Şimdi Ara

Naruto (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • itachi gibi biri böyle ölmemeliydi hele ardında sasuke gibi bir ahmak bırakarak çok hata yaptı.

Orijinalden alıntı: akktwell

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

dövüşte sonra diğer akatsuki elemanları aralarında konuşuyorlardı.
    itachi bundan daha güçlüydü felan diye.
    ilerleyen bölümlerde bişeyler çıkacak kanımca

İlerleyen bölümlerde Sasuke'ye uyuz olacaksınız

Uyuz olmak ne kelime ana bacı küfredeceksiniz soyu sopu kuruyasıcaya.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Vay bee Sasuke'ye neden bu kadar küfredicez merak ettim.Neyse bekleyip görelim.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • sasuke zaten birinci bölümden beri nefret ettiğim bir karakterdi. naruto'yu, neredeyse ilk bölümlerinden beri bilirim, daha sasuke'yi seven birine rastlamadım. mesela orochimaru bence karizmatiktir, antipatik değil. ama bi sakura olsun, sasuke olsun, bunlar çok antipatik geliyorlar bana.

jiraiya'nın dövüşünden sonra naruto'yu izlemeyi bıraktım, doğrusunu söylemek gerekirse de izlemek gelmiyor içimden artık, bütün heves gitti. belki sakura'yı falan gebertirse biri, o hevesle başlarım tekrar

Çin atasözü
  • itachi'nin ölüm sahnesi ancak bu kadar berbat yapılabilirdi. anlamıyorum ilk sezon ile şu an yayınlanan bölümleri animeye aktaranlar ayrı kişiler mi. şok oldum resmen. mangada harika bir sahneydi. efsanevi bir bölüm sonu yapma fırsatını harcadılar.

Orijinalden alıntı: akktwell

quote:

dövüşte sonra diğer akatsuki elemanları aralarında konuşuyorlardı.
    itachi bundan daha güçlüydü felan diye.
    ilerleyen bölümlerde bişeyler çıkacak kanımca

İlerleyen bölümlerde Sasuke'ye uyuz olacaksınız

yaw sevenmi var zaen o keko yu
  • bişeyin farkındamısınz, ilk bölümlerde hem kakashi hem sasuke gördüğü hareketi kopyalayabiliyordu hatta kakashi kopyacı ninjaydı ama sonra nolduysa ikiside rakiplerinin hiçbir hareketini kopyalayamaz oldular
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bişeyin farkındamısınz, ilk bölümlerde hem kakashi hem sasuke gördüğü hareketi kopyalayabiliyordu hatta kakashi kopyacı ninjaydı ama sonra nolduysa ikiside rakiplerinin hiçbir hareketini kopyalayamaz oldular

çünkü rakipleri normal jutsu ları kullanmıyor.
    artık ağır abilerle kapışıyorlar.

http://www.mega-upload.com/?d=ETF4WQCJ

Mangasını okumama rağmen bu bölümler bana çok güzel geliyor. Naruto toparlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 18 Aralık 2009; 17:22:31 >

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bişeyin farkındamısınz, ilk bölümlerde hem kakashi hem sasuke gördüğü hareketi kopyalayabiliyordu hatta kakashi kopyacı ninjaydı ama sonra nolduysa ikiside rakiplerinin hiçbir hareketini kopyalayamaz oldular

çünkü rakipleri normal jutsu ları kullanmıyor.
    artık ağır abilerle kapışıyorlar.

Sharingan taijutsu gidi jutsuları ve el mühürlerini kopyalayabiliyodu şöyle düşün sharingan kartalın gözleri çok keskin bi görüşleri var ve düşmanların her hareketiği görebiliyolar ama mesela bi rasengan olsun bi ametarassu yada saruno olsun kopyalanması çok zor ki öğrenilmesinin ne kadar sürdüğünü gördünüz öyle her jutsuyu 2snde kopyalayabilseler sanji mafolurdu
    Madara Sasukeyi kandırcak Devamı söylemyim küfür yerim

Aksiyon olmamasına rağmen madaranın anlattıkları animeyi çok farklı bir boyuta taşıdı. Kimin aklına gelirdi ki İtachi nin iyi biri olduğu.
    Herzamanki gibi birsonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Orijinalden alıntı: kenex

140. bölüm çok güzeldi.

Aksiyon olmamasına rağmen madaranın anlattıkları animeyi çok farklı bir boyuta taşıdı. Kimin aklına gelirdi ki İtachi nin iyi biri olduğu.
    Herzamanki gibi birsonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Itachi neymiş ya.Yanlız biraz Emrah moduna soktular gibime geldi."ve bundan sonra itachinin acısı başladı".Bölüm animedeki kilit noktalardan biri gibi göründü gözüme.Mükemmeldi gerçekten de

Orijinalden alıntı: kontendoo

sasuke zaten birinci bölümden beri nefret ettiğim bir karakterdi. naruto'yu, neredeyse ilk bölümlerinden beri bilirim, daha sasuke'yi seven birine rastlamadım. mesela orochimaru bence karizmatiktir, antipatik değil. ama bi sakura olsun, sasuke olsun, bunlar çok antipatik geliyorlar bana.

jiraiya'nın dövüşünden sonra naruto'yu izlemeyi bıraktım, doğrusunu söylemek gerekirse de izlemek gelmiyor içimden artık, bütün heves gitti. belki sakura'yı falan gebertirse biri, o hevesle başlarım tekrar

Hislerime tercüman oldun.
  • Bende bi şey sorucam.Kaç tip sharingan var itachi de ki mangekyu sharingan'ın şekli deişikti madara'dakinin şekli deişik,hatta kakashinin deidara ile savaşırken ''yeni sharinganım'' dediği sharingan apayrı bi şekli vardı.Nedir bu sharinganlardaki şekil farkı?

Orijinalden alıntı: Ocean_Life

Bende bi şey sorucam.Kaç tip sharingan var itachi de ki mangekyu sharingan'ın şekli deişikti madara'dakinin şekli deişik,hatta kakashinin deidara ile savaşırken ''yeni sharinganım'' dediği sharingan apayrı bi şekli vardı.Nedir bu sharinganlardaki şekil farkı?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kekkei_genkai.Buradan bakabilirsin.

Orijinalden alıntı: IRomst3r

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean_Life

Bende bi şey sorucam.Kaç tip sharingan var itachi de ki mangekyu sharingan'ın şekli deişikti madara'dakinin şekli deişik,hatta kakashinin deidara ile savaşırken ''yeni sharinganım'' dediği sharingan apayrı bi şekli vardı.Nedir bu sharinganlardaki şekil farkı?

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kekkei_genkai.Buradan bakabilirsin.

teşekkürler sitede yazmıyodu ama sanırım kakashinin mangekyou sharınga'nı kimseyi öldürmeden elde ettiği için farklı bir şekilde sanırım.

Orijinalden alıntı: protherm

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

İtachi yi harcadılar gibime geldi.Yada Sasule itachinin gözlerini alsaydı en azından.Aynı teknigi kendi için kullanamazmıydı

benimde merak ettiğim nokta bu işte mangayıda takip ediyorum ben ama bu olaya anlam veremedim, niye itacinin gözlerini almadıki sasuke yabancıya gitmemiş olurdu

itachi öldükden sonra alsa noolcak.
    öyle olsa en yakın arkadaşını öldür (uchiha ise) mangekyou açılsın gözlerini al iyice güçlensin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.