Yüzbaşı
24 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 427 (Bu ay: 0)
Gönderileri
https://www.a101.com.tr/elektronik/seg-12-000-btu-a-inverter-klima/?gclid=Cj0KCQjw0YD4BRD2ARIsAHwmKVn4XnNEz2QQHG1p38wNtYLEwnYSOq3QyGF9J-KCq4ssTHQA3-lIgx4aAvo9EALw_wcB

Merhabalar Bu klimayı almayı düşünüyorum da iyi midir sıkıntı çıkarır mı ? 2500-3000 tl arasında daha iyi önerisi olan var mı ?
Sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben önceden balıkesir edebiyat bölümündeydim sonra celal bayar a farklı bir bölüme merkezi yatay geçiş (ek 1) ile geçtim.şimdi eski üniversiteme dönmek istiyorum ama mesela balıkesir üniversitesi işletme bölümüne geçebilir miyim yoksa sadece edebiyat a mı geri dönebilirim.
9 senelik 320 gb bir hdd im var.dosya taşımak zulüm gibi oldu aşırı yavaş ve dosyalara tıklarken bile bazen takılabiliyor.hd tune da benchmark yaparken yarıda donuyor birde

disk çöp mü oldu yapılabilecek birşey var mı ?
Kısmetse ilk arabamı alıcam. Yaşım 20 ve ehliyeti yeni aldım. Alacağım araçta 2005 model ford fiesta.tahminen ne kadar öderim? Annemin üstüne alsam arabayi daha mı ucuz olur ehliyeti yok yalnız.
Evet arkadaşlar ben 2015 haziranda kursa kayıt oldum 2015 kasımdada sınava girdim ve kazandım.Ama ehliyeti çıkartmadım.Şimdi çıkartsam stajyer ehliyet mi alacam yoksa normal ehliyet mi ?
malum derbi haftası . elinde fazladan digiturkplay haftalık kodu veya direk coco cola kodu olan varsa özelden mesaj atarsa büyük sevaba girer
merhaba saygıdeğer donanımhaber takipçileri

uzun zamandır düşündüğüm youtube kanalımı sonunda açmış bulunuyorum

kanal oyun tanıtımı gameplay fifa ve pes kariyerleri şeklinde devam edecek

desteğinizi bekliyorum eleştirilerinizi de yapabilirsiniz tavsiye verebilirsiniz vb.

Kanalım

videoları beğendiyseniz abone olun lütfen. like ve yorumda atabilirsiniz. daha yeni yeni başladığımdan eksikler var facecam gibi onu da ayarlayacağım yakın zamanda.

şimdiden teşekkür ediyorum
evet sizlere bi sorum olacak.

formasyon için not ortalaması gerektiğini duydum bu doğru mudur ? 2.5 not ortalaması gerekiyor diye okudum bu ortalamanın altında kalanlar formasyon alamaz mı ?
Silinebilir
Silinebilir
Hakkında
Hakkımda:

1959-1961-1964-1965-1968-1970-1974-1975-1978-1983-1985-1989-1996-2001-2004-2005-2007-2011-2014

Sistem ve Tercihleri
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.255
İkinci El Bölümü Mesajları: 327
Konularının görüntülenme sayısı: 22.862 (Bu ay: 268)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.790 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.