Şimdi Ara

Naruto (722. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Abov bir soru bir cevap arasına 2 saniyelik yer arasına bölüm sıkıştırmış la bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaldığım yerden devam !

Madarayıda kenara kıstırmış hashirama yine değişen bişey yok.Açıkcası şu geçiştirme bölümlerden sonra büyük bir süpriz çıkacak gibi

naruto :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aman Tanrım Didim -- 1 Aralık 2014; 4:34:18 >

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

Yeter valla kahroldum 8 bölüm üstüne naruto-obito diyalogu ve bu anlar ve müzikler :( öldüm burda be :( attığım resimdeki anda gözlerim yaşardı :(

Çok hoşuna gitmiş heralde o kısımlar belli. Avatarını bile o fotoğrafı yapmış :D
    Gerçi bu aralar bölümleri sevdiklerini pek yazan olmuyor. Sen sevmişsin şaşırdım doğrusu. Gelen geçen 'Böyle bölüm mü olur lan. Srfsz kishi' falan diyor. Ama seven kesimin de olduğuna sevindim.

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tronuen

quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

Yeter valla kahroldum 8 bölüm üstüne naruto-obito diyalogu ve bu anlar ve müzikler :( öldüm burda be :( attığım resimdeki anda gözlerim yaşardı :(

Çok hoşuna gitmiş heralde o kısımlar belli. Avatarını bile o fotoğrafı yapmış :D
    Gerçi bu aralar bölümleri sevdiklerini pek yazan olmuyor. Sen sevmişsin şaşırdım doğrusu. Gelen geçen 'Böyle bölüm mü olur lan. Srfsz kishi' falan diyor. Ama seven kesimin de olduğuna sevindim.

Duygusal bir yapıya sahip olduğum için beni ordan vurdu kishi :D ama haklılar. hep eskiye dönüyorlar :D hele son bölümde gaara'nın yeniden geçmişin vermeleleri :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Heroes of the Storm Oyuncuları Kulübü

Battle.net Tag: Chrollo#2858
    Steam / Epic: Gon Freecsss / Origin: dbChrollo / Riot: db Ryuzaki
    Pokemon Go: 1468 8692 5394 / Discord: Chrollo#7498

Seven Years Before
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Bekliyorum bakalım 3 haftadır bakmadım ama görünüşe bakılırsa paso flashback veriyorlar acaba bunlar bildiğimiz geçmiş hikayeleri mi yeni şeyler mi var ?

Pek yeni bir şey yok. Neredeyse aynı flashbackleri gösteriyorlar.

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • Bu bölümdede hinata'nın nasıl bir abla olduğunu görücez
    Ufak kardeşi olduğundan daha düne kadar haberimiz yoktu...

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Bu bölümdede hinata'nın nasıl bir abla olduğunu görücez

hanabiden yeni mi haberin oldu o zaman dikkatli izlememişsin ilk seride vardı hyuga clanını anlatırken filan

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Bu bölümdede hinata'nın nasıl bir abla olduğunu görücez

hanabiden yeni mi haberin oldu o zaman dikkatli izlememişsin ilk seride vardı hyuga clanını anlatırken filan

O zaman unutmuşum hocam izleyeli kaç sene oldu unutmamda normal hani

• Yine uchihalar sayesinde kurtuluyor köy. Kabuto yu durdurup o diriltilenleri yok ettiler. Ama köyde hain olarak biliniyor İtachi. aynı şekilde Sasuke de ölmüş 4 kage yi getirdi savaşa köy için savaşsınlar diye. İstese orichu ile obito nun yanında şavaştırabilirlerdi ki konoho bu sefer gerçekten yol olurdu. O tilkide kurtaramazdı.

Ki aklıma gelmişken tilki nedir arkadaş? Daha güçlü bir hayvan figürü kullansaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 4 Aralık 2014; 12:04:38 >
    Aslında Uchiha'lar tarafından kurtulmuyor yine Uchiha'ların yok etmek istediği birşeyi başka bir Uchiha engelliyor. Obito'nun yanında savaşmak diğerlerini öldürdükten sonra bizide paketlersin demekle aynı şey. Matatabi Kaplan mesela Son Goril belki Kishi Tilki seviyor veya aklında kurgularken ilk Tilki geldi genelde başka şeyleri eleştirirdi forum ahalisi seninki farklı olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Yine uchihalar sayesinde kurtuluyor köy. Kabuto yu durdurup o diriltilenleri yok ettiler. Ama köyde hain olarak biliniyor İtachi. aynı şekilde Sasuke de ölmüş 4 kage yi getirdi savaşa köy için savaşsınlar diye. İstese orichu ile obito nun yanında şavaştırabilirlerdi ki konoho bu sefer gerçekten yol olurdu. O tilkide kurtaramazdı.

Ki aklıma gelmişken tilki nedir arkadaş? Daha güçlü bir hayvan figürü kullansaydınız.

tilki gizemli bir hayvandır. tilki deyip geçme.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kitsune

burda belirtmiş okumadım

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Aslında Uchiha'lar tarafından kurtulmuyor yine Uchiha'ların yok etmek istediği birşeyi başka bir Uchiha engelliyor. Obito'nun yanında savaşmak diğerlerini öldürdükten sonra bizide paketlersin demekle aynı şey. Matatabi Kaplan mesela Son Goril belki Kishi Tilki seviyor veya aklında kurgularken ilk Tilki geldi genelde başka şeyleri eleştirirdi forum ahalisi seninki farklı olmuş

Valla Sasuke ve 4 kage de Obito nun ve Madara nın yanında yer alsaydı normal şartlarda Naruto dahil hepsinin öldürülmesini izlerdik. Tilki nin yarısıda Minato nun kontrolünde olduğunu düşünürsek dünya yı bile yok ederlerdi. Ki ancak senaristler kurtarırdı onları. Naruto yine içindeki gücü falan keşfederdi. o zamanda çok saçma olurdu kötülerin yenilmesi.

Bu arda Sasuke rinnegan ı açabiliyor mu bileniniz var mı??

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Yine uchihalar sayesinde kurtuluyor köy. Kabuto yu durdurup o diriltilenleri yok ettiler. Ama köyde hain olarak biliniyor İtachi. aynı şekilde Sasuke de ölmüş 4 kage yi getirdi savaşa köy için savaşsınlar diye. İstese orichu ile obito nun yanında şavaştırabilirlerdi ki konoho bu sefer gerçekten yol olurdu. O tilkide kurtaramazdı.

tilki gizemli bir hayvandır. tilki deyip geçme.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kitsune

burda belirtmiş okumadım

Yine de jaguar falan olsaydı daha iyiydi. Ya da japonya nın maskotu panda.

Spoiler sevmediği için, geleceği görme yeteneğinden vazgeçen adam...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.