yol kapatıp altgeçit yapmak nedir. Antrayın yukardan gıtmesını zaten anlamadım sok yerın altına gıtsın arkadaş..

    O tramvay yüzünden her taraf berbat oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sorun kavşaklarda bence. B. Onat kavşağındaki ışık sistemini tramvay mahfediyor zaten. Bazıları araba artışından söz etmiş araba ile alakası yok ben gece bazen lara yolundan eve dönüyorum ışıklar biraz daha mantıklı olsa 10 dakka sürmez yol ama 25 dakka sürüyor ışıklardan ötürü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahları yörükoğlu kavşağı ve sınav koleji önü berbat oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.