Şimdi Ara

Naruto (742. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akşam eve gidince izleyeyim bakayım şu Last Movie'yi


    Şu gai vs madara karşılaşmasına illa ara sokucaklar sinirim bozuldu ya.Kesintisiz 1 bölüm onların savaşını ver işte.Ondan sonra rikidou ile olan muhabbete geç.Mikser gibi karıştıracaklar illa ki.
    Ayrıca hachimon tonko no jin sen neymişsin be ağbi rikidou madarayı bile dize getirdin neredeyse Tabii gai bu durumu ne kadar sürdürebilir orası ayrı konu ...


    Edit:Last Movie izlendi.
    Filmin ismi yanlış olmuş Naruhina-Love story olmalıymış
    Naruto değil de sanki bambaşka bir anime izledim aşk ağırlıklı.
    Last movie spoiler içerir izlemeyen bakmasın...

    Her ne kadar çöp denilmiş olsada ben beğendim.Naruto'nun asker traşı haricinde gözüme batan diğer mevzu İno ve Hinata'nın adeta hormonlanmışcasına sadece 2 sene sonra bu kadar şişmeleri acayip olmuş.(Göğüs kalça sanki anime değilde hentai olmuş ) Bir de hinata bu kadar aciz bir hatun değil kaç senelik shinobi üstüne üstlük byakugan varisi (prensesi) bunlara rağmen bazı sahnelerde o kadar aciz gösterilmiş ki hayret ettim.Tamam esas oğlan esas kızı kurtarsında esas kız bu kadar ezik gösterilmemeliydi.
    Ay daki göreve giden ekibe diğer arkadaşlarında katılması iyi olurdu.Sasuke'nin de muhakkak bu grupta olmasını isterdim.(Adam hep sır hep sır arkadaş)

    İşin fenası ufak tefek spoiler'de yemiş olduk ayrıca çok merak ettiğim rikidou'nun diğer kardeşinin sır perdesi aralanmış oldu.
    Gai hayatta kalmış (Tekerlikli sandalyeye mahkum )
    Sasukenin tek gözünde rinnegan gördüm oda sağolsun benim için spoiler oldu.(Artık nasıl açtıysa orası merak konusu )
    Byakugan'ın hamura'nın soyundan geldiğini gördük.Tensaigan denilen yeni bir göz gücü (Byakugan'ın sonraki evresimi yoksa yan ailenin bulduğu byakugan gözle ele geçirdiği bir güçmü orasını tam çözemedim.Ama ayı ortadan ikiye bölünce bir hadi ordan çektim.
    Nette gezinirken uzumaki klanınında hamura'nın soyunda geldiğine dair bir şeyler gördüm hatta naruto'nun oğlan baruto tensaigan açıyor gibisinden bir şeylerde gördüm en iyisi fazla deşelemeden animeye devam etmek lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 29 Temmuz 2015; 11:46:17 >
  • bugün yayınlanacak bölümü interntten izledim ingilizce olarak naruto ile sasuke sonunda ayağa kalkıyorlar birde yeni bölüm tanıtımı ise konohamaru ve naruto ağırlıklı olacak yani özel bölüm 2 özel bölüm olacakmış öle diyor herkes
  • lan yine filler oha ya vazgeçtim abi türk dizileri daha iyi filler yok en azından
  • Gai reyiz
  • Bu Naruto'nun suratı neden bu kadar berbat ve çirkin çiziliyor mangada böyle değildi iyice çirkin bir şey yaptılar Naruto'yu. =(
  • açık ara narutonun en iyi bölümüydü gai reyiz sağolsun
  • Gai'nin dediği gibi arkama yaslanıp gösterinin tadını çıkardım resmen. Gerçekten mükemmeldi. Kaç aydır izlemiyordum ilaç gibi geldi. Ölmez inş.
  • 421 uzun süredir seyrettiğim en iyi bölümdü
  • En iyi bölümdü diyenler eski bölümleri unutmuş yada bu dövüşün manga sayfalarına göz gezdirmemiş anlaşılan her hafta filler dayayan anime şirkette şu kavgaya iki ekstra taijutsu hareketi ekleyememiş mi Naruto vs Pain dövüşünde eklenmişti güzel oluştu böyle ne müzikleriyle ne çizimleriyle saçma sapan etmişler asırlık sahneyi kemik kırılma anı 1 saniye gözüktü galiba manga okumayan anlamamıştır sanırım adamın yarısı kopuyor falan o çizimler neyse ya anime şirketi şu seriyi nasıl çöp etti anlamak güç helal olsun. =(
  • insanları gerizekalı yerine koymayı seven bir eser... savaş ortasında filler da filler. İzleyici bu kadar aşağılanmaz ciddi söylüyorum...

    Bunu bleach yapmadı, dönem dönem filler koydu, One Piece hiç yapmadı, düşünsenize marineford savaşında ortaya karışık bi filler!!!

    Başlamışız bir kere, tadımız kaça kaça izliyoruz valla...

    420 - 421 müthiş bölümlerdi...
  • Özellikle dikkat edildi mi bilmiyorum 421 de Naruto geçmişi hatırladığı sahnede çizimler berbat ötesiydi. Sakura nın Hinata nın falan tipi kayıktı. Geçmiş bölümlerde de böyle çok oluyordu. Aklıma gelen Sasuke ile Danzo dövüşünün olduğu bölümler. Sanki sahne başına 2 kareyle falan çekiyorlar. Naruto bir zayıflayıp bir şişmanlıyor sanki. Yeminle 13 bölüm süren adı sanı duyulmamış bir sürü anime var Naruto dan daha iyi çizimleri olan. Yeterince izlenmiyor desek bu kadar filler olmazdı. Demek ki daha çok para cukkalama derdinde japonlar nasıl olsa izleniyor mantığıyla. böyle büyük bir esere ihanet ediyorlar resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 1 Ağustos 2015; 0:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Özellikle dikkat edildi mi bilmiyorum 421 de Naruto geçmişi hatırladığı sahnede çizimler berbat ötesiydi. Sakura nın Hinata nın falan tipi kayıktı. Geçmiş bölümlerde de böyle çok oluyordu. Aklıma gelen Sasuke ile Danzo dövüşünün olduğu bölümler. Sanki sahne başına 2 kareyle falan çekiyorlar. Naruto bir zayıflayıp bir şişmanlıyor sanki. Yeminle 13 bölüm süren adı sanı duyulmamış bir sürü anime var Naruto dan daha iyi çizimleri olan. Yeterince izlenmiyor desek bu kadar filler olmazdı. Demek ki daha çok para cukkalama derdinde japonlar nasıl olsa izleniyor mantığıyla. böyle büyük bir esere ihanet ediyorlar resmen.

    Ya sen One Piece'e başla onu tartışalım manga görüşlerimiz aynı genelde ona başla bide bitmesini bekleme sakın bitmez 10 senesi var daha 10 seneye kim öle kim kala. =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Özellikle dikkat edildi mi bilmiyorum 421 de Naruto geçmişi hatırladığı sahnede çizimler berbat ötesiydi. Sakura nın Hinata nın falan tipi kayıktı. Geçmiş bölümlerde de böyle çok oluyordu. Aklıma gelen Sasuke ile Danzo dövüşünün olduğu bölümler. Sanki sahne başına 2 kareyle falan çekiyorlar. Naruto bir zayıflayıp bir şişmanlıyor sanki. Yeminle 13 bölüm süren adı sanı duyulmamış bir sürü anime var Naruto dan daha iyi çizimleri olan. Yeterince izlenmiyor desek bu kadar filler olmazdı. Demek ki daha çok para cukkalama derdinde japonlar nasıl olsa izleniyor mantığıyla. böyle büyük bir esere ihanet ediyorlar resmen.

    Ya sen One Piece'e başla onu tartışalım manga görüşlerimiz aynı genelde ona başla bide bitmesini bekleme sakın bitmez 10 senesi var daha 10 seneye kim öle kim kala. =)

    Şu aralar ufak tefek 2-3 sezonluk animelere takıldım ama onlar bitince başlamayı düşünüyorum hem op ye hem de bleach e..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır şu konuya göz gezdirme ihtiyacı duymuyordum girerken bile bir garip hissettim
  • Mangallık kömüre döndü gai .
    Her ne kadar güzel bir bölüm olsada madara vs gai umduğumdan çok çok kısa sürdü.

    Madara'da iyice üşüttü deli gömleği şart bu adama adamın yarısı koptu kertenkele misali hemen yenilendi be.Sasuke'de rinnegan'ı ne zaman açıcak bakalım neticede rikidou'nun gücünü aldı.

    Araya yine 2 bölümlük filler girmesi iyice insanı dinden imandan çıkartır.Ulen bitirin işte artık.Yeni bir anime ile devam edin.Sonuçta baruto üzerinden hikaye devam edebilir...

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni oyununun tanıtım videosu çıkmış. Ama mangası bittiği halde bile serinin içine fillerler için ettikleri için, oyunu bile manganın sonuna varmış. O yüzden izleyecek arkadaşlar ona göre açıp izlesin.

    Spoiler İçerir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 4 Ağustos 2015; 22:37:29 >
  • 422 yeni bölüm değil mi eski bi bölüm var nette? tamam biraz izleyince anladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-127142DBC -- 7 Ağustos 2015; 15:26:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N

    En iyi bölümdü diyenler eski bölümleri unutmuş yada bu dövüşün manga sayfalarına göz gezdirmemiş anlaşılan her hafta filler dayayan anime şirkette şu kavgaya iki ekstra taijutsu hareketi ekleyememiş mi Naruto vs Pain dövüşünde eklenmişti güzel oluştu böyle ne müzikleriyle ne çizimleriyle saçma sapan etmişler asırlık sahneyi kemik kırılma anı 1 saniye gözüktü galiba manga okumayan anlamamıştır sanırım adamın yarısı kopuyor falan o çizimler neyse ya anime şirketi şu seriyi nasıl çöp etti anlamak güç helal olsun. =(

    mangayıda bitirdim naruto vs painide ezbere bilirim ki nagato tek eliyle pataklar narutoyu kishinin abartmasıdır o savaç

    açık ara en iyi bölümdü 421 gai reyis sağolsun
  • 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.