Şimdi Ara

Naruto (360. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
549.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel bölümdü. Artık madara olduğundan şüphe etmez kimse adamın. Açık açık dedi önceki savaşımınız senjunun gücünü alabilmem içindi diye. O değil de kisamenin gönderdikleri ulaştıya ben ona yanıyorum. Bizim salakları hatırladım gene.

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Ulan deidara gıbı konanda erken gıttı. en karızma ve saglam karakterlerı bole harcıyorlar ya ayar oluyorum. ama olsun tatlı bı bolumdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

her bölüm kanıtlandı diyosunuz arkadaş bişeyin kanıtlandığı yok o maske tamamen inmedikçe kanıtlanmaz hiç bişey hashirama vs uchiha ayrıntılarını biliyor olması tobiyi madara yapmaz.

aynen şimdi bir kez daha izledim de
    çok şaibeli konuşuyor kesinn olarak madarayım demiyor. senjunun gücüne sahip madarayım diyor bu şu da demek olabilir yani ikisinin güçlerine de sahibim ama başka biriyim.
    önceki yorumumda anlamadığım için bazı konuşmaları evet madara dedim ama tekrar izleyince hala açıklığa kavuştuğunu düşünmüyorum ben bu tobi meselesinin..

• Izanagi kadar saçma bi jutsu yok yaw.Mario daki can gibi bişe yapıyo bu justsu şaringanları.Ayrıca artık tobiye obito diyeni yakarım adamın 2 şaringanı var çünkü.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
  • @prof.dr.sroman
    göz transferi denen bişey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

@prof.dr.sroman

+1. Bende tobinin obito olduğunu düşüyorum enkaz altında kalması öldüğünü kanıtlamaz.

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

@prof.dr.sroman

+1. Bende tobinin obito olduğunu düşüyorum enkaz altında kalması öldüğünü kanıtlamaz.

obitodur diye demiyorum ben 2 gözü var o olamaz dendiği için öyle diyorum valla ben tobinin ya uchiha kagami ya uchiha shisui yada 2. hokage tobiramanın öğrencilerinden biri olduğunu düşünüyorum mangada da açıklanmadı daha

Ore no mae ni koi
  • güzel bölüm flashbackler sıkıcı değildi.
    previewdende görüldüğü kadarıyla bundan sonra filler görmeyiz.
    madarayi inanilmaz guclu yaptilar ayrica nagatonun uzumaki klanindan oldugu aciklandi

diger gozu narutaya takarsalar veya narutoda rinnegan uyandirirsa sasirmam

Orijinalden alıntı: keos61

korkunc bir bolumdu
    madarayi inanilmaz guclu yaptilar ayrica nagatonun uzumaki klanindan oldugu aciklandi

dıger goz dedıgın nagatonun gozu ıse madara aldı onu. basarılı bı amelıyat dıyordu sanırım bu ne demek madara rınnegana kaybettıgı sharınganın yerıne koydu demek.

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

her bölüm kanıtlandı diyosunuz arkadaş bişeyin kanıtlandığı yok o maske tamamen inmedikçe kanıtlanmaz hiç bişey hashirama vs uchiha ayrıntılarını biliyor olması tobiyi madara yapmaz.

aynen şimdi bir kez daha izledim de
    çok şaibeli konuşuyor kesinn olarak madarayım demiyor. senjunun gücüne sahip madarayım diyor bu şu da demek olabilir yani ikisinin güçlerine de sahibim ama başka biriyim.
    önceki yorumumda anlamadığım için bazı konuşmaları evet madara dedim ama tekrar izleyince hala açıklığa kavuştuğunu düşünmüyorum ben bu tobi meselesinin..

Doğru diyorsunuz. Konuşmaları da net değil, kendisini de göstermiyor.
    Üstelik daha önce yalan da söylemişti bariz şekilde (Sasuke'yle ilk kez konuşurken). Tekrar baktım ben de düşünmüyorum artık Madara olduğunu. Zaten Orochimaru'nun daha öğrenemediğimiz son Edo Tensei Madara çıkarsa her şey birleşiyor. Bu ihtimale oynayayım biraz da Olur da Madara çıkarsa zamanında ben demiştim derim ama

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

korkunc bir bolumdu

dıger goz dedıgın nagatonun gozu ıse madara aldı onu. basarılı bı amelıyat dıyordu sanırım bu ne demek madara rınnegana kaybettıgı sharınganın yerıne koydu demek.

tamamda

iki gozu var nagatonun birini madaraya taktilar digerine ne olcak onuda birine monte etmeleri lazim

belkide kabuto cesedi canlandirma teknigiyle diger gozu kullanir nagatonun olu bedeninde bosa gitmemis olur

korkunc bir bolumdu

Nagato'nun Uzumaki klanından olduğu önce den de açıklanmamış mıydı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 8 Mart 2012; 20:32:40 >

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

korkunc bir bolumdu

Nagato'nun Uzumaki klanında olduğu önce den de açıklanmamış mıydı ki?

o naruto ile karsilastiklari yerde aciklanmis olabilir belki tam hatirlamiyorum ama bu bolumde gucunu cok kullanmaktan saclari beyazlamis derken olayi direk belirtiyor madara ayrica

narutonun kyubinin cakrasini aldigi zaman ustunde 6 tane isaret cikiyor bu isaretler ilk rinnegan kullanicisinin uzerindekilerle ayni narutoya goz teknigi yolda bence mangayla alakam

yok ama bence boyle gelismeler olacak yoksa madarayla bas etmesi imkansiz su haliyle

madara kyubinin tam guclu halini sadece sharingan ile kontrol etmisti naruto kyubi cakrasinin sadece yarisini kullanabiliyorken madaranin yeni gucleriyle narutoyu ezmesi isten bile degil

quote:

korkunc bir bolumdu

Nagato'nun Uzumaki klanından olduğu önce den de açıklanmamış mıydı ki?

acıklanmıstı.

quote:

quote:

korkunc bir bolumdu

Nagato'nun Uzumaki klanında olduğu önce den de açıklanmamış mıydı ki?

o naruto ile karsilastiklari yerde aciklanmis olabilir belki tam hatirlamiyorum ama bu bolumde gucunu cok kullanmaktan saclari beyazlamis derken olayi direk belirtiyor madara ayrica

narutonun kyubinin cakrasini aldigi zaman ustunde 6 tane isaret cikiyor bu isaretler ilk rinnegan kullanicisinin uzerindekilerle ayni narutoya goz teknigi yolda bence mangayla alakam

yok ama bence boyle gelismeler olacak yoksa madarayla bas etmesi imkansiz su haliyle

madara kyubinin tam guclu halini sadece sharingan ile kontrol etmisti naruto kyubi cakrasinin sadece yarisini kullanabiliyorken madaranin yeni gucleriyle narutoyu ezmesi isten bile degil

6 tane işaretin çıkmasının nedeni, Senju kanı taşıdığ için. Rikadou-sannin görümüne kavuşuyor. Bu arada Naruto'ya göz tekniği falan gelirse Sasuke ne olacak? O yüzden Kishi bulur bir çaresini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varre -- 8 Mart 2012; 20:51:15 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.