Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Naruto (721. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Son bölümü izledim ne kadar rin obito kakashi arasında gecsede dokunuyor ya keşke bitmeseydi bitince ne yapicam merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sonraki bölüm sanırım hareketli olucak.

.....Soten ni zase___Hyourinmaru!.....
  • Arkadaşlar sizden ricam yarınki bölüm hareketli veya filler havasında falan nasıl bişey olduğunu alıntılayıp söyler misiniz?

Zaten birkaç bölümdür bir hışımla indiriyorum fillar havasında çıkıyor. İnternet de kotalı olunca kendimi iyice enayi gibi hissediyorum

• Yeni bölümde de pek aksiyon yok gibi yine geçmişi gösteriyor.Naruto yine konuşarak yenecek galiba.Artık savaşarak yenmiyor hiç.Konuşup aklını çeliyor düşmanın laf cambazı oldu.

Daha Madara var bakalım o ne yapacak.

Bu arada madem hep geçmişi gösteriyorlar özel bölüm falan yapıyorlar ben Kakashi'nin babasını çok merak ediyorum.Konoha'nın Beyaz Dişinin geçmişini ve savaştaki özelliklerini gösterseler biraz güzel olur.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Bu kakashi ne gıcık adammış ya...

Orijinalden alıntı: Rietveld

Yeni bölümde de pek aksiyon yok gibi yine geçmişi gösteriyor.Naruto yine konuşarak yenecek galiba.Artık savaşarak yenmiyor hiç.Konuşup aklını çeliyor düşmanın laf cambazı oldu.

Daha Madara var bakalım o ne yapacak.

Bu arada madem hep geçmişi gösteriyorlar özel bölüm falan yapıyorlar ben Kakashi'nin babasını çok merak ediyorum.Konoha'nın Beyaz Dişinin geçmişini ve savaştaki özelliklerini gösterseler biraz güzel olur.

Adam 98den beri çiziyor yoruldu tabi. Teknik düşünmeyi zaten bıraktı. İlk bölümlerde el mühürleri çok olunca teknik de güçlü oluyordu. Şimdi elini oynatmadan rasengaaan diye bağırttırıyor.

• Bugün ki bölümün çizimleri biraz kötüydü.

seni en iyi eski sınıf arkadaşın anlar, ona neden güveniyorsun!! bla bla bla, liseliler dünya kurtarıyor...

bir kere serinin izleyiciye aktarılma tarzı ve hedef kitlesi düşük yaş olduğu için bu konuda hep bir sıkıntı çektim... Animesini de şu final dövüşü için takip

ediyorum ama sürekli kusturuyor... Koskoca seride kaç tane baba dövüş oldu desen 3 tane derim, 2 tane de ileride gelse al sana 5....

one piece'de dövüş göremedik marineford'dan sonra şöyle oturaklı bir kavgaya tanık olamadık, çok kısır bir dönemdeyiz...
  • Tamam FB seviyorum ama iyice don lastiği kıvamına getirdiler hoş film öncesi uzattıkça uzatılacağı açıklanmıştı

• Obito muhabbetini bitirdiler. Bence çok üstünkörü geçildi adamın hayata dair hiç bir felsefik (vizyonda diyebiliriz) yaklaşımı olmadı. Çok sevdiğim bir kız vardı eee öldü eee dünyayı ele geçirmem lazım(genjutsu) peh . Bakalım madara bölümleri daha heyecanlı olacak gibi yada ben öyle olmasını umuyorum.
    Dikkat spoiler !!!

Sen bittiğini düşünedur neler olacak neler

PSN : SucukEkmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Dikkat spoiler !!!

Sen bittiğini düşünedur neler olacak neler

Neler Olcağı Belli Küçük Bir Seri Gelcek Bolt İçin Daha Sonrasında Kishi Yeni Seriye Başlayacak Ama Anime Şirketleri Kafalarına Göre Uzatabilir Oda Fan İşi Olur.

Orijinalden alıntı: Rindaman

tam bi çocuk işi valla, herşeyin açıklamasını yapıp duruyorlar sanki gerizekalıya terim öğretiyorlar, yok kalbini gördüm, yok düşlerini gürdüm

seni en iyi eski sınıf arkadaşın anlar, ona neden güveniyorsun!! bla bla bla, liseliler dünya kurtarıyor...

bir kere serinin izleyiciye aktarılma tarzı ve hedef kitlesi düşük yaş olduğu için bu konuda hep bir sıkıntı çektim... Animesini de şu final dövüşü için takip

ediyorum ama sürekli kusturuyor... Koskoca seride kaç tane baba dövüş oldu desen 3 tane derim, 2 tane de ileride gelse al sana 5....

one piece'de dövüş göremedik marineford'dan sonra şöyle oturaklı bir kavgaya tanık olamadık, çok kısır bir dönemdeyiz...

valla hocam açıkçası bravo animeler cidden sağlam konu ve kurgu hazırlayıp bunuda gayet iyi bir biçimde işliyorlar fakat anlatım tarzı cidden gerizekalıya anlatır gibi aniemlere başladığımdan beri hep bunu düşündüm gerek bleach op naruto hepsi böyle hani çizgi filmmi izliyosun hehe çocukmusun laflarına anime bu birazdaha hard ve yetişkin hali diyemiyorum açıkçası tamam birazdaha hard ama sanki 5 yaşındaki bir çocuk kitlesine hitap edercesine saldırır teknikleri söylemeler lise arkadaşı modunda takılmalar arkadaşlara hep değer veririrz kötünün de iyi olduğu yanlar var onuda sevmesini bilelim yaklaşımları evet fazlasıyla çocuksu kaçıyor bu tarz serilerin en azından 18 yaş izleyici kitleeleride var ki koca koca adamlarda izliyor yurtdışında gerçekten haklısınız

bu arada son bölümü izleyememiştim anca izleme fırsat bulabildim açıkçası obito bitmiştir açık ve net tamamen batırmışlar hafatayada gaara lı bölüm var !!

Bi bitmedi anasını satıyım savaşın ortasındayız artık bişeylerin daha sert ve full savaş modunda takılması gerekilirken gereksiz drama ile uğraşıyoruz
  • narutonun ilk serisi çok daha güzeldi narutonun bi amacı vardı hokage olmak herkese kendini kanıtlamak falan çok eğlenceliydi, şimdi arkadaşları koruyalım sevelim doğayı koruyalım havasındalar :D bitsede gitsek havasında izliyorum şu anda

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Tamam FB seviyorum ama iyice don lastiği kıvamına getirdiler hoş film öncesi uzattıkça uzatılacağı açıklanmıştı

Don lastiği ne abi lütfen daha düzgün kelime kullanın sokak ağzından kaçınalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi Sawada

quote:

Tamam FB seviyorum ama iyice don lastiği kıvamına getirdiler hoş film öncesi uzattıkça uzatılacağı açıklanmıştı

Deyim güzel kardeşim şikayetin varsa rahatsız olduysan şikayet butonu var orda, ayrıca konuda onlarca rahatsız edici küfür vesaire şey varken sen benim benzetmeme mi takıldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 27 Kasım 2014; 18:00:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi Sawada

quote:

Deyim güzel kardeşim şikayetin varsa rahatsız olduysan şikayet butonu var orda, ayrıca konuda onlarca rahatsız edici küfür vesaire şey varken sen benim benzetmeme mi takıldın?

Pardon kardeşim yazdı ben yazmadım bakkala gitmiştim böle birşey yapmış entel çocuk ben sorarım şimdi ona k.b

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.