|
son 1 senedır ıstanbulda yasıyorum. geçen gun antalyaya geldım tatıl ıcın. barınma bedavaya gelecektı cunku ablamın evı var onun yanında kaldım 3 gun. dışarıyı çıkıp gezmek istiyordum ama herşey ekstrem pahalı. sanki burada başka bi medeniyet ve para birimi var. öncelıkle TL ile iş yapan yok dovizle çalışıyor her yer. TL ile satılan yerlerde ise bi tane sıfır eklenmiş herşeye. 3 harfli marketleri bile pahalı. ben tuzlada sahilde 10 liraya çay içiyorum burda 100 liradan aşağı çay satan yok. dondurmanın topu en dandik yerde 75 den baslıyor. istanbul bile antalyadan daha ucuz ve yasanabılır durumda. antalya cok berbat bı yer olmus. ayrıyeten ınsanları da çok egoist, resmen allah gibi takılıyorlar. acayip kibirli ve havalılar. araba sürenler sanki maybach kullanıyor gibi tavırdalar. yayalara bok gözüyle bakıyolar. yürüyenler ise dünyayı biz yarattık sen hayırdır la burda gibi tavır takınıyolar. en son antlaya ya 2020 yılında gelmiştim şuana göre çok daha güzel ucuz ve yaşanabilir bi semtti ama sımdı resmen kibirtalya olmuş. herşey çok pahalı ve havalı. ikinci el malzemeler bile pahalı. arabalar bile pahalı. suzuki maruti'ye adam350 istiyor. antlaya ya taşınma fıkrım vardı ama vazgeçtım. antalya yaşanabılır bı yer olmaktan cok cıkmıs herşey para ve ego olmuş. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
lan kuru fasulye yaaa ulan neresi meşhur olacak. en yemek yapmayı bilmeyen kişi bile lezzetli yapabilir kuru fasulyeyi.
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt