Şimdi Ara

Naruto (720. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Bende acayip obito fanlığı var arkadaş..Gene eskilere döndük ve acayip zevk aldım bölümden..Obito'nın hikayesi adamı çekiyor içine

• Valla savaş filan yok ama bölüm hoşuma gitti ve aldığım kokuya göre haftaya şahane bir bölüm geliyor.

Düşüncelerime göre Naruto ve Obito şuanki hali ile sırt sırta.
    Hayat felsefeme göre dünyada uç zıtlıklar yanyana duruyor yani renkler açar açar beyazlaşır çok beyaz olur ve en uç noktasında simsiyah başlar.
    Veya sevgi artar artar en uç noktasında en büyük kötülük başlar.
    Bu düşünceyle Obito ve Naruto şuan sırt sırta, arada çok ince bir çizgiyle bu kadar farklı gözükebiliyorlar...
    Olayın buralara gelmesi enteresan, felsefi boyutları bu denli beklemezdim bu animeden, umarım aynı güzellikle devam eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bölümün sonunda ne denmek istendi tam anlayamadım ama ne yalan söyleyeyim, o sahneyi en az beş kere izlemişimdir. Ve o çalan melodi ile birlikte de, her izlediğimde tüylerim diken diken oldu. Kısacası bu bölümü oldukça sevdim.

Naruto'nun mangası bitmiş sanırım. Okumadığım halde bir kötü oldum. Yıllarca animesini izliyorum. Sevsek de sevmesek de, bittiğinde kim bilir nasıl bir boşluğa düşeceğiz bakalım.

Ve korktuğum şey başıma gelecek sanırım obito iyi tarafa geçecek gibi

DH Heroes of the Storm Oyuncuları Kulübü

Battle.net Tag: Chrollo#2858
    Steam / Epic: Gon Freecsss / Origin: dbChrollo / Riot: db Ryuzaki
    Pokemon Go: 1468 8692 5394 / Discord: Chrollo#7498

Seven Years Before
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Bunlar sizin düşünceleriniz. Ben size katılmıyorum. Sasuke bir akatsuki üyesi ve bu gruptan bir üyenin Konoha'ya yaptığı ortada. Ancak hatırlayın ki Sasuke kage toplantısını basmış ve Raikage'nin kolunu almıştır. Gaara kurtarmasa belki de Raikage ölecekti. O çarpışmaların üstüne gitmiş bir de Danzo'yu öldürmüştür ki Danzo o zamanlar hokageydi. Bunu yapan adamın pekala da her bir kageyi öldürebilme ve Konoha'yı yok edebilme potansiyeli var demektir. İçinde Kurama'nın gücü olmasa Naruto ne Pain, Obito, Madara ile savaşabilir ne de Sasuke'ye denk olabilirdi. Bu konuda hem fikiriz sanırım. Ancak Ems diyorum. Çok değil Shippuuden 100-150. bölümleri bir hatırlayın. Ems denildiğinde akan sular durur, Rinnegan ile eşdeğer güçte olduğu söylenirdi. Ki Sasuke normal sharinganıyla bile Naruto'nun içinde kabaran Kurama'nın gücünü bloke etmişti. Tobi ms'i ile Kurama'ya boyun eğdirmişti. Ems'nin neler yapabileceğini tartışırdık. Önceden Uchiha klanının böyle lanetli güçleri vardı. Hal böyle iken bence Naruto'nun güçlü olması saçma olurdu ama Kishi geçmiş bölümlerdeki bir çok şeyi değiştirme, en azından gücünü azaltma yoluna gitti. Ama tabi Naruta'da güçsüz demiyorum. Sonuçta çok çalışarak Sasuke'ye rakip olacak kadar kendisini geliştirdi ve devasa bir çakrası var. Ama denklik konusunda Sasuke'nin bir adım gerisinde görüyorum.

Bu mantıkla Sasuke ninde sharingan ı olmasa dediklerini yapamazdı. Naruto biraz daha ağır basıyor . Kurama gibi bir nefret abidesiyle arkadaş olmak kolay değil.
  • iş sadece göz gücünde bitseydi en güçlü madara olurdu.daha ilk bölümden 1.hokage göz gücü olmayan hasharimaydı.yine painle jiraya savasırken savasın sonunda painde rinnegan olmasına rağmen sırrımı bilseydi jiraya bizi yenerdi tadında bir söz söylemişti bizzat pain.şaringan,rinnegan,kuruma falan elbette büyük bir artı yaratıyor ama en azından yazarın gözünde en güçlü olmak başka bir şey demek ki.

hele hele 3. ve 4. hokage çok komikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tronuen -- 10 Kasım 2014; 14:28:34 >

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • 7 senelik haftalık rutinim bitti, ölmedne finalini gördik ya, buruk bi mutluluk :) darısı One Piece in başına

kaçıncı bölümdü ?

Orijinalden alıntı: tanhu11

iş sadece göz gücünde bitseydi en güçlü madara olurdu.daha ilk bölümden 1.hokage göz gücü olmayan hasharimaydı.yine painle jiraya savasırken savasın sonunda painde rinnegan olmasına rağmen sırrımı bilseydi jiraya bizi yenerdi tadında bir söz söylemişti bizzat pain.şaringan,rinnegan,kuruma falan elbette büyük bir artı yaratıyor ama en azından yazarın gözünde en güçlü olmak başka bir şey demek ki.

Zaten oyle olmasi gerekiyordu

Fakat Hashiramanin nasil olduysa o goz gucunden de ote bir cakrasi var, ondan dolayi madara yi yenebiliyordu (kishi nin trollemesi olarak goruyorum da neyse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 11 Kasım 2014; 19:24:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cyberwar

bugun basladim naruto izlemeye suan 36.bolumdeyim ilk kez anime izliyorum bu zamana kadar hep cizgi film der gecerdim keske bi kez olsun izleseymisim suan gec kaldigim icin cok pismanim

Olsun ben de geçen senenin yazında başlamıştım. Dedim: 'Keşke taa başlardan beri takip etseydim. O zamanki forumdaki heyecanlar,teoriler,tahminler,spoilerlar falan hepsi çok zevkli olurdu.' Ama bu da iyidir.

Bu arada bu aralar böyle uzun sürecek işte naruto,bleach gibi 300-600 bölüm sürecek olan seriler çıkmıyor mu? Hep kısa çerezlik seriler çıkıyor.

• Tronuen kullanıcısına yanıt
    vala ben ilk kez anime izledigim için bilmiyorum ne var ne var yok ama bi arkadasım one piece diye bişi izliyodu bi bölüm izledim o da harika anime ve yaklaşık +600 bölüm :D

• Güzel bölümdü bence.Obito'nun bu şekilde yolundan döneceğini düşünmüyorum ama dönebilirde.Tahminim Naruto şiddetle aklına kazıyacaktır ki olmasını istediğimde bu

• Bitime çeyrek kala. Artık heralde uzatmaları oynuyoruz. Evet son iki bölüm durağan geçti. Obito dönücek gibi yolundan.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.